1582
milli takımı kutluyorum... çok zor şartlarda buralara kadar geldiler... dünkü maçtaki mikrofonu alıpta milleti bağırtmaya çalışan .... yıda (orasını siz koyun) bizim maçlara davet ediyorum...
Printable View
1582
milli takımı kutluyorum... çok zor şartlarda buralara kadar geldiler... dünkü maçtaki mikrofonu alıpta milleti bağırtmaya çalışan .... yıda (orasını siz koyun) bizim maçlara davet ediyorum...
1584
Mİlliler zor olanı başardı kutluyorum hepsini, hepsiyle ne kadar övünsek azdır. Milli takımda oynayan bizim futbolcular Semih, Mehmet, Volkan ve özellikle Gökhan çok güzel performans gösterdiler sakatlanmadan dönmeleri sevindirici oldu.
Tuncayı gören varmı bizden gitti gideli yokları oynuyor, Avrupa sevdası uğruna Feneri bırakıp gitti yine yoklarda eminim Tuncay başını duvarlara vuruyordur bu Fenerden ayrıldığına.. Ah Tuncay ah!! ben sana ne diyim bilmem ki şimdi bu takımda olsaydı hem kendini hemde Feneri daha fazla uçururdu :(
Bu arada son dakika haberi Kayseri maçında haksız bir kırmızı kartla oyundan atılan Edu'nun cezası kaldırılmış arkadaşlar...
bendende 1586
1587
sakryada oynayan bi futbolcu bile onun milli mactaki kacırdığı pozisyonu kacırmazdı oyuzde sakaryada almaz onu
1589
evet herkese iyi gunler bendede...
1590....ozlemisim saymayi....:)
ya gercekten buaralar hepımız bosladık sanırım..yoksa sadece benmıyım:=)?
1591
1592.....herkese slm...
1593
Şampiyon Fenerbahçe
1594
hayırlı akşamlar
---1595----
İtalya ya gitsekte biraz canlansak...
canlanmak lazım yaw cidden hoş ben de giremiyorum artık foruma eskisi kadar ama sanırım herkes boşlamış burayı... :)
1596
evet haklsınız valla..1597
:D :D
Buda Benden Fenerhaçemize Katkı
evet katkıya ıhtıyacımız olur oldu buaralar..:)
1959
ama saymamıssın..
herkeslere ii günler hızlanmak lazım onu farkettim... :)
1600
biraz hızlı gitmişsin umut... :)
1602
hadiyin fenerliler iyice boşladık
1603 vay be atilla abi tahmin edilmesi zor bi skoru nerdeyse biliyomussun geci bizimkiler biraz 4 olduktan sonra boşlamasaydı bilicekmişsinde okadarda olsun dimi 4 tane atmışlar :d
1604
herkese günaydın, dün akşam ki maçın ilk yarısında mükemmele yakın bir top oynadık ancak ikinci yarı 2-1 den sonra biraz bocaladık maç sıkıştığı anda Alexin 2 dk. içinde attığı goller maçı kopardı 4-1 den sonra yenen golüde bir anlık maçı boşlamaya veriyorum ancak ben bir taraftar olarak kendi sahamızda böyle kolay goller yemeyi takımımıza yakıştıramıyorum herşeye rağmen dün akşam ki maçtan bir futbolsever olarak zevk aldım.
Bu arada maçtan sonra Zico basın toplantısında Gökhanın sakatlığı nedeniyle İnter maçında oynamasının zor olduğunu söyledi böyle yüksek form yakalamışken sakatlanması Fener içinde kendisi içinde çok büyük sanssızlık :( Yerinde oynayan Önder'in savunma yönü belki idare eder ancak Gökhan kadar atağa çıkan adam eksilten ve isabetli ortalar yapabilen çabuk bir oyuncu değil inşallah inter maçında bize Gökhanı aratmaz.
1605
çarşı 9 a karşı :P