falla yalan yok futbola karşı çok da ilgim yoktur ama cska yı bildiğim kadarıyla gol sayısını bilmem ama bence 1 farkla yeneriz... :)
/*+/+*/+*/*+/*+/*+/*+66+/*+/*+/+*/*+/*+/*+/*+
Printable View
falla yalan yok futbola karşı çok da ilgim yoktur ama cska yı bildiğim kadarıyla gol sayısını bilmem ama bence 1 farkla yeneriz... :)
/*+/+*/+*/*+/*+/*+/*+66+/*+/*+/+*/*+/*+/*+/*+
evet üzerimizdeki ölü toprağını biraz sirkeledik ama tamamen atamadık içinde Tuncay gibi bir cengaver ve oyuncu değişikliği için 75-80 dk.beklemiyen bir hoca yada Zico lazım bize :) :)
--------- 68 ---------
teknik drektör olsun traktör olmasın kim olursa razıyım... :D
".*".*".*".*".*".*69*."*."*."*."*."*."*."
70
hadi be sizie traktör gelse iidir
dışardan müdahale etmeyelim lütfen biz sizin konuya giriyo muyuz... :D:D
71
mehmete'savaşcı ayıp ama olurmu onların mekanında yakıstıramadım sımdı eren sevmıyo zaten bjk lılerıı sınır oluyoo dımı erenn kzıdırma ereniii..
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::72:::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
fenerbahçe dışındaki her takım eşit benim için kimseye sinir olduum yok fenerbahçe'ye dil uzatmadıkça...
:w00t2000::w00t2000: :happydan::happydan: 73 :happydan::happydan: :w00t2000::w00t2000:
eren sen harbıden bı fenerlısınya gercek fenerlıler gıbı konusyosun yakısır sana taktır ettım senıı..
::::::::::::::::::::::::::::::74:::::::::::::::::: ::::::::::
saolasın orhan kardeş işte zaten aslında öyle fanatikliim de yoktur ama sonuçta sülalecek fenerbahçeli olup o şekilde büyüyünce takımına laf edilen herkes gibi davranıyorum... :)
:evet::evet::evet: 75 :evet::evet::evet:
sana bı sır verımmı bızım sulaledede herkes fenerlıdırr babamdan dedme kadarr ama bı ben beşiktaşlıyım ve gurur duyuyorum beşiktaşlı olmaktan ..
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII:76 :IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
e canım bizim sülalede de kimi zamn başka takımlar çıkıo ama dayım takımını seçmeden bütün stadları gez hangisi keyif veriyosa onu tut dedi ve bütün stadlarda maça gittim ama sükrü saraçoğlu'ndaki ruh sardı beni... :)
bi de ne şanssa ilk gittiimde daa anaokulundaydım sanırım 3-0 dan 4-3 almıştık 2. gidişimde sonuç 6-0... :D:D
:toot0000::toot0000::toot0000: 77 :toot0000::toot0000::toot0000:
fenerbahcem devam 78
tamam bende 80 diyeyim
Nerde Kalmisiz Bakim...82..:) Hadi biraz hareketlenelim ...
Aha
x83x
devam 84 ozaman
hadi bi cosalim yarin icin hazirlik yapalim.....:)
--86--
Hile yapıyonuz beyler lutfen yorum yaparak yazalım... Yorum yazmazsak bir haftada 2000 msj olur.. Bu arada yarınki macınız 19.30 ha 21.45 e alısıpda macı kacırmayın...
@mandacı ben düzeltmiştim :) devam edelim
x 87 xx
ali abi ozletiyorsun kendini...:) 88