1301
Laciveeeeeeeeerrrrrrrrrrtttttttttttttttttttttttttt tttt
Printable View
1301
Laciveeeeeeeeerrrrrrrrrrtttttttttttttttttttttttttt tttt
1300 iyi geceler tum fenerliler:)
1299
Ben kaçan şampiyonluğa iyimser bakıyorum, G.S nin bu şampiyonluğu bence onlar için iyi olmadı sadece sorunlarının üstünü bir şampiyonlukla örttüler, Fenerbahçe ise kurumsal anlamda Türkiyenin tartışmasız en iyi yönetilen ve gelişen spor kulübü olduğu için kaçan bu şampiyonluk bizi daha da kamçılayacak ve yeni atılımlar yapmaya itecektir, yeni sezonda bu yıl Avrupada yakaladığımız başarının üzerine çıkacağımızı düşünüyorum.
Zico'nun henüz kalıp kalmıyacağı kesin değil ama yüksek ihtimalle kalıcak gibi oturmuş bir kadromuz olduğuna göre eksik mevkilere yapılacak takviyelerle seneye UEfa Cup. finalininde bizim stadımızda oynanacağını düşünecek olursak hedefimiz bu kupa olucak, bu sene finale kalan takımları görünce biz neden orada olmayalım diye düşünüyorum.
1298 iyi geceler arkadaslar....
1297 iyi geceler...
1296............
canlar sıkkın...
ama zico babanın dedıgı gıbı''nefes aldıgımız surece yasıyoruz''
1295
fatih terimin dediği gibi i dont want to see the back i want to see the front :D:D
1293
hayırlı akşamlar keyifli formlar arkadaşlar
1292
şuan fatih terim varmısın yokmusun yarısmasında 300 bin ytl teklifi kabul etti 200 bin ytl yi takımı ile tamamlayım tam 500 bin ytl parayı kanserli cocuklara bağışlıcak tesekurler fatih terim tesekurler turkiye mlilli takımı...
1291 gunaydın herkese:)
1290
merhaba arkadaşlar
ben bu aralar foruma sık giremiyorum görüyorumki herkez kaytarıyor hadiyin fenerliler nerdesiniz yahu
1288 herkese iyi gcler....
hala inemedik mi yaw 1'e... :)
1286... :)
1284
hayırlı akşamlar
1283 hayırlı aksamlar:)
1282
bu aralar atilla kaytarıyor atilla nerdesin