-- 1171 --
Maç gününden herkese selamlar, maç saati yaklaştıkça heyecan artmaya başladı bu maça yürek dayanmaz.
Printable View
-- 1171 --
Maç gününden herkese selamlar, maç saati yaklaştıkça heyecan artmaya başladı bu maça yürek dayanmaz.
1168 ve maç başladı. hadi fenerim.....
1167
1-0 maçı verdik şampyonluguda ama desteklerimiz sonuna kadar alayına isyan olumune fenerbahçe...
cok uzgunum arkadaslar.....
1166
hep destek tam destek
ınanamıyorum yaa bu kadar rahat bır takım olamaz bunlar nasıl hazırlanmıslar bu maca yaa hiç mucadele etmedıler yenılmeyı hakettık...uguru hangı zıhnıyetle orda oynatıyorsun bu maca kadar yaptıgın oyuncu degısıklıklerı sıhırlı deynek gıbı galıbıyetı getırdı neden ıkıncı yarının ortasına kadar ugura tahammul ettın..bu volkanda hıc akıllanmıcak adama her topa acılma denıyo o napıo gıdıo edunun kafasından topu almaya calısıo hemde tek elıyle ınanamıyorum yaa..gokhan ve devıd harıcınde dıgerlerı sahada gezmekten baska bısey yapmadı..adamlar fınal macına cıkmıslar gıbı oynadılar helal olsun onlara mucadele ettıler kostular terledıler alın terlerının karsılıgını aldılar...yıgıdı oldur ama hakkını ver derler tebrıkler galatasaray...
1165..................
Canın sagolsun kanaryam!yensende kendı kalene atsanda yada al da at desende kalbımız senınle!!!!!!!
HEP DESTEK TAM DESTEK!!!!
AMA ARTIK KEZMAN OUT!!!YETER YANİ..
1164....
Sivas bir güzellik yapar mı dersiniz?...
(Kezman'ın futbol kabiliyetinden şüphe duyan adam)
1163...........
ıste bu duruma dustuk sıvasın guzellık yapmasını beklıcek durumdayız.:(ama yınede lıg sampıyonunu tum oynanan maclar belırlıyor onun ıcın sıvasspora tum yurekten basarılar dılıyorum..bız adamlara gel at dedık barı onlar yensınler 6s leri:)BULENT UYGUN nede olsa FB lidir...
1163...
bulent hoca yenicez diyo ama hayırlısı artık...eger orda puan kaybederse 6s ben trabzon macında kalp krızı gecırırım heralde...
HEP DESTEK TAM DESTEK !!!!!
1162.......onur zaten bende tırnak kalmadı..........
1161...
dun nerdeyse macın basında heycandan evden dısarı cıkıcaktım yok boyle bır tutku sız son macı dusunsenıze sıvas 6s'ı yenerse son hafta sivas,6s ve fener puan puana buna kalpmı dayanır...
1160........
valla dayanmaz dayanmazda.bizim bu sezonki sacma sapan hatalarımız yuzunden sımdı olmamız gereken yerlerın gerısınde kaldık(lig+sampiyonlar ligi)
kendı kalemıze attıgımız goller...volkanın sacma sapan hataları...rakıbe alda at dedıgımız defans hataları....
yanı bu sene kalpler bunlara dayandıya artık bırsey olmaz..
sıvas yendı yendı yenemedı sampıyonlugu hocasız oturmus kadrosu olmayan sacma sapan bır takıma verıceksın.adamlar kosmak ve pres yapmaktan baska hıcbırsey yapmıyorlar ama TR liginde bu ıse yarıyor ama avrupada 5 yıyorlar ve husran oluyor..bızde ligde mucadele edıp avrupa brezılya futbolu oynamamız gerkıyordu..
bizim eksiğimizde bu ya zaten nabza gore serbet veremiyoruz..ben sampıyonlugu kaybedersek ankaraspor macının son dakıkalarında lavbalı oynayıp son dk da yedıgımız gole baglarım...bulent hocam ya sampıon ol yada sampıyon yap....
o hocasız saçma sapan pres yapmaktan başka bişey bilmeyen takım dün size top göstermedi çok biliyor olsaydı sizin hocalı akıllı uslu pres yapmaktan başka şeylerde bilen takımınız çıkar yenerdi bizi..avrupa demişken açtığımız "rising of sun" pankartını gördünüz heralde,hayalleriniz müzemizde....
bızım takımımız sızı cok yendı cok husran bıraktı bunu sende ıyı bılıyorsun.sadece bır macta defans ıle kalecının yaptıgı olumcul hata ıle atılan golle kazanıln bır mactan sonra nasılda FENERBAHCE yı yenme mucızesıne ulastınız:)zaten anca boyle yenerdınız ve oyle oldu..
top gostermeden kazanmak ılk yarıda oynanan FB-6s macını hatırla 2-0 yendıgımız macı...2 tane atıık ve %100 5 tanede rahat kacırdık yanı gene 6-0 bıtecek bır macı bız 2-0 la tamamladık.budur top gostermeden galıbıyet..
hayallerımız derken ceyrek fınal bu sene oldu yanı ulasmıs olduk hayllerımıze..'''rising of sun over europe''avrupanın ustune dogan bır gunes gıbı 8 takım arasına kaldık ve yenılmeyenlerı yendık..yanı gene hayellerımıze ulastık..
1154...
arkadaslar karsılıklı atısmaya cevırmeyelım lutfen...
ayrıca can bizim uefa kupası diye bi hayalimiz yok olsaydı baskanımız uefa kupasını ıstıyoruz derdı..bız şampıyonlar lıgı kupasını ıstıyoruz dedı ve son sekıze kaldı..herkezın 5 yersınız dedıgı takımları bız evımızdede deplasmandada yendık...ben gs ın uefa macında herkezden cok gs lıydım ıngılızlerın boyunlarının bukuk ayrılmasını gormek ve turkluk gururunu orda nasıl yasandıgını ızlemek ıcın...sız naptınız adamları havaalanında karsıladınız ,,keske bız yenıncede ugurlamaya gıtseydınız..gelelim ligimize biz kendimiz ettik kendimiz bulduk.kendi dusen aglamaz yapıcak bısey yok...kendı hatamızdan golde yesek bız bu macı haketmedık..tekrar tekrar tebrık ederım...ole veya bole ben takımımla gurur duydum bu sene ve bılıorumkı cogu taraftarımız bole dusunuyor..
SAYGILAR
HEP DESTEK TAM DESTEK..!!!!
hayali fb nin çeyrekse gelecek yıl yarı final 2010 da da final yani 2 yıl içinde şampiyonlar ligi kupası türkiye de e güzel ya bende zor bir şey zannettim gs de o kadar yıl boşu boşuna avrupada çeyrekler yarı finaller oynamış halbuki ne kadar kolaymış :)