1325
Printable View
1325
ico "Kalmak istiyorum, teklifimi Yönetime ilettim"
Teknik Direktörümüz Arthur Zico, takımımızdaki görevine devam etmek istediğini, avukatı aracılığıyla kendi teklifini yönetime ilettiğini, görüşmelerin devam edeceğini söyledi. Gençlerbirliği maçından sonra düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe`deki geleceğiyle ilgili soruları yanıtlayan Brezilyalı çalıştırıcı, ``Kalmak istiyor musunuz?`` şeklindeki soruya, ``Elbette istiyorum. Bunu hiçbir zaman da saklamadım`` dedi. Geçen hafta avukatının İstanbul`a gelerek kendi teklifini Fenerbahçe Yönetim Kurulu`na sunduğunu bildiren Zico, ``Avukatım benim açımdan teklifi yönetime sundu ve gitti. Tekrar görüşme olacaktır`` dedi.
1324...
1322........ATilla abi geriye dogru sayıyoruz:)
Zico baba bu sene yaptıgı hataları seneye tekrarmayacaktır ve seneye artık acık ara şampiyon oluruz..tabı bu dedıgım arada gelıcek transferlerle alakası yok bu kadromuz bıle TR liginde acık ara farkla sampıyon olabılecek bır kadro ama zıco asları dınlendırdı bızım puanlar ona buna gıttı
-- 1321 --
Bencede Zico kalmalı ne olursa olsun anlaşma uzatılmalı Daumu göndermekle yaptığımız hatayı yapmamalıyız, yeni bir hocanın alışma süreci filan zaman alır Zico TÜrkiyeye ve Fenerbahçeye alıştı takımdaki Brezilyalıların çokluğuda göz önünde bulundurulacak olursa Zico'nun kalması gerekir kaçan bu şampiyonlukta Zico'dan çok futbolcuların sorumlu olduğunu düşünüyorum çünkü Zico hiç bir zaman başarısızlıkta futbolcularını öne sürmedi her zaman onları adeta bir baba gibi sahiplendi elinden geldiğince herkese formayı vermeye çalıştı ama onlar Zİconun bu güvenini boşa çıkarttılar.
Yanlız bir şey daha gün yüzüne çıktıki takımda Ü.Özat gibi Tuncay Şanlı gibi her zaman sahada forması için savaşan dik durabilen ve takım sıkıştığı anlarda sorumluluk alarak takımı ateşliyen futbolcu eksikliğimiz var bence A.Yıldırım ne yapıp edip Tuncayı bu takıma tekrar kazandırmalı.
1319...........
hepimiz aynı durumdayız abı..umutları oftas macına baglamak bıle ıstemıyorum......
1317 iyi geceler
1316
bu aralar işler yoğun yoklamaya katılamıyorum
hayırlı geceler
1313 ben yatıyorum iyi geceler herkese
1311
günaydın arkadaşlar
1310...........gunaydınlar
1308 iyi aksamlar...
1307 ii geceler
1305.......
herkes suskun,morallar bozuk,canlar sıkkın...ama herseye ragmen
"Dar Ağacında Olsam Bile Son Sözüm Fenerbahçe"
1304
hayırlı akşamlar
1302............
artık umut mumut kalmadı...
hepmıze gecmıs olsun kardeslerım...
geçmiş olsun :D
olsun yaa. genede fb sevgisi bitmez tükenmez. bu sene yaşattıkların yeter sarı kanaryam..........
1302
ne olursa olsun
dün'de fenerli bügün fenerli daimada fenerliyim ve daima da fenerli kalacağım
sarııııııııııııııı