-
1853
Hafta sonu tam bir şölen olucak C.tesi öğleden sonra TV nin başından kalkamıycaz :) önce saat 13:.00 de pafların maçı var daha sonra 14:00'da erkekler basketbol liginde rakibimiz yine G.S akşamda büyük derbi, inşallah 3 te 3 yaparız, C.tesiye kadar bu hafta geçmek bilmez şimdi :rolleyes:
-
1854
ya evet derbi cok guzel olucak...zafer sarkıları soylemeye alıskın olan FB miz 6s onunde farklı kazanır umarım.
derbiyi hatırlatan guzel bır video:)
Fenerbahçe Galatasaray'ı 6 - 0 yenerken kimler baÅŸroldeydi? - UZMAN TV
-
1856 sorma abi ya sivası saskınlıkla izliyorum
-
1857
evet keske yenseydı sıvas bu haftada lider sivasspor olsaydı:(
olsun bugun olmasa yarın..er yada gec haklı bır lider olucaktır.
-
1858 yok canım sabotajla işim olmaz hak eden kazansın hak eden lider olsun hayırlısı kavga dövüş olmasında isterseniz cimbomu 10 0 yenin yada aynısı cimbom için geçerli zaten stadlarda tat yok bomboş bazen nostalji maçlara bakıyorum antep gençler maçı 90 senesinden stad full+full şimdi bırak onları 3 büyükler sinek avlıyor neyse konu dağılmasın
-
-
1860
evet.sivasspor gonulden destekliyorum.inslh bozulmaz.
-
-
1863
az kaldı bitirecez gari
-
hade gare bitsin bu iş... :)
1864
-
1866..........
gunaydınlar.............41 kaldı dewammmm
-
1867
Sivası bende canı gönülden destekliyorum başında nede olsa bizden biri var :) ancak geçen hafta büyük bir tarihi fırsatı kaçırdılar ama ligin ilk yarısını hala lider bitirme şansları ellerinde, G.S nin bizden sonra Sivasla maçı var bu maç Sivasın kaderini belirliyecek bir maç olucak eğer kazanırlarsa çok büyük bir avantaj sağlamış olucaklar ki kazanırlarsa yüksek ihtimalle devreyi lider kapatırlar, ilk yarıda yakaladıkları performansı 2.yarıda da sürdürebilirlerse şampiyon olmasalar bile ilk 3'ü kesinlikle zorlar ancak o maçı mutlak kazanmak yada kaybetmemek zorundalar, G.antepin bir dönem Fenere karşı 3-0 dan 4-3 kaybettiği maç nasıl onlar için çöküşün başlangıcı olduysa bu maç da Sivas için çok önemli bence.
Neyse biz Fenerimize bakalım, büyük maça kaldı 4 gün 5 saat of of :) bu arada maç tarihide 8 Aralık oluyor acaba bu tarihe uygun bişiler çıkarmı ki maçtan :)
-
arkadaşlar maç 8 aralık istermisiniz maç 8-0 bitsin :D
1868
-
1869
ilginç bir istatistik Fenerbahçe G.S ye karşı kadıköydeki son 7 maçındanda galibiyetle ayrılmış ayrıca son 15 yıldada biri 1999 da Terim biride yanılmıyorsam 1992 de 2-1 lik skorla Feldkamp döneminde 2 galibiyet alabilmişler, bu istatistikler maç sonucu için az çok ipucu veriyor bizlere :D ilk yarıda erken bir gol bulursak bu maçtan tarihi fark beklenebilir.
-
-
tarihi fark bence olmaz ama fenerbahçe - gs maçı bu olmaz die bişi yok... :)
ha 8-0 olursa yerlere yatarım heralde... :D
1871
-
imkansız diye bişi yoktur... biraz zorlar o kadar... :P
1873
-
hade bakalım koşalım bu gece bitirelim 1907 yi... :)
1875
-
abi ona da hatay yazıverseydin ne olcak... :D:D:D
1877
-
1879 6 kasım 6 0 unutma unutturma