1133
bence güzel bir mac olur diyorum
hayırlı geceler
Printable View
1133
bence güzel bir mac olur diyorum
hayırlı geceler
1131...
Her yıl daha ileri
Fenerbahçemizde ikinci sezonun yaşayan teknik direktör Arthur Zico, bir önceki yıla göre, müthiş bir gelişim gösterdi. Daum’dan sonra göreve gelen Brezilyalı hoca, ilk sezonunda Dinamo Kiev’e elenip, Şampiyonlar Ligi’ne katılamazken, gruptan çıkmasına karşın, UEFA Kupası’na 3. turda veda etti. Tecrübeli teknik adam, sezonu ise mutlu bir şekilde Süper Lig şampiyonu olarak tamamladı. Zico yönetimindeki Fenerbahçe, 34 maçlık maratonu 70 puanla tamamlayıp, taraftarını sevince boğdu. 11 gol fazla attı
Zico'lu Fenerbahçe, bu sezon kendisini iki cephede de geliştirdi. Şampiyonlar Ligi’ne katılıp, gruptan ikinci olarak çıkan Kanarya, ardından Sevilla gibi bir ekibi safdışı bıraktı, çeyrek finalde Chelsea’ye elenip, tarihindeki en büyük başarıya imza attı. Tüm eleştirilere karşın Sarı-Lacivertli ekip, ligde de başarılı sonuçlar imza attı. Kanarya, bitime 3 hafta kala, geçen sezonun sonunda elde ettiği 70 puana ulaştı, golcülükte de bir önce yıla göre şu anda 11 gol fazla kaydetti.
bilet bulamadım henüz:( arayış içerisindeyim samiyene her gittiğim maçta yendik onları.
ama içimdeki ses pazar gunu cok guzel olacak ve pazartesi gunu herkes şirkette okulda bi havalı dolasacak:)
1129
pazar 20.45 caddedeyim adnan başkan bekliyorum :)
-- 1130 --
Burada pazar kadar Fırtına öncesi sessizlik var :)
Pazara kadar susma kararı aldım ama maç hakkındaki kısa bir yorum yapayım, açıkçası her zaman Sami yende olsada G.S maçlarından çok emin konuşurdum ama bu maç için emin olamıyorum, bu maçtan güzel futbol beklemek biraz hayalcilik olur iyi oynayan değil sinirlerine hakim olan ve sakin olan takım kazanıcak inşallah o takım biz oluruz ve bu galibiyet ve şampiyonluk kupası amigo ağzıyla konuşan ve bayatlamış 20:45 esprisini slogan olarak kullanan Polata kapak olur.
''BİZ ZATEN BASKA TURLU BUNLARI YENEMEZDIK''
bu lafı olaylı gecen kupa macından sonra solemıstı..hakem macı yakmıstı o macta o olayın ustune adnan polat bu sozu soledı..
1-0 olsun bizim olsun diyorum..
saygılar..
1128...........
evet fırtına oncesı sessızlık!!!
6elıyoruz kımse merak etmesın pazara burda sampıyonluk marsları soylemek ıstıyoruz!ve sabırla beklıyoruz...
-- 1127 --
İnşallah Umut pazar akşamı şamp.şarkıları söyleyip caddeye akmak, sarı lacivert renklere gönül veren hepimizin temennisi inşallah bu temennimiz gerçek olur yanlız bu şampiyonluk bence Fenerbahçenin tarihi ve yükselişi açısından ve rakiplerle arasındaki farkı daha açacak olması bakımından 100.yıl şamp.daha da önemli hale geldi ve benim için bu şamp.daha kıymetli olucak inşallah çocuklar yüzümüzü kara çıkartmazlar.
Adnan Polat bu 20:45 esprisini yaparken bir şeyi unuttu gün olur devran döner ve söylediği o sözleri deyim yerindeyse adama yedirirler :) inşallah son 3 yılda olduğu gibi bu yıllda yenip şampiyon dönücez.
arkadaslar varmısınız bu senenın en onemlı macını caddede yada bostancıda hepberaber ızlemeye?
bılet bulamadım ben:( ıcım kan aglıyo gıdemıyorum gecekonduya:((
-- 1125 --
Selçuk, her ne kadar ilk defa bir G.S maçından umutsuz olsamda yinede içimde küçükde olsa bu maçı alacağımıza dair bir umudum var, maçın sonucuna göre haftaya yada bir sonraki hafta bir organizasyon düşünürüz ama şimdiden bazı arkadaşlar gibi peşin hükümlü olmayalım,eğer şamp.olursakda Fenerli G.P TR liler olarak bir cadde turu atmak boynumuzun borcudur, şu maçı geçelim gerisi kolay :)
bu maç farklı bıter bence
4-1 dıyorum ben
1124
kadir abi buldum bende bileti zaten o mac gecekondudayım:):)
ama sampıyonlukta herkes bayragını alıp super bı tur atalım caddede :)
1123
3 1 biter bu mac
1122
yusuf abi bende katılıyorum sana en az 3 tane atacak fener icimde oyle bir his var....
1121
haklısın ahmet aynı his içime doğdu 3 1 biter mac
hayırlı geceler
1119 atilla abi 3 bir geciyor 1 haftadır içimden hiç boyle olmamıstı daha once :)
alayım 1 kasa biramı çerezimi uzatayım ayaklarımı koltuga offf...
1117 1 kasa diyip abartmıs duruma dusmus olabilirim 2 arkadas izlices:)
-- 1175 --
herkese günaydın, 1-0 olsun bizim olsun yada beraberlik.
günaydınn kadir abi..ilk defa mac günü yaklaştıkca stres yasamaya basladım ve ilk defa korku var içimde..öncedende solediğim gibi 1-0 olsun bizim olsun..kezman yorsun semih vursun diyorum..bence bu mac ya ugur boralın yada gokhan gonulun macı olcak diyorum..onlarda hızlı adam yok saglı sollu ataklarla bıtırırız HER ZAMANKI GİBİ...
1172 iyi pazarlar...