amin cümlemize... :)
1050
Printable View
amin cümlemize... :)
1050
gunaydınlar....yıne yenı bır gun.daglardaki askerlerimizin allah yardımcıları olsun...
1052
1055...ucmusuz yine valla...hadi bakalimm...
normal ya bi gün barca ile oynuyosunuz bigün real madrid kuralar çok zor bizim önemli olan bundan sonaki maçlar...
***1057***
işin içinde bi şaibe var da buralardan bi parmak olduunu sanmıyorum... :)
1059
-- 1060 --
Bugün çok yavaşlamışız, bu arada daha önce Türkiyeden 6S nin çağrılacağı söylenen Avrupanın önde gelen kulüplerinin oluşturduğu G14 konferansına Türkiyeden Fenerbahçemiz çağrılmış, kulubüzüm adına övünç kaynağı..
Buyurun haberin detayı;
Fenerbahçe Kulübü, G-14 Konferansı'na davet edildi. Bünyesinde, 7'si Avrupa ülkelerinden olmak üzere 18 kulüp bulunan G-14 oluşumu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a 13-14 Kasım'da Brüksel'de yapılacak konferans için davet mektubu gönderdi.
Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde yapılan açıklamada, Uluslararası Futbol Kulüpleri Organizasyonu'nun oluşturulması amacıyla yapılacak konferansa, kulüp adına asbaşkanlar Şekip Mosturoğlu ve Neşet Yalçın'ın katılacağı bildirildi.
Açıklamada, Türkiye'de son 5 yılda üstün performans göstermesi ve diğer kulüplerden farklılaşması nedeniyle sadece Fenerbahçe Kulübü, G-14 Konferansı'na davet edildi. Bünyesinde, 7'si Avrupa ülkelerinden olmak üzere 18 kulüp bulunan G-14 oluşumu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a 13-14 Kasım'da Brüksel'de yapılacak konferans için davet mektubu gönderdi.
Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde yapılan açıklamada, Uluslararası Futbol Kulüpleri Organizasyonu'nun oluşturulması amacıyla yapılacak konferansa, kulüp adına asbaşkanlar Şekip Mosturoğlu ve Neşet Yalçın'ın katılacağı bildirildi.
Açıklamada, Türkiye'de son 5 yılda üstün performans göstermesi ve diğer kulüplerden farklılaşması nedeniyle sadece Fenerbahçe'ye davet gönderildiğine vurgu yapılırken, konferansta 40'dan fazla lider futbol kulübünün temsilcilerinin hazır bulunacağı kaydedildi.enerbahçe'ye davet gönderildiğine vurgu yapılırken, konferansta 40'dan fazla lider futbol kulübünün temsilcilerinin hazır bulunacağı kaydedildi.
Mynetten alıntıdır..
Kıskananlar çatlasın kıskananlar çatlasın :D:D:D
ooo baya güzel haber... :)
kıskananlar çatlasına katılıyorum sonuna kadar... :D
1061
kadir abi sayıyı düzeltirsen ii olur biraz geride kalmış... :)
Aziz babanın sevenide var sevmeyeni da ama ortada bir gerçek var ki Fenerbahçe her geçen gün büyüyor bunun en güzel göstergesi FB.nin ligdeki son 8 yıldaki performansı ve Avrupada her geçen yıl artan başarılardır ki Aziz başkan sonuna kadar bu saygıyı hak ediyor.
-- 1063 --
aziz başkanı normalde sewer sayarım güzel işlere imza atıyo ama hane kimi zamn fenerbahçeyi ewi gibi kullandığı zamn cidden benim de tepkimi çekio...
(behsettiim olaylar istifa edip geri gelmeleri...)
1064
evet azız baskan cok yonden elestırılebılır ama kurumlasma ve buyume acısında FENERBAHCE ye cok katkısı olmustur...en sonkı projesı ıse ankarada takımımızın kalıcagı ve her turlu ıhtıyaclarının karsılanacagı bır tesıs ve vılla konut projesıdır..
1065
hadı arkadaslar dewam lutfen hızlanalım:=)))
1067
*************1069**********
fenerbahçeye neden herkes karşı bi türlü anlayamadım...
aradan lafları cımbızla çekip ona göre yorumlanıyo tamamı düşünülmeden...
1071
bana kısmetmiş abi... :)
evet bendede 1073 devam atılla abı
1075
PKK’ya karşı profesyonel ordu
TSK YENİDEN YAPILANIYOR
Türk Silahlı Kuvvetleri, PKK ile mücadelede taktik değiştiriyor. 2008 yılı sonuna kadar altı yeni komando tugayı kurulacak. Bu tugaylarda yaklaşık 10 bin profesyonel asker görev alacak ve PKK ile çatışmaya bu askerler girecek. Bu birlikler, gayrinizami harp teknikleri eğitimi alacak. 2009’dan itibaren sıradan er ve yedek subaylar komando olarak görev almayacak
1077
bende kan uykusunu cok severdım...hala bazen cıkıyor..ızlemeyenler youtube yazsınlar hemöen cıkar
tsk dan güzel bi haber...
aslında asker yetiştirme maliyeti yüksek olmıcak salıcaksın bordo berelileri bak orda pkk kalıyo mu...
1078
Bendende
1080