HEp Destek Tam Destek YANINDAYIZ FENERBAHÇEM!!!!
1211
Printable View
HEp Destek Tam Destek YANINDAYIZ FENERBAHÇEM!!!!
1211
1210 atilla abi skor ne olur :D
Valla Bence Bizim Olsunda Skor Ne Olursa Olsun......1209
-- 1208 --
Gönlümden 2-0 kazanırız demek geçiyor ama gerçekçi olmak lazım Chelsea kendi sahasında çok çok iyi bir takım kolay kolay gol yemiyorlar açıkçası yenebileceğimizi zannetmiyorum ama normal süreyi 2-1 bitirir maçı uzatmalara götürebilirsek tur şansımız olabilir.
Turu geçelimde nasıl gecersek gecelım:)))1207
1206
ben 1-1 diyorum :D
1205....Insallah turu geceriz de gercekci olmakta da fayda var!!! ben elenirsek cok uzulmeyecegim.ama takimimla gurur duyuyorum :)
1203
her şeyin hayırlısı kısmet bu kadarmış
1202..............
Bu akşam Sabiha Gökçen deki karşılamaya gidiyorum, samandıra tesislerine kadar konvoy olacakmışşşş:toot0000:
1201
1200......
VALLA HERA helal olsun..keske bende ist yasasaydımda bende gelseydım:(
ama kalbım sızlerle...........ANTALYADAN UMUT!!!
Beşiktaş topiğinden ihraç edecekler beni bu gidişle :-(
Ama yine de gideceğim Fenerbahçe kafilesini karşılamaya ;)
-- 1199 --
:( Şampiyonlar ligi rüyamız son buldu. Chelsea'yi salladık ama yıkamadık bizi bitiren erken yediğimiz gol oldu, açıkçası buralara kadar gelmemizde büyük pay sahibi olan Devidden çok şey bekliyorduk ama büyük hayal kırıklığı yarattı yinede bize yaşattıkları heyecan için hepsine minnettarız, bu yıl bizim için bir aşama oldu seneye hedef daha yukarılar olucak.
Şamp.lig.elendiğimize göre futbolcular lige daha konsantre olarak oynuyacaklardır lige 4 elle sarılmaktan başka çareleri kalmadı.
1198.........
kadir abı sana katılıyorum...Lig şampiyonlu artık tek hedefımız!
1197
yazık oldu fenerimize yaa. kaçarmıydı o maaç:(
-- 1195 --
Atilla abi bende senin gibi düşünüyorum, Semih çok iyi bir futbolcu ama bence oyuna sonradan girdiği zaman daha faydalı oluyor Zico burada birazda medyanın gazına geldi Kezmanı yedek oturttu Uğur Boral'ı da daha erken alabilirdi artık şöyle olsaydı böyle olurdu filan diye hayıflanmayada gerek yok aslında ama çok büyük bir fırsatı teptiğimiz ortada Chelsea elenmiyecek bir takım değildi.
Şahsi düşüncem eğer devre arasında Mal-donado gibi sıradan basit bir futbolcu alıcağımıza kaliteli bir forvet oyuncusu alsa idik herşey daha farklı olabilirdi açıkçası ben Mal-donadoyu pek beğenmiyorum onun yaptığı işi hatta fazlasını yapıcak bir çok genç ve tecrübeli orta saha oyuncumuz var kadroda, maçta ne etliye karışıyor nede sütlüye bence Fenerin gelecek yılki kadrosunda olmasına gerek yok yabancı kontenjanının boşa harcandığını düşünüyorum. Appiah iyileşirse ondan 10 gömlek üstün bir futbolcu.
maldonada konusunda sana katılmıyorum abı..orta sahada aurello gıbı mucadelecı ve tek top ıle ılerıye daha cabuk cıkmamızı saglıcak bır oyuncu lazım bıze ve bunun adı suan maldonada.adamdan cok sey beklemek gereksız bence defans 4lusunun onunde ve daha cok defansa yonelık bır oyuncu.daha takımla bırlıkte 3 mac yaptı onun hakkında boyle kotu yorumlara hıc katılmıyorum....hatırlarmısınız davıd ılk zamanlar nasıldı herkes kazma dıyordu sımdı ıse sampıyonlar lıgınde buraya kadar geldıysek onun sayesınde...
son sozum bıraz sabırlı olalım kalıtesı ortada şilli milla takımının kaptanı ve en istikrarlı youncusu bu adam daha fazla soze gerek yok..
1194
--- 1193 ---
Tamam kötü futbolcu olmayabilir, açıkcası ben yabancı kontenjanının daha özellikli oyuncularla doldurulmasından yanayım inşallah Maldonado yanıltır ben en çok yana pas yapmasından şikayetçiyim oyunu dikine oynamıyor ve sürekli yan pas yapıyor buda takımın hızlı hücuma çıkışını engelliyor bu işi en az onun kadar kadroda bulunan Kemal, Selçuk,Deniz hatta genç Gürhan bile yapabilirler inşallah Maldonadoda Devid gibi kendini geliştirir ve takıma faydası olurda bizde onun için kötü olan bu düşüncelerimizi çöpe atarız.
1192
evet ılerıye topu daha hızlı cıkarma konusunda haklısın.ama ılerıdede sanırım bızım tvden goremedıgımız durumlar var ya adamlar rakıp oyuncular tarafından markaj altında yada bosta adam yok vs vs...selcuk denız cok top kaybı yapıp oyundan dusurduler bızı onn ıcın zıconun tercıhıde selcuk yerıne maldonada oldu zatennn
bence bu takıma 3 super topcu lazım...bırı herkesın bıldıgı gıbı kezman yerıne ıyı bır forvet(zencı,sert bıt forvetmeselam cskadakı love yada drogba yada eto gıbı..:)
semıh kalabılır ama yedek olmak sartıyla yada cıft forvet..bırı dıger ıkısıde sol acık ve orta sahada aurello ve madonadoya destekcı...
-- 1190 --
Ya bu Kayseri menejeri bize masal anlatmasın son yıllarda G.S ile oynadıkları maçlara bakın birde bizimle oynadıkları maçlara 2 sezon önce son maçta oynadıkları oyun pardon yani oynamadıkları maç hala gözler önünde şimdide çıkıp bu maç için ahkam kesiyorlar sanki kupa yada bizim gibi şampiyonluk kaybettiler Denizliden sonra ligde en nefret ettiğim takımlardan biride bu Kayserispordur.