var mı başka iddaya girmek isteyen?? :D:D:D
124
Printable View
var mı başka iddaya girmek isteyen?? :D:D:D
124
125....
BU maci KA ZA NA CA GIZ...
Fenerbahçe'den servet gibi prim
Fenerbahçe yönetimi kulüp tarihine geçecek bir prim vermeye hazırlanıyor. Tam 1 milyon dolar... Sezon başından bu yana takıma normal primlerin dışında herhangi bir ekstra prim vermeyen sarı- lacivertli yönetim yarın ligde oynanacak Beşiktaş derbisi öncesi kesenin ağzını sonuna kadar açtı. Futbolcularla dün toplantı yapan yöneticiler, "Biz sizin Fortis Türkiye Kupası'nda finali hak ettiğinize inanıyoruz. O maçta nasıl mücadele ettiğinizi gördük. Siz bizim gönlümüzde finaldesiniz. Türkiye Kupası final primiyle birlikte, Beşiktaş'ı derbi maçta yenerseniz toplam 1 milyon dolarlık prim sizlerin olacak" şeklinde bir konuşma yaptılar.
İLK 11'E MİNİ SERVET
Bu sözler üzerine oldukça duygulanan futbolcular yönetime ellerinden geleni yaparak Beşiktaş maçından zaferle ayrılmanın sözünü verdiler. Rekor prim vaad edilen sarı-lacivertli futbolcular, Beşiktaş'ı mağlup etmeleri halinde mini bir servet elde edecek. Beşiktaş karşılaşmasının 25 kişilik maç kadrosunda ilk 11'de yer alan bir futbolcu ortalama 50 bin doların (yaklaşık 67.500 YTL) sahibi olacak.
--İNTERNET HABER--
Durum çok ciddi yani.İnşallah bu maçı alırlar yada beraberlik yoksa şampiyonluk gitti...
--126--
127...
Kaldı 40 dakika..
bu maçı alacaz başka yolu yok.....
128 holey
Forum yoktu piyasada,sevincimizi paylaşamadık sıcağı sıcağına...
Emree geçmiş olsun diyelim artık.Ancak 3. bitireceksiniz gibi...
--129--
Valla ya bir hevesle geldimm foruma yazacam diye..
Nasıl yendik ama...
130....
SARI
uçan kuşlar martılarrrrr siyah beyaz kargalarrrrrrrrrrrrr
131
LACİVERT
133....
LACİVERT
EN BÜYÜKK
-134-
134...
arkadaslar tavsiye edebileceginiz soyle guzel bir restorant ariyorum...emre yemek ismarlayacakta.:)..EN BUYUK FENERBAHCE...
135
Fenerbahçe
138.... (Yukarıdaki çiftlemeleri düzeltince..)
139
140
bir beşiktaşlı olarak sizleri tebrik ediyorum
141.....
bende aynı sekılde tebrık edıyorum yalnız dun aksam trıbunlerın sakınlıgı,hos yaklasımları,pankartlar vs. vs. besıktas taraftarına yakıscak seylerdı ..