200....vay bee ikiyuz olmusuz....hadi hizlanalim dostlar...
Printable View
200....vay bee ikiyuz olmusuz....hadi hizlanalim dostlar...
yavaşladıımız mı var müslüm abi... :D
((((((((((((((((((((((((201))))))))))))))))))))))) )
202...is yerinden geldim..hemen devam edelim....
iş yerinde de zaten ıslak kek yiyemedik... :D:D
neyse dewaaamm... :)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\203/////////////////
tamam bee soz dedik en kisa zamanda ikram edecegim..bugun biraz telasliydim..:) 204
tamamdır abi sözünü aldık gelirim yine yakın zamnlarda bu aralar paso köroğlu taraflarında işim oluyo bu arada ne kadar şanslı bi insanım ki tunalı da ayvalık tostu yerken pek de ufak sayılmıcak bi taş çıkabiliyo... :D:D
{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{205}}}}}}}}}}}}}}}}}}
bugun fazla aktif olan yok eren...biz yol alalim yavas yavas...206...
iki kişi dewam etsek de sonuçta flood yapmış olmuyoruz... :D:D
dewam dewam...
***************207**************
ooo ne guzel yine hep beraberiz...209...
devam 210
falla ii oldu da benim çıkmam gerekiyo bu sefer de siz iki kişi dewam edersiniz ama son sayımı yazmadan çıkmam... :D:D
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\211///////////////////
edit: 3 kişi olmuşunuz... :D
cogalmisiz yine...ben diyorum ki her fenerli hergun minumum 5 mesaj yazmayi kendine gorev edinsin...ok :) 213
35 Passes And A Goal Video ne guzel bir organizasyon...bu nasil bir takim boyle allahim...:) 215
iyi ortada oynamış bu videoyu hatırlattığın iyi olmuş, futbol okullarında okutulacak tam derslik bir gol.
------------ 217 -----------
rakip gs :) 219
olur abi neden olmasın, bu golü seyredince çocukluğumda sokak aralarında oynadığımız ortada sıçanlar aklıma geldi :) kedinin fare ile oynadığı gibi oynamışız cimbomla o tarihi maçı canlı seyrettiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum
--------- 220 ----------
bu arada G.S 4-0 yapmış durumu
--------- 222 -------
abi trömsöyü hatırlatma zamanında bizimde öyle acı mağlubiyetlerimiz vardı ama son yıllarda avrupada korkulan bir takım olmaya başladık tecrübe kazandıkça daha da korkulan bir takım olucaz inşallah...
----- 224 -----
yaw müslüm abi o nası bi gol öle... :)
ne diyim gs yi burdan tebrik ediyorum ama bizim karşımızda bu kadar şanslı olabilceklerini sanmıyorum... :D
iki yüz yirmi beş