1717 fenerbahcemize basarılar bence süper bi maç olucak
herzaman her yerde enbüyük fenerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Printable View
1717 fenerbahcemize basarılar bence süper bi maç olucak
herzaman her yerde enbüyük fenerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
1718
bitirelim arkadaşlar
SAAAAAARRIIIIII
---1720---
Bende Geldim..
PSV maçı kazandı. CSKA da özellikle Dudu olmak üzere bazı oyuncular resmen maçı satmış.
Hadi Fenerbahçem göster kendini ve bize galibiyet sevinçi yaşat bu gece...
1721
-----1733-------
Hep Destek Tam Destek
1735
olur arasıra
1736
herkese günaydın, dün akşam bütün şartlar bizim aleyhimize gelişti önce PSV CSKA yı çok rahat yendi sonrasında ilk yarı iyi mücadele etmemize rağmen ikinci yarıda Alexin çok kolay gol yapabileceği bir pozisyonda golü kaçırıp dönen pozisyonda gol yememiz sonrasında ise belki beraberlik için yükleniriz diye düşünürken Semihin sakatlığı sebebiyle 10 kişi kaldığımız dakikalar içinde 2. golü yememiz maçı bitirdi... :( Ayrıca şahsi düşüncem Zico dün akşam oyuncu değişikliklerinde özellikle maçın başından beri en ufak bir baskıda top kaybeden Selçuk dururken Mehmet-Api değişikliğinde kanımca büyük hata haptı.
Bu arada dün akşam maçı yorumlayan Denizli'ye söyliyecek söz bulamıyorum onun gibi kariyerli bir hoca canlı yayında öyle büyük gaflar yaptıki konuşma tarzını ve yorumlarını hiç beğenmedim, nitekim maçı anlatan sipikerde uyarı almış olacakki sonradan Denizlinin bir gafını düzeltmeye çalıştı. Neyse moralleri bozmaya hiç gerek yok maçtan önce ön eleme ve gruplardaki şu ana kadar oynadığımız maçlara bakarak umutlu gitmiştik Milanoya ama olmadı işte, artık son maçta İnter-PSV maçını hiç düşünmeden CSKA yı yenip bu işi bitirmek lazım.
Çok geçmiş olsun arkadaşlar gönlüm enazından berabere bitirebilmenizdi ama , tahminim yanlış çıkmadı 3-0 ve üzerine girdiğim iddamı kazandım. ..
yazık oldu çocuklara! nasipse bir dahaki sefere!
1737
hep destek tam desteK..FENERBAHÇE mizle gurur duyuyoruz her zmn...
olmuşla ölmüşe çare yok maç bitti artık önümüzdeki maçlara bakıcaz...
1741
1743
1745 iii geceler arklar
zamnında o horozlar başa baya kötü şeyler getirmişti...
ama bunun geçmişte kaldıını düşünerek ben 2-0 yada 2-1 diorum... :)
1747
1748
kurt arkadaşım siz de olmasanız halimiz perişan olur
1750
Günaydınlar herkese..
Bu Denizli tramvasını ne yazıkki atlatamadık şampiyonluğu kaçırdığımız maçtaki futbolcuların çoğu kadroda o bakımdan Denizliye karşı yine aşırı bir motivasyonla çıkacaklardır inşallah o havayla çıkmazlar ama o maçta yapılanlar asla unutulmaz geçen yıl Denizliyi 2 maçtada yenememiştik inşallah bu yıl Yusuf'a rağmen yenicez onları ama maç kesinlikle zorlu geçer 2-1 yada 1-0 alırız...
Bu arada son günlerde Lugo'nun Juve'ye, Ronaldonunda Fenerbahçeye transferi hem İtalya hemde bizim basında sıkça konuşuluyor, bu saatten sonra Ronaldonun bize reklam haricinde bir faydası dokunacağını düşünmüyorum eğer yapılan bu haberler doğru ise tabi... temennim yalan olması bize Ronaldo değil Carew, Morientes yada Wagner Low tipinde yırtıcı bir forvet lazım.
Tüm Fenerbahçelilere Günaydin...
1752..................
......1753.......
herkeslere ii akşamlar... :)
1755
Sarrrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiii
1756