1549 ver coşkuyu fener :)
Printable View
1549 ver coşkuyu fener :)
1547 atilla abi sen benden 1 dakika once yazmıssın ikimizde 1549 yazmışız :)
1546
çoşun dediysek o kadar da değil:)ama fener için değer devam devam
1544 ben yatıyorum :) ii geceler
1542
İşte bu! Fenerbahçemiz, Sevilla'yı 3-2 mağlup ederek rövanş öncesi avantaj yakaladı.
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final kovalayan Fenerbahçemiz, İspanyol Boğası Sevilla'yı Kadıköy Şükrü Saracoğlu'nun çimlerine gömdü: 3-2. Tarihi geceye imza atan goller 17'de Kezman, 56'da Lugano ve 87'de Semih'ten geldi. Sevilla'nın golleri ise 23'de Edu (kk) ve 66'da Escude'den geldi.
1541
Bravo Fenerbahçemize bir Avrupa devini daha Kadıköyden eli boş gönderdik ve yenilmezlik serimizi 12 ye çıkarttık.
Dün geceki skor her ne kadar 2 ayaklı kupa maçları için çokda avantajlı olmasada her şeye rağmen galip gelmek önemliydi. Sevilla gerçekten çok iyi bir takım ayağa tek pası çok iyi oynuyorlar ve çok süratli bir oyun yapıları var ama en büyük eksileri geriye düştükleri anlarda çok panikliyorlar, gerek 1-0 öne geçtiğimiz gerekse skor tekrar 2-1'e getirince kısa süre içinde 2-3 farkı yakalıyabilecek kadar pozisyon yakaladık ama bu pozisyonları değerlendiremedik ancak ben hala bu Sevilla'ya deplasmanda gol atacağımızı düşünüyorum inşallah orada ilk golü atan biz oluruz...
ve iddia ediyorum ilk golü biz atar ve geri yaslanıp korkarak oynamaz isek onları orada farklı yeneriz....
hersey guzel ama bir su EDU ya dur desinnnnn:))))
1540
1539
Bu sezon şampiyonlar Liginde yediğimiz 8 golün üçünde direkt olarak Edu'nun imzası var 2 gol bir penaltı, Edu, bu gidişle büyük usta Halit KIvançın dediği gibi rekor kıracak ama tersten :)
Bu arada Luganoyu ilk geldiği zamanlarda çokça eleştirenlerden biriydim ancak onun mücadeleci futboluna hayranım hiç bir zaman yılmıyor gerekirse top geçiyor ama adam geçemiyor :) dün akşam attığı golse harikaydı, bu sezon geçen yıla göre çok daha iyi olduğunu düşünüyorum ama Edu için çok fazla söze gerek yok iyi bir savunma oyuncusu hatta Brezilyada yılın savunma oyuncusu olmuş bir futbolcu ama benim gözümde hiç bir zaman Tomas ve Luciano'ya yaklaşamaz.
1 5 3 8
Offffff Eduuuuuuu Offfffff
BANA GÖRE MAÇIN KAHRAMANLARI UĞUR - GÖKHAN - LUGANO İDİ.
Tabiki Her Zaman En Büyük Fenerrrrrrrrrrr
19zzzzzzzz
On9
1536
1535
kadıköy dar geldi sevillaya:)
1534
Kadikoy şampiyonlar Mezarligi.....
YouTube - fenerbahce sevilla maç oncesi muhtesem show
1530......
umarım bu tablo tum takımlarımızın stadlarında olur...
ilk basta tabıkı gs nın...
1528
olur arasıra bozmayın moralinizi
böyle Kumar Olmaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1526
günaydın arkadaşlar hayırlı pazarlar
1523 ii gclerr