:1183: arkadaşlar kanalD ana haberde "fener emreyi aldı" diye bi haber duydum aslı var mıdır bilgisi olan var mı?
Printable View
:1183: arkadaşlar kanalD ana haberde "fener emreyi aldı" diye bi haber duydum aslı var mıdır bilgisi olan var mı?
1182
emrenin alındığı sabah gazetesinde yazıodu!!!
Belözoğlu'nun kulübüyle anlaşıldı
30 Mayıs 2008 Cuma
https://fenerbahce.org/pic_lib/2008-05-30_belez288.jpg
Kulübümüz Newcastle United forması giyen Milli Futbolcu Emre Belözoğlu'nun bonservisi konusunda İngiliz kulübüyle anlaşmaya varmıştır. Emre Belözoğlu transferi için milli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut İle görüşmeler başlatılmıştır.
Spor kamuoyuna duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
EMRE BELÖZOĞLU KİMDİR?
7 Eylül 1980, İstanbul'da doğdu. Türk futbolunun son senelerde yetiştirdiği en önemli futbolculardandır. Milli Takım oyuncusu ve FA League külubü Newcastle United'da orta sahada forma giyiyordu. Mart 2004'de Emre, Pele tarafından yaşayan en büyük 125 oyuncu arasında gösterildi. 14 Haziran 2005'de Newcastle ile Inter Milan arasında yapılan anlaşmayla Inter Milan'dan Newcastle United'e transferi gerçekleşti.
fenerbahce.org
valla emre işimize yarar diye düşünüyorum hem alexin alternatifi olur hemde ön liberoda aurello ile birlikte oynayabilir... hemde türk oyuncu.. kontenjanıda yok zaten... bide mevlüdü çok beğendim onuda alsak türk transferimizi kapasak daha iyi olur...
"1180"
Ah bide Nihat'ı alabilsek=)
1178
nihat yakındır. az kaldı alcas onuda:)
1177 inşallahhh ;)
"1176" arkadaşlar fenerbahçe tvyi izleyebilenleriniz varmı ne dedi aziz başkan transferler hakkında... çok merak ettim
1175
hayırlı akşamlar
1174
Emre Belezoğlu bencede çok yerinde bri transfer orta sahamız zaten kuvvetliydi böylelikle bence Türkiyeyi geçtim Avrupanında en sağlam orta sahalarından birine sahip olduk yanlız şu Mal-donado yu bir an önce göndermek lazım.
Aziz başkanın açıklamalarını dinledim, açıkçası net bir isim vermedi ama basında yazılan önemli isimlerden Shevchenko dışındakilerden birini yada ismi henüz basına yansımayan gizli görüşmeler yapılan 2 yıldız futbolcudan birinin alınacağından bahsetti, bakalım hayırlısı başkan dediyse mutlaka iyi bir forvet gelicek demektir. Başkan ayrıca Kejo'nun takımda kalmasından yana olduğunu ve kesinlikle takasta kullanmaya niyeti olmadığını açıkladı.
Bu demek oluyorki ya Mal-donado yada Appiahtan biri yolcu bana kalırsa Maldonadoyu göndersinler Appi iyileşirse en büyük transferimiz olur, Maldonado zaten gereksiz bir transferdi ve geçtiğimiz sezon o geldikten sonra deyim yerindeyse takımın kimyası bozuldu.
1173 kadir abi sana katılıyorum maldonado tam bi felaketti ama appiah da bu saatten sora gelmez parasını alıp kaçtı diye okumuştum.. gelse de bu kadar uzun süre oynamamış biri pek faydalı olmaz gibime geliyor.. umarm avrupada emre sakatlanmaz da imzayı atar bizim için en büyük kazanç o olur o zaman
1172 hrkese ii günler.....
1171
hayırlı günler
1170 iyi günleeer
1169 iyi akşamlar...
---1168---
Beko Basketbol Ligi 2007 - 2008 Sezonu şampiyonu
Fenerbahçe
Tebrikler...
1167
Bu sene futbolda yüzümüz gülmedi ama gerek voleybol gerekse baskette hem kızlar hemde erkeklerde yüzümüz güldü şampiyonluğumuz kutlu olsun.
1166 herkese iyi geceler...
1165
İyi geceler, gecelerin adamı! :)
1164 sana da ayrıca iyi sabahlamalar murat abicim;)