147
ama zor yırttınız
Printable View
147
ama zor yırttınız
148....daha cok puan alacagiz insallah...
Mehmet onlar yırttı be abi.3 dakkada ıkı gol buyuk şansızlıktı.Kalecileri sağlam çıktı.
mehmet sen besiktas icin dua et siz de zor yirtin :) 149....
Bence bugün mükemmel oynadık kazanabilirdik de ama bu kadar demoralize olduktan sonra iyi toparlandık, kaybetmemekte önemliydi
------- 151 ----------
bendende 153 gevam
Atilla abi pes yani gecenin 5 inde bile canlı yayındasın :busted_b: taraftar bu Edu'nun neyini seviyor acaba çok merak ediyorum, al Luganoyu vur Eduya, ikisi Ediyle Büdü gibi yahu :busted_b:
----- 155 -----
156....kiskananlar catlasin...fenerin buyuklugunu inkar edenlere ornek olsun....
Fenerbahçe ortalıkta yoksa, Türkiye yoktur, futbol yoktur, bolluk yoktur, insanlar yoktur, canlılar güç nefes alır ve bu ülke kısa süre sonra yaşayan yer olmaktan çıkıp, mezarlık olur.Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz.
İslam Çupi
İnşallah bu büyüklüğü dünyaya da göstericez.
----------- 158 -------------
Kardeslerim..kim ne derse desin TURKIYE nin en buyugu FENERBAHCE...159...
Avrupada oynadığımız oyunun en azından yarısını ligde oynasak güle oynaya şampiyon oluruz, Dün akşam İnterden sonra CSKA yı da sahadan sildik PSV yede deplasmanda kaybetmez isek ki ben çok umutluyum bu gruptan rahatlıkla çıkarız, CSKA da Wagner Lowe ile Joo ya hayran kaldım ilk yarı bizim Ediyle Büdüyü baya bir hırpaladılar, 2.yarıda da işi bitirdik sandılar ama yanıldılar bu formumuz devam ederse bunları kadıköyün çimlerine gömeriz biz.
----- 160 ------
PSV doğru dürüst oynayamadı sanki ilk yarı,hiç tadı yoktu.
Bu PSV yi evinde yeneriz biz.
******************* 162 *******************
takım dün sahaya ilk çıktığı gibi yada intere kafa tuttuğu gibi sahaya çıkarsa her seferinde bence ne kadar ilk gs de yapmış olsa super kupaya kadar gideriz bence... :)
inş. takımın bütünlüğü bozulmaz... :)
senelerdir yakalanamayan bi takım bütünlüğü görebiliyorum artık sahada... :)
:toot0000: :icon_smile_8ball: :worthy00: :X :surfing: :w00t2000: 163 :w00t2000: :surfing: :X :worthy00: :icon_smile_8ball: :toot0000:
zaten bu PSV ile kapanmayan bir hesabımız var bir önceki Ş.Ligi maceramızda kadıköyde 3-0 yenip deplasmanda biraz da hakem faktörü ile kaybetmiştik ama kendi sahalarında bir başka oynuyorlar İnter maçı pek ölçü olmaz gibi geliyor ama yinede yenemesek bile kaybetmeyiz gibi geliyor.
---------------- 164-----------------
eğer takım bütünlüğü bozulmassa hakemi bile yeneriz bence... :)
@@@@@@@@@@@165@@@@@@@@@@
Takımın bütünlüğüne defans dahil mi :S
Bu Edu ve Lugano dan bi çorba olmaz...
Nasıl Milli takıma seçilmiş bu Edu anlamak zor.
İkisi de kazma-kütük kütüükk...
Edu da çabukluk da yok-hırs da yok yok yookkk
Carlos bu yaşında 88. dakikada rakip sahadan gelip defanstan top çıkardı...
<<<<<<<<<<<<<<<<<<< 166 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>
167....olsun bee takim takimdir...
Öyle tabii Fener olsun çamurdan olsun :D devammmmm
168 x
yaw 11 de 2 o kadar kusur kadı kızında da olur... :D
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*169*-*-*-*-*-*-*-*-*
1 puan 1 andır gerçi 3 puan alsaydık daha güzel olurdu :::: 170 :::::