gs ve şükrü saraçoğlu bi arada... :)
3 puanı alırız büyük ihtimal... :)
1551
Printable View
gs ve şükrü saraçoğlu bi arada... :)
3 puanı alırız büyük ihtimal... :)
1551
1553
dun aksam gercekten TÜRKLERE yakısır bir galibiyet aldık..
ıstanbulda oynanacak mac hangı sahada olucak sızce?
1554 alisamiyenede olucak ama anlamadım neden o stad ta yapıyolar gel saracoğluna daya 55 000 kişiyi bak o taraftar top oynatıyomu onlara
1555
atilla abi sene sonunda büyük ihtimal yüzü gülen biz olcaz zaten... :)
1557
1559 herkese slm
.........1561...........
1 5 6 3 iii geceler
***1566***
bence milli maçın samiyende oynanması kadar saçma bişey yok... kümes gibi stad ayrıca küf kokuyo(bunda gerçekten ciddiyim)... ve sadece 18,000 kişilik... bide fatih efendi çıkıp bağıran taraftar istiyo... ya bi git derim ona ben burdan sadece... bu kadar yanlımı olur bi hoca ya... koskoca şükrü saraçoğlu var uefa finali oynanacak inönü var atmasfer çok iyi ama sen gidip uefanın bile zarzor maç oynattığı bi yerde maç oynatıyosun artı olarakta orda oynanınca moldova maltaymışız gibi futbolda geri kalmış ülkeler gibi hissediyorum... ben maça gidicektim bu iki stadda oynansaydı ama bu alisamiyendeki tüm milli maçları protesto ediyorum... bilmem bana katılan varmı bu konuda...
bin 5 yüz altmış 7 :D
iyi akşamlar
1569 ben alisamiyen de neden oynanıyo öğrendim çünkü önceden bizim akıllılar alisamiyeni secmiş orda oynancak demişler öyle yazdırmıslar şimdide dönemiyolar yoksa onlarda istiyo saraçoğlunu ama olmuyor işte :d
1570
Herkese selamm..
Bu maçın A.S.Y de oynanması başka bir rivayete göre, Fatih Terimin milli takımdaki son dönemlerde alınan başarısız sonuçlardan sonra istifaya çağırılıp tepki görmesi üzerine herhangi bir kötü sonuç durumunda Terime olacak tepkilerin daha da artacağından çekinilerek A.S.Y'e alındığıdır, nedeni ise belli A.S.Y de G.S taraftarlarının daha organize olacağı için olası gelebilecek tepkiyi en aza indirmektir. Ancak umudunu kaybeden federasyon şartlar Türkiyeyi grupta şanslı konuma getirince eminimki maçı Kadıköyde yada İnönüde oynatmadığına pişman olmuştur. A.S.Y de ne Saracoğlundaki nede İnönüdeki baskı ortamı oluşturulamaz. Uefanın şampiyonlar ligi maçlarının oynanmasına izin vermediği bir statta ki bu sene biraz makyajlandı ama yinede o statta milli maç oynatmak nasıl bir anlayıştır inanılır gibi değil.
1571 bizim fedrasyondan beklerinir walla böyle sacma bi sebeb:d
1572
valla ben bunda artniyet arıyorum hatt fatih efendinin basın toplantısında çıkıpta seyirci değil taraftar bekliyoruz demesi tesadüf değil kaldiki bu bilet olayları hakkında bilgisi olan arkadaşım çok sayıda biletin gs taraftarına verildiğini fb ye çok az bjk ya hiç verilmediğini anlattı şok oldum artık ben türk milli takımını bu maçta desteklemiyorum sadece türkiyeyi tutuyorum... çünküğ başımızdaki insanlarkendi özel klüplkeriymiş gibi yönetmeye başladılar milli takımı... düşünsenize ya milli takım olarak maç yapıosun futbolcuları sadece iki maç için 200.000 euro prim veriyosun motivasyon tarzlarına bakya... ne denilebilirki herşey çok açık ve aleni bi şekilde ortada allah korusun bi puan kaybında bizim şerefli basınımız varya bunları bir bir konuşacak eğer yeneersek hepsi sümen altı... bunların olacağından adım gibi eminim...
1573
Bu prim olayı benimde içime oturdu doğrusu milli takım kimse için para kazanma yeri olmamalı, Türkiyede çoğu insan asgari ücretle geçinmeye çalışırken futbolculara bu kadar prim verilmesi bence çok yanlış sonuçta o futbolcuların hepsi oynadıkları kulüplerde fazlasıyla kazanıyorlar hiç birinin verilecek ihtiyacı olamaz, burada primle motivasyon sağlamaya çalışmak federasyonun ayıbıdır, geçmişte Şükürün bir Jeep isteriz olayı vardı ama şu an oynayan futbolcuların böyle bir talebi olacağına hiç ihtimal vermiyorum doğrusu.
1574
şuan ne kadar milli takımdaki bazı topçuların giydiklerini formayı haketmediklerini düşünsemde şükürün jeep mevzusundaki gibi karaktersiz olacaklarını zannetmiyorum...
1576
:)
1578
iyi geceler :)
bu arada milli takımımızı kutluyorum :D
en sonunda yüzümüz güldü cidden sanırım yumurtanın kapıya gelmesi lazım... :)
sanırım zoru sewmiyoruz işleri zorlaştırmayı sewiyoruz... :D
1579
1580 gs den kıyak olsun size