1520
Printable View
1520
her sene zaten patlama oluyor ama bu esnaflardan gelıyor:)
hersey dahıl sıstemde ne kalıtelı turıst nede herkes kazanıyor..
1522
yani eskıden ne guzeldı yarım pansıyon.turıstler dısarı cıkıyordu hem esnaflar hem bolge halkı hemde oteller cok daha fazla kaznıyorlardı..
1524
şampiyon Feneeeeeeeerrrrrrrrrrrrr En Buyuk Fenerrrrrrrrrrrrr 1526
her türlü kazanmak lazım bu maçı ama ihtimal olarak topun yuvarlak olduunu düşünüp %10 veriyorum...
1527
yaw cidden baya hızlı gitmişiz 1907 ye ulaştıktan sonra da 100. yıl kutlamarı için 2007 ye geliriz de sonra ne yaparız onu bilmiyorum... :D
1529
1530
herkese mrblar yinede izlemesi zevkli bi maç olur diye düşünüyorum ama umutlumusunuz derseniz o oynanan oyunlar ve kadroya bakınca hayır
olsun bea...bu aksam MİLLİ TAKIMImızın macını ızlıcez dedıgın ızlemesı zevklı olucak!
1531
KIRRRMMMIIIIZZZZZZZZZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
BeYYYYYAAAAAAAAAAAAAZZZZZZZZZZZZZZZZZZ...!!!!!!
1532
Enn Bbbüüüyüyüüüüükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk !!!!!!!!!!!!!!!!! 1533
1534
hala ulaşamadık amacaaa :))
abi bence önce gs lilere yardımcı olalım bakarsın gs bjk den önce bitirir... :D
1536
ya haberleri izlemezdim hiç her seferinde sinirlerim bozulduu için yine dellendim dtp kapatılamazmış da halkın partisiymiş de...
ya bi de kadın baırıyo pekekenin da ailesi var die...
offffffffff kötü sinirlendim...!!!!!!!!!!!!!!
1538
ya abi birazdan bi yazı koyucam aslında yavaştan o günler bitmeye başladı yavaştan...
1540
evet nerde kalmisiz bakimmm...1542...
müslüm abi maçı aldık ben burdayım da pek hareket yok bu akşam... :)
1543
1545...nerde hareket orda bereket erencim....
orası kesin müslüm abi... :)
bu arada türkiye için baya önemli bi maçtı ve bundan sonraki bütün maçlar da önemli... :)
1546
1547
bir kaç gün uzak kalınca baya ilerlemişsiniz şunun şurasında ne kaldı 1907 ye hadi bakalım ha gayret :) bu arada Milli Takımdaki tüm oyuncularımızı kutluyorum hepsine helal olsun iyi top oynadık bu akşam hakkımız olanı söke söke aldık, artık bu saatten sonra Bosna maçını kaybetmeyiz herhalde yolumuz açık olsun diyorum.
artık bu saatten sonra almazsak ayıp be abi, bu arada bu gece diğer gruplarda da ilginç sonuçlar alındı özellikle Rusya ve İtalyaya yenilen İskoçya sonunu getiremediler yazık oldu heleki İsrailin Rusları yenip ezelden beri sevmediğim İngilizlerin gruptan çıkması gerçekten yazık oldu :( İngilizlerle italya yada Fransanın yerinde onlar çıksa daha iyi olurdu
1549