1684..evet ıstanbulda abilerim var b ır gun maca gıdıcem ama..
kısmet olmadı ıs guc ten kalkıp ıstanbula gıtmek mac ıcın..
ben bırazdan cıkıcam..
Printable View
1684..evet ıstanbulda abilerim var b ır gun maca gıdıcem ama..
kısmet olmadı ıs guc ten kalkıp ıstanbula gıtmek mac ıcın..
ben bırazdan cıkıcam..
1686
valla helal olsun sıvasa..ınslh sampıyon olurlar..
1688.......
al sana kafa:)
1690
yok vermez gormez o hakemler:)
anladın sen onu:)
1692 laciverrrrrtttttt
1694
ii gecelerr...byeee
1696
devam edelim az kalmış
zamanında ne kadar gerideydik şimdi ne kadar uzamışız... :)
ilk yarıda yenik durumda olup maç sonucunda yendiimiz maçları hatırladım birden... :)
1697
1698
hehehe :) Fener geriden ve derinden gider ve gerektiği zamanda öldürücü darbeyi vurur bunun için 2 haftamız var, G.S nin namağlup ünvanını bozmak bize kısmet olucak inşallah ama öyle böyle değil darma duman etcez, insan içine çıkamaz hale gelecekler :)
Son kelimem biraz ağır oldu ama inşallah Allah utandırmaz bizi..
darma duman etme kısmı cidden fazla olmuş bence de ama yeneriz gibime geliyo... :)
1699
1700
valla Erencim içime öyle doğdu inşallah hislerimde yanılmam :) kadıköydeki G.S maçlarının havası bir başka oluyor bu maçların havasını defalarca yaşamış biri olarak konuşuyorum o maçta sahada kim olursa olsun 12.adamın yarattığı müthiş atmosferden çıkmak hiç kolay değil kaybedersekte büyük sürpriz olur işin garibi acaba İddia o maçta G.S ye kaç oran verecek çok merak ediyorum doğrusu :) ama öncesindeki İnter ve Denizli maçını bi kazanalım Cimboma sıra nasılsa gelecek ki bence Denizli maçı ligde ilk yarıda kalan maçlar içinde en zorlu maçımız olacak.
yalan yok kadıköy'ün kapısından bi kere girebildim ama sanırım biraz şanslı biriyim o tek girişimdeki sonuç 6-0 dı... :)
1701
futbolu çok takip eden biri deilim ama inter konusunda çok formda olduu konusunda bi kaç yerde arkadaşlar konuşuyolardı ama fenerbahçe bu ne yapcaı belli olmaz... :)
1703
1704
sadece onlar deil bütün fenerbahçe cumhuriyeti aynı istekte... 3 puan... :)
1706
1708 ne zaman bitcek bu yaw :D
gece gece bendende buyrun:D
1710
atilla abi çok güzel haberler duyuyoruz senden her seferinde parmaklarından bal damlıyo... :)
1712
tabiki bende varımmmmmmmmmm
1714
kaldı 193
***1716***
bu akşam inşallah 21:45 de 2 turu garantilemiş olarak oynarız... şöle zrvkli bi maç olsa inter maçı top bi o kalede bi bukalede...
kalan *191*