Olsun abi 1907 yinede sana nasip olmuş,helal pratik zekaya :D...
Printable View
Olsun abi 1907 yinede sana nasip olmuş,helal pratik zekaya :D...
abbiii oldu mu şimdii yaaa:( bende 1907 gelmiştir bi giriim tamamliyiim dioodum.tüühh. neyse en büyüükk FENERBAHÇEEE.Yanlız bişi eklemek istiyorum konuya verilen cevap 1.441 ulaşılan sayı 1907:D
bizden korkulur valla...:)
---Tuncay Milan'a imza attı---
30 Mayıs 2007 Çarşamba 22:57
Transferi yılan hikayesine dönen Tuncay Şanlı'nın Milan ile anlaştığı ileri sürüldü. İtalya Basını'nda yer alan haberlere göre Milan Tuncay ile sözleşme imzaladı.Silvio Berlusconi'nin de medya grubunda bulunan gazetelerde çıkması iddiaları daha da kuvvetlendiriyor. İtalya basını öte yandan önümüzdeki günlerde bu transferin noktalacağını duyurdu.
DERGİNİN TRANSFER HABERLERİ DOĞRU ÇIKIYOR Haber, İtalya'da haftalık yayım yapan "CONTRO CAMPO"da yer aldı. Bu dergi, Milan'ın sahibi Berlusconi’nin sahip olduğu medya grubuna bağlı olması nedeniyle özellikle kırmızı siyahlı ekiple ilgili yayımlanan transfer haberlerinin doğruluğu konusunda seçici davranıyor. Bu da, dergide yer alan haberlerin doğruluğunu artıran bir etken. Dergide manşetten yer verilen haberde, artık Tuncay'ın sarı lacivertli kulüpten ayrıldığı ve Avrupa şampiyonu Milan ile imzayı attığı belirtiliyor. Sözleşmenin 4 yıllık olduğu bilgisinin de yer aldığı haberde, Tuncay'ın sezon başına alacağı ücretin de 2 milyon euro olduğu belirtiliyor.
ALINTIDIR
---Vatan---
Abicim gittiyse eğer büyük kayıp olur...
mılana gitmesi buyuk bı olay eger dogruysa ins. basarılı olur ..
Roberto Carlos artık Fenerbahçeli.
Fenerbahçe zamanında Anelka, Hojdonk, Keneth Anderson, Alex, Kezman, Ortega gibi dünyaca ünlü yıldızları Türkiye'ye getirerek sesini tüm dünyaya duyurmuştu şimdide Roberto Carlosu'da renklerine bağladı bence kimse yaşına takılmasın örnek isterseniz Hojdon, K.Andersonu verebiliriz bu futbolcuları Fenerbahçe'de izlerken hep içimden keşke birkaç yaş daha genç gelebilselerdi diye hayıflanırdım ama 33-34 yaşında bile olsalar takıma çok şey verdiler Carlosda daha 2-3 sene rahatlıkla oynar Fenerbahçeye çok şey katacağına eminim.
Fenerbahçemiz, Real Madrid'de oynayan Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos'u 2 yıllığına renklerine bağladı. Dün gece geç saatlerde Türkiye'ye gelen menajeri Dino Pasalic ile her konuda anlaşma sağlandığını ve önümüzdeki günlerde oyuncunun Türkiye'ye geleceğini açıklayan asbaşkanlarımızdan Murat Özaydınlı " Fenerbahçe geleneklerine uygun bir oyuncuyu renklerimize bağladık. Herkesin Başkanımız Aziz Yıldırım'a teşekkür etmesi lazım. Geçmişte sıradan bazı oyuincuları bile konuşurken bir hayli zorlanıyorduk. Ne mutlu ki bugün efsane olmuş oyuncuları bile transfer ederken artık hiç zorlanmıyoruz. Çünkü yaklaşık 2 yıldır bütün ülkelerde Fenerbahçe konuşuluyor. Bu hepimiz için önemli bir hedef. Bu düşünce daha da büyüyecek. Roberto için transfer görüşmemiz 15-20 dakikayı geçmedi.Prensiplerimizi anlattık ve transfer bitti. zaten Dino geç saatlerde Türkiye'ye geldi. Başkanımız ve ben stadyumda yapılan gösterilerin provasını izledik. Daha sonra birlikte yemek yedik ve transfer gerçekleşti.Bu Fenerbahçe camiasının gücüyle oluyor. Bu sinerjiyle oluyor bütün bu transferler" dedi. FBTV'den yapılan canlı yayınla açıklanan transferde Asbaşkanımız Murat Özaydınlı, yöneticimiz Neşet Yalçın, Roberto Carlos'un menajeri Dino Pasalic daha sonra efsane oyuncu Carlos'a telefonla canlı bağlanarak onun görüşlerini aldı. Roberto Carlos`un menajeri Dino Pasaliç ise, Roberto Carlos`un geçtiğimiz yıl Fenerbahçe`ye gelmek istediği fakat sözleşmesi nedeniyle geçen yıl gelemediğini söyledi. Pasaliç; "Carlos geçtiğimiz yıl gelecekti. Fakat sözleşmesi sürüyordu. Bu yüzden bu yıl için Fenerbahçe`ye söz verdi. Carlos söz verirse tutar" dedi.
kaynak www.fenerbahce.org
Roberto Carlos'a çılgın para
06 Haziran 2007 Çarşamba 11:24
Roberto Carlos sezon başına 4.2 milyon euro alacak. İspanyol basını, bir yılı ''opsiyonlu'' olarak Fenerbahçe ile 3 yıllık kontrat imzalayacak olan Roberto Carlos'un sezon başına net 4,2 milyon avro alacağını yazdı.
Fenerbahçe'ye transferi netleşen Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos, İspanyol basınına yaptığı açıklamada, ''Seçimimde teknik direktör Zico önemli oldu'' dedi.
30458978
Vay Be Plakaya Bak16fb488
Ooo 30 Milyona Dayanmisiz Ya
çok iyi kura çektik bence
bakalim bundan sonrasi ne olucak
fenerlı degılım ama desteklıyorum sızlerı gonulden nede olsa gp ailesiyızz sızlerı sevıyorum..
On Dokuzzzz
yok yaw daha neler... :)
bi malubiyetle toz duman olucak olsak fenerbahçeli olmazdık...
yenilsek de yensek de her zamn fenerbahçeliyiz... ;)
19
20
madem dewam ediyoruz 21 diyim ben de... :)
""""""""""""21"""""""""""