noldu çekilceklermiş fln gibi söylenti vardı puanları 0 lanıcak diye???
Maç sonucu ne birde yenildinizmi yoksa?
Printable View
noldu çekilceklermiş fln gibi söylenti vardı puanları 0 lanıcak diye???
Maç sonucu ne birde yenildinizmi yoksa?
2-2 beraberlik...
geçmiş olsun.sağlık olsun
Fenerbahçeli arkadaşların haricindekilerin yorumları silinecektir.
Forumda polemik yaratabilecek durumlardan kaçınalım...
ben böle bir rezillik görmedim. ruhsus bunlar kardeşim. sıkıntıdan mideme ağrılar girdi. ama bu ruhsuslar içimdeki sarı lacivert sevgisini bitirmyecek. haftaya dananın kuyruğu kopacak.
bu liste 1907 olacak ta ben görecem :D:D:D:D:D
hadi bakalım devam
68
69 Tam denk geldi ...
70...
Ünli bir fenerbagceli türk düşünür demişki,
Fenerbahçenin şampiyon olmasın korkuyorum, Zico başında kalır diye....
Ne yapacaz bu adamla ya.... Birde bizim ........... (etmeyecem küfür) futbolcular birbirine girmiş artık, şahsi oynamaya başladılar.. Baktılar takım olamıyorlar bari takım kurtacılığına soyunuyorlar.
Valla allah sonumuzu hayretsin...
71
Tuncay la Kezman papaz olmuşlar.Kezman değiştir demiş.
Bu topcularla lig bitmez...
valla allah sonumuzu hayretsin...
aminnnnnnnnnnn
73
bu nedir böyler yaw rezillik abi bu Fener bize resmen işkence çektiriyor bu kadarına da pes doğrusu :mad: dakika 70 olmuş 2-0 öndesin 50.000 seyircinin desteğini arkana almışsın olucak şey değil 2 dk.sonra 2-1 olmuş takım dökülüyor Tuncay, Tümer, Kezman, Deniz...... 2.yarı hiç yoklar sorarım Zico ya :argue: değişiklik için ancak Fenerin gol yemesimi lazım Daumu mumla arıyoruz vallahi oda aynı zico gibi geç değiştirirdi bizi çıldırtırdı ama en azından takım sonuna kadar pes etmez savaşırdı şimdi oda yok, yok abi sezon sonu şampiyon da olsak Ligtv üyeliğimi iptal edicem bıktım artık bu rezilliği seyretmekten yaw sinir harbi oldum artık, neyse 75 den devam edelim bari :ok:
aaaaaaaaah fener ahhhhhhhhhh. 77
78
79 hadi fb kardeşliği punto kardeşliği el ele scoreboard 1907 ye
80....
F tipi ceza evinede çevirdilerya şu klubü helal olsun.
81
ahhh fener ahhhhh 82