1493
Printable View
1493
1492 bayağı geriye gitmişiz yaw:)
1491 oof fener offf
1490
günaydın hayırlı pazarlar
nazar değdi fenere nazar
:realmad:1489..........ya Bu Sampiyonlar Ligi Bize 1 Haftada 5 Puanimiza Mal Oldu
1487
hayırlı geceler
1485
yenilsede yensede yinede benim fenerbahcem her zaman var her zaman varız
1484.......
bu aksam tur atlamak ıcın olumune oynamaları lazım..hatırlarsanız 6s uefa da nasıl saldırıyordu rakıplerıne!!!
ıste basarının sırrı teknıkten cok kondısyon pres hırs aşk!!!
haydi FENERAHÇEMMMM!!!!!üzme bizi...üzme beni...yıkma bizi.....
--- 1483 ----
Bu Fener adamı sinirden fıtık eder kardeşim şöyle rahat bir şampiyonluk göremiyecekmiyiz, Bursa ve A.gücü maçındaki bu vurdumduymaz futbol beni kahretti, seyrederken stresden mideme kıramplar girdi yahu, bizim takıma anlam veremiyorum son 4 yıl içinde kazandığımız 3 şamp.ve son maçta çalınan şamp.da dahil zor geçmesi beklenen büyük maçları rahat kazanıp kolay denilebilecek küme düşmeye oynayan takımlara puan dağıtıyoruz inşallah bu senede sonu iyi bitiririzde çektiğimiz strese değer yoksa seneye ligtv mig tv almıyacam yaw stres stres nereye kadar.... :(
Umut kardeşim sana katılıyorum bu akşam teknik felan fasa fiso olur, onları ancak daha fazla koşarak ve hırsla yürekten oynarak, savaşarak yenebiliriz yoksa işimiz gerçekten zor hele Carlosun olmadığınıda düşünürsek işimiz daha da zor, inşallah turu geçer döneriz de Ş.ligi uğruna ligde kaybettiğimiz puanlar boşa gitmemiş olur böylece..
1482 az kaldı maça aaaaaaaaaaazzz.hadi fenerr bu seferrr......
1481
fenere bol şanslar
1480..
Heyecan dorukta valla bende..
Hadi Kanaryam, bu mutluluğu bize yaşat...
1478,
Kalbim sağlanmış baya...
HADİ FENER HADİ FENER HADİ,TAM ZAMANI TAM ZAMANI ŞİMDİ.
(2. uzatma devresi başlıyor)
1476
fenerbahçem çeyrek finalde..............
1474...
Aslanlarim Benim...
Bu Gece Barda Gönlüm Hoparda çalsin Sazlar Oynasin Kizlar....
Saaaaaaaaaaarrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
1472
hade hayırlı uğurlu olsun takımınıza,
tebrikler... zor da olsa geçtiniz Sevilla'yı.
penaltılarla filan ama olsun, geçtiniz ya.. önemli olan da bu
ne de olsa bir İLK yaşanıyor.
1471..
ENNNNN BÜYÜÜKKKKK
helal olsun bütün topçularına. walla beşiktaşlıyım daha böyle beşiktaşı desteklemedim böyle maçını izlemedim. göğsümüzü kabarttı fener
1469....
İspanyada Sevillya'yı penaltılarla geçmek en zoru başarmak bende Oruç . :tongue00::fun:Zor olacağı belliydi ama helal olsun Kanaryalara..:happydan::w00t2000:
Bu arada üyelerimiz arasında Bikini işinde olan var mı acaba.
Ahmet Çakar ve Lig Radyo genel yayın yönetmeni Mehmet Ayan'a iyisinden birer tane bikini lazım.. Benim terciğim Pembe...:melek2:
1470, tebrikler.Maça kötü başladılar ama sonrası iyi oldu.Penaltılara bile kalmamalıydı...