ben cok güzel bi mac bekliyorum bugun fenerdeen bakalım hayırlısı bu arada antalyanın neresinden
pardon ya rakamı unuttum1360
herkes rahat olsun bu sene sampiyon yine biziz 1361
Printable View
ben cok güzel bi mac bekliyorum bugun fenerdeen bakalım hayırlısı bu arada antalyanın neresinden
pardon ya rakamı unuttum1360
herkes rahat olsun bu sene sampiyon yine biziz 1361
1362
SARI LACİVERT ŞAMPİYON FENER!!!!!!!!!!!
1364....bugun de yeneriz insallah....
1365.....evet insallah yenicez.macada baya az kaldı haydi hayırlısı
1367..........
evet son yarım saat.artık mactan sonra burda grz tüm FENERBAHCELİLER..........basarılar..
bakalım mac sonucu ne olcak... :)
bana 3 puanla maçı bitiricez gibi geliyo... :)
1368
---- 1369---
VE semih gene sahne aldı..
Fenerbahce:1 Kayserispor:0
nette ben de 1-0 ı gördüm ama sanırım sitede sorun vardı göremedim kimin attıını... :)
maç böyle bitsin yeter bana... :)
1370
Aminnn
1372
bazı takımlar gibi hakemlere suc bulmak ıstemıyorum.olmustur gogusuyle aldıgı topu el gormus olabılır kasıt oldugunu sanmıyorum ama buyuk hata..
sorun su kı FB mız mucadele etmedı ve cok yorgun bır tablo cızdı..
evet kaybettık cok uzgunuz.1373
yaw 1-0 öndeyken 2-1 kaybettik...
maçı izlemedim dinleyemedim de ama olması gereken bu deildi...
neyse hayırlısı olsun...
1374
ben ızlemek ıcın dukkan kapattım.cok yazık oldu her deplasman macınada kontra atak bır oyun duzenıyle cıkılmaskı canım..sonucta biz FENERBAHCEyiz..deplasman neymıs..1375
EVET gıttı 3 puan daha ama anlamadıgım bırsey var FB neden kucuk takımlarda zorlanıyorda buyuk takımlara gelınce yenebılıyor hayret 1377
maçı izlemedim ama şimdi şöle bi durum var...
önce fortis kupası üstüne beşiktaş maçı üstüne psv maçı şimdi de kayseri maçı...
ki kayseri o kadar da güçsüz bi takım deil...
1379
1380....cok uzgunum cookkk...
--- 1381----
Mücadele etmezsen, garibi küçümseren sonuç kaçınılmaz oluyor ne yazık ki...
Daha öncede dediğim gibi hakemler hahhında konuşmak yersiz... Mücadele etmezsen kaybedersin..
maçı izlemedim ama takım yorgundur düşüncemi yenilemek istiyorum...
1382
1384
evet hızlanalım
Herkese iyi gunler hafta başı,umarum herkes iyi bir hafta geçirir...
SARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
1386
herkese günaydın, dünkü maçı kazanmış olsaydık çok büyük bir avantaj yakalamış olucaktık olmadı :( aslında 10 kişi kaldıktan sonra biraz bocalama yaşadık beraberlikde o dakikalarda geldi ama 2. yarıya golü yiyene kadar çok iyi başlamıştık defansdaki bir anlık kademe hatası ile golü yedik (ilk golde Carlos yerini kaybetti 2.goldede ofsayt diye ileri çıkınca gol geldi) sonrası ise bir türlü toparlanamadık. Hakem hatalarının arkasına sığınmak istemiyoruz ama sanırım geçen haftaki maçın diyetini ödettiler bize haksız bir kırmız kart ve serliğe prim tanıyan bir hakem, ne hikmetse sezon başından beri haksız penaltı ve ofsayt yada auttan goller ile maçlar kazanan G.S nin aleyhinde bir karar göremedim henüz.
1387