saolasın yusuf abi cümleten... :)
961
Printable View
saolasın yusuf abi cümleten... :)
961
nasılsınız bu akşam iyisinizdir inşallah
962
iiyiz abi hata çok iiyiz gene koptuk gittik sayı olarak bu akşam da... :)
963
devam edlim az kalmış haftasonuna kadar 1907 tamamlıyacağız inşallah
964
böle gidersek cidden bi hafta on güne kadar bitiricez gibi... :)
966
arada aynı numara yazılmış... :)
işimizi sıkı tutalım hadi hep beraber
SARIIIIIIIIII
967
olur abi sonuna kadar bu arada ben söliyim... :)
LaCiVERT...!!!
969
yaw ii de başta kendileri söylediler boş post atmıyoruz die biz de boş post atmıyoruz yorum vs. ekleniyo muhabbet ekleniyo... :)
sonuçta illa onlar yazılcaksa gugıl kullanarak her posta ekleriz bişiler o da sorun deil... :)
971
bu arada beyonce konseri için fenerbahçe'nin acaba parası mı yoktu dienlere ufaktan cevap... :)
'Acınızı paylaşmak istiyorum'
Beyonce: İstanbul'da mutlaka konser vereceğim. Türk insanının acısını sahneden tüm dünyaya duyuracağım.
Fenerbahçe'nin 100. yıl kutlamaları çerçevesinde İstanbul'da vereceği konseri terör örgütünün hain saldırıları nedeniyle iptal edilmesi, Amerikalı ünlü şarkıcı Beyonce Knowles'ı da derinden etkiledi. Fenerbahçeli yöneticilerin, iptal kararı ile 1 milyon dolarlık zararı göze alması ise ünlü Amerika şarkıcı tarafından büyük bir takdirle karşılandı. Ünlü şarkıcının menajeri, Türkiye'de yaşanan onca acıdan sonra Fenerbahçe'nin yaptığı bu fedakârlığın Beyonce'yi duygulandırdığını söyledi. Beyonce'nin Fenerbahçe yönetime verdiği sözü mutlaka tutmak için İstanbul'da konser verme konusunda ısrarcı olduğu belirtildi. Yaşanan terör olayları ve konserin iptal edilmesi beni çok üzdü. Ben de teröre karşıyım' diyen Amerikalı şarkıcı, Fenerbahçeli yöneticilere 'İsterseniz konseri iptal etmeyelim' teklie de bulundu.
15 GÜN İÇİNDE BELLİ OLUR
Ancak Fenerbahçeli yöneticiler, Beyonce'nin bu teklifini zamanlamanın çok yanlış olacağını belirterek geri çevirdi. Bunun üzerine Beyonce 'En kısa zamanda Türkiye'ye gelip konsere çıkmak istiyorum. Acınızı paylaşmak istiyorum. Konser sırasında yapacağım bir konuşma ile Türk insanının acısını paylaşıp bunu sahneden tüm dünyaya duyuracağım' dedi. Etiyopya, Romanya, Tayland, Endonezya ve Çin�i de kapsayan dünya turunda son olarak Hindistan'da konser veren Beyonce ile F.Bahçeli yöneticiler 15 gün içinde tekrar temasa geçecek. Bu görüşmenin ardından iki taraf için de uygun bir zaman bulunup, İstanbul'daki Beyonce konserinin tarihi belirlenecek.
alıntı: vatan
973
Unutmamak lazım Ferbahçe Beyonce konseri bilet satışlarından elde edeceği gelirin 1 milyon dolarlık kısmını daha biletler satılmadan Mehmetçik Vakfı' na bağışladı....
Bravo Aziz Başkan..
.............975..............
işte fenerbahçenin sadece cebinin büyük olduunu düşünüyolar ama cebi kadar gönlü de büyük bi takımız...
durum olarak baktıınızda bütçe olarak açık verirken 1 milyon dolar baış daha ele para geçmeden...
977
Cebi Gibi Gönlüde Büyük
988
kesinlikle...
989
991...maci hangi kanal veriyor arkadaslar..?
992.. zannedersem dıgiturk -lig tv ;);)
evet arakdaslar bu aksam 20:00 de sanırım gencler oynayacak?lig tvde deılmı mac bılen varmı?
993
geçen senede kupada yarı finale kadar yedek ağırlıklı kadro ile mücadele etmiştik, bu senede yedek kadronun kupada idare ediceğini düşünüyorum inşallah yarı final yada finalde yine bjk bize rakip olurda son 2 senedir kupada hakem hataları ile kaybettiğimiz maçların hesabı kapanır.
Bu arada bazı arkadaşlar sormuş, ne yazıkki kupa maçlarıda şifreli kanal LİG TV'den yayınlanıyor arkadaşlar bu akşam ki maçın başlama saati 20:00
-- 994 --
995
Fbye basarılar 4-0 alırız
9 yüz 90 altı :D
sonuna kadar fener ;)
998..............YANDI YUREKLER YANDIIII..........cok sevdım ben bu parcayı yaw. yasa atilla abim..