fenerim bu akşam büyüklüğünü gösterdi... :)
1109
Printable View
fenerim bu akşam büyüklüğünü gösterdi... :)
1109
yapmayın yav 16 adamla oynamak kolay tabi kolaysa paf ımızı yenin :D:D
arkadaşlar grande punto alacağım ama rengine karar veremedim siz ne dersiniz
tebrikler:(
dayanamıycam :-) sinan engin yine maçtan sonraki hali ağlıycak gibiydi :bebek: :bebek: yapmayın arkadaşlar yaa geçelim bu 16 adamla oynamak laflarını oynayan kazanmış futbolun değişmez kuralı işlemiş ve atamayana atmışlardır, yok pafla çıkacaz filan olmuyor çok ayıp ama :D
bu arada Erencim pafların maçıda çok ilginç bir maç olmuş küçük jimnastikçiler 9 kişi bizim çocuklar 10 kişi kalmış 3-1 yenilmişiz :) demek oluyorki bunlar maç 11-11 oynanınca yenemiyor bizi :)
1112
tepkilere gulen anlam veremeyen guzel arkadaslarım gecen sene kupa macından sonra da sessiz miydiniz ulke yerınden oynadı sız ne yaptınız lıgden cekılcez demedınız mı tehdıt etmedınız mı
ama futbolu bılen bı ınsan da hakem zaten pozısyonda faulu calmıs demez fenerlı arkadaslarım bıle resmen bal gıbı gol dedıler nys ..
yendınız yenen her zaman haklıdır eyw. bende tebrık edıyorum o kdr pozısyonla kactııktan snr ztn yenılgı kacınılmaz
amacım kımsenın keyfını kacırmak degıl .. herkes keyfını cıkarsın galıbıyetın ..
saygılar ..
bin yüz on dörrrttttttt
herkese günaydınlar, bjk lilerin tepkilerini anlıyorum son saniyelerdeki pozisyon tamamiyle hakem takdiridir, hakemin hataları olmuştur ancak bjk lilerin sezon başından beri çok talihsiz hatalarla karşı karşıya kalması ile dün akşamki maç patlama noktası oldu açıkçası hakem kötü bir yönetim göstermiş olabilir ama bunda art niyet aramak kimseye fayda getirmez aksine zarar getirir o yüzden başta olan kişilerin daha sağduyulu olması lazım, Fenerbahçenin geçen seneki haklı tepkisine gelince bir takım düşünün sezonun son maçında binbir türlü entrikalarla dünyanın neresinde oynanırsa oynansın tatil edilecek maçı devam ettirerek şampiyonluğu kaybetmiş, bir takım düşünün 2 yıldır kupa final ve yarı final maçlarında tüm Türkiyenin kabul ettiği bariz hakem hataları ile kupa dışına itilmiş bu kadar canı yanan bir takım ki bu takım Fenerbahçe olunca nasıl Türkiyeyi ayağa kaldırmasın, keşke bu hakem hataları hiç olmasada biz futbol konuşsak ama insanın olduğu bir yerde hatalar her zaman olucaktır...
Güne biraz uzun bir yazıyla başladık ama idare ediverin artık :) son olarak Fenerbahçemizi aldığı bu haklı galibiyetten dolayı bir kez daha kutluyorum.
1115
1117 sampıyon bellı ıkıncı kımmm
1119
beşiktaşın a takımında iş yok belki paftakım işyapar :lock::lock::lock::D:D
1120 Herkese Selamlar............
yaw ne cırkefler ya.....BAL BIGIDE FAUL..TOPA CIKARKEN ELLERIN RAKIP OYUNCUNUN OMZUNDA NE ARIO?YADA DIRSEGIN RAKIP OYUNCUNUN BELINDE NE ARIO NE ITIO?OYLE OLUYRSA HAKEMDE CALAR TABI..DUYMALARINA RAGMEN DEWAM ETTILER EDIN EDIN NEREYE KADAR...SONUNUZ HUSRAN...JIMLASTIK KUMEYE!!!:)
1122
bence münakaşaya tartışmaya vs. ye gerek yok...
sonuçta işin bakılan kısmı hatice deil netice... :)
1124
ya bu kdr ınsan ne dıyo yorumlar nedır ıkısı hawa topuna cıkıyo bırbırıne degmeden cıkabılır senın gorusune saygım sonsuz hatta ıkısı bırlıkte topa cıkmasa bob yerde olsa dokunsa faul olur ama bu pozısyonun uzaktan yakından faulle alakası yok eger warsa bı macta 80-90 tane penaltı olur
beyler bakın takım olayı hassastır jımnastıkcıler fln hos olmuyo lutfen arkadaslar bızım konuda fenerle ılgılı tek kotu bı laf olmuyo lutfen ozen gosterelım
madem rahatsız oldun abı sende benım gıbı dıle getır kımse sana hayır ben dewam ederım arkadas demez
dun yenılsekte yensekte farketmezdı yenıldıkte dün isyanımız hakemeydi ..
jimnastiğin nesi kötü diyosun ama senin mesajın da ""terazi lastık jımnastıkciler"" yazıyodu sence bu cok mu hoş abi?
nys bu konuya son mesajımdır her mesajımda tebrık ettim istediğinizi yazın abi tek laf etmem .. gereksiz meşgul etmek istemiyorum
Artık tartışma yaratacak konulara girmeyin elbette tartışalım ama çerçeve dışına taşmadan, Bu ihlali göz önünde bulundurmayan arkadaşlarımız ceza alacaklardır.
Fenerbahçemi elde ettiği güzel galibiyet için kutluyorum.. Büyüksün Fenerbahçem..
ben kendi fikrimi yazdım..sanırım bundan rahatsız olan moderator fanatik bjk li olan bır tek mehmet abidir..ceza konusundada tehtit gibi bunu one surmeyin.kuralları bılıorum ve buyuk harfler excelde calıstıgım ıcın kalmıs.bagırıcak bır durum yok.hangi lafım acaba seviyesizce acaba?...ve neden kendı topıgımde pozısyonları yorumluorum
hee birde uyarıyı bjk li oldugun ıcın me verıorsun yoksa kurallara gercekten uyamadıgım ıcınmı onu ogrenmek ıstıorum sadece...?!