1133 tüm fenerbahcelilere iyi aksamlar...
Printable View
1133 tüm fenerbahcelilere iyi aksamlar...
sıradaki geldi... :)
1135
1137 burdayız iyi bilsinler..
ıhh n internetmiş en sonunda girebildim
1138
en az 2 farkla kazanıcaz cok eksıklerı var buda bır avantaj hersey super yanı...1138
ben kayıt edene kadar ohooo
1140
ah be benim internet o kadar ağır ki şu an
1141
1142 ben anlamadım ama...:)
.................................................. ......................
6 Kasım sabahından tüm Fenerlilere günaydın, 6 Kasım yıldönümünüz kutlu olsun, bu tarihi unutma unutturma :)
-- 1146 --
----1147------
Yapılan uyarı, tüm takımların kanallarına yapılmıştır ve YÖNETİM KARARIDIR.. Ayrıca yönetim tarafından uygun bulunmayan mesaj sahipleride uyarı almıştır.
Forumda her ne şekilde olursa olursa gerginliğe yol açacak mesajlara izin verilmeyeceği zaten kurallarda yazıyor.
Herkimki kendi fikrini söylüyorum ben diye ortalığı ayağa kaldırır, üslübuna dikkat etmeden birşeyler yazarsa gerekli uyarıyı ve cezayıda alır.
Biz bir spor forumu değiliz, hobi olarak böyle bir konumuz var, lütfen saygı ve sevgi çercevesinde fikirlerimizi paylaşalım...
Saygılarımla...
spor forumu olmadıgını bılıorum hatırlatmaya gerek yok.ama spor bolumu var ve burdada FB kızmı var ben oraya yazıorum.bıızat hıcbır sahısa saygızılık yaptıgımı dusunmuorum.
Yazık deÄŸil mi Carlos'a Garanti bankasının Carlos için yaptığı site, açılış sayfasında Carlosu sağa sola oynatıp top sektiriyorsunuz sonrada sol üst köşede siteye girişe tıklayıp, Carlosu bankaya yolluyorsunuz çok matrak bir site olmuş :)
-- 1148 --
Bak umut bu sana sahsi yapılmış birşey değildi ama sen bunu sahsiye aldın bu uyarı bütün takımların topiclerine yazıldı sen bunu bildiğin gibi yorumlamışsın haksız ithaflarda bulunmuşsun bu sana haksız ithafın için son uyarımdır. 3.de uzaklaştırma alacaksın.
gerilen ortamı biraz yumuşatalım, 6 kasım esprileri, unutma unutturma :)
Son Dakika Haberler:• Onları kollarınızın 6’na alın
- RTUK, Sukru Saracoglu Stadini, Fenerbahce'nin halen Galatasarayli olan
cocuklarin ve buyuklerin ruh sagligini ve ahlaki gelisimini kotu etkiledigi
gerekcesi ile 5 gun kapatma karari almistir.- Galatasaraylilar, bundan sonra ALTIparmak ve PangALTI'da oturmayacak,
Tatilde Antalya'da KonyaALTI'na gitmeyecekmis.- Galatasaraylilar ellerindeki ALTIli Ganyan kuponlarini yirtip tovbe ettiklerini ve
diger branslardaki sporcularinin yarismalarda birinci olmalari durumunda
ALTIn madalyalarini almayacaklarini bildirmislerdir.- Fenerbahceliler ise "amaaannnn bosverin sonucta ALTI ustu bir mac" diye
rakiplerini teselli etmeye calismislardir.
Lütfen dikkatli olunuz!!- Bugün şefkatli olunuz, zafer sarhoşluğu bize gelmez. Bu yüzden;
• Köprü6ndan geçmeyin
• 6’dan sonra çalışmayın
• 6’lı ganyan oynamayın
• Siz söylenenin 6nda başka şey aramayın
En SOn Sinema Filmi
Yapımcı: Aziz Yıldırım 6.His
Kadıköy Yapım gururla sunar: ‘6. His’
Başrollerde: Serhat Akın, Ümit Özat, Ariel Ortega, Tuncay Şanlı, Ceyhun Eriş.
Senaryo: Öncekilerinin aynı
Yönetmen: Werner Lorant
Yönetmen Yardımcısı: Oğuz Çetin
Fikralar6-0 lık buyuk hezimetten sonra Arif'in canı cok sıkılmıs ve dısarı cıkmak ıstemıs.Tabi taraftar korkusu ve rezil olma durumları yuzunden tipini ve kiyafetlerini degistirip oyle dısarı cıkmıs ve bir cafeteryaya girmis.
Canı sıkkın bir nescafe soylemis tam yudumlarken yanına biri gelmis ve :- Arıf ne haber demis Tabi Arif sokta bu teyze beni nerden tanıdıya deyip hemen ordan uzaklasmıs.Arıf eve donmus ama gozunu uyku tutmamıs sabah karanlıgında tekrar seklini degistirdikten sonra cıkmıs ve aynı cafeteryaya gitmis. Biraz sonra yanına aynı kisi gelmis ve Arif ne yapıyorsun demis.
Arif yine saskın: 'Ya TEYZE, sen beni nasıl tanıyorsun diye sormus'.
'NE TEYZESİ LAN' demiş teyze, 'BEN BULENT, KAPTAN BULENT'.
Fenerbahceli Taraftarlarin diger mesajlar:
https://web420.silverline-s12.de/FB-6s/FB-6s/lol.gifYa bu devirde San Marino bile kimseden 6 tane yemiyor artik..Ayiptir yav..yaziktir, gunahtir
https://web420.silverline-s12.de/FB-6s/FB-6s/lol.gifArabasi var guzel mi guzel
6 lisida var guzel mi guzel
https://web420.silverline-s12.de/FB-6s/FB-6s/lol.gifİyi ki derbi maç 6 Kasım'da oynandı. Ya 10 Kasım'da oynansaydı. Demek ki o zaman 10-0 bitecekti.
https://web420.silverline-s12.de/FB-6s/FB-6s/lol.gifRTÜK Şükrü Saraçoğlu Stadı'nı kapatıyormuş. Çünkü Fener-Galatasaray karşılaşmaları Cim-Bom'lu çocukların ruh sağlını bozuyormuş..
https://web420.silverline-s12.de/FB-6s/FB-6s/lol.gifMondragon mahkemeye başvuruyormuş. Adını değiştirecekmiş. Yeni Adı: MondragALTI olacakmış.
https://web420.silverline-s12.de/FB-6s/FB-6s/lol.gifGalatasaraylılar'a ALTIparmak, PangALTI, KonyaALTI, ALTInşehir, ALTIyol, ALTIntepsi ve ALTInoluk gibi semtlere giriş yasaklanmış..
https://web420.silverline-s12.de/FB-6s/FB-6s/lol.gifGalatasaraylı taraftarlar artık 6'lı ganyan oynamayacak, 3'lü bahse takılacaklarmış.
https://web420.silverline-s12.de/FB-6s/FB-6s/lol.gifUzaylılar'ın Fenerbahçeli olduğu kanıtlanmış. Çünkü hepsinin artık altı parmağı varmış..
https://web420.silverline-s12.de/FB-6s/FB-6s/lol.gifDerbi maçının tekrarını veren tüm TV'lere kapatma cezası geliyormuş. Çünkü -time saatleri içinde erotik film (!) oynatmışlar. 6s taraftar toplulugunun yeni adi: ultrAltı: ULTRA PRİMALARIN 6 NI BEZLEDİK.
https://web420.silverline-s12.de/FB-6s/FB-6s/lol.gifHasan Sasa bir soru: Sırtında bir sepet yumurta var. Altı cıktı kac kaldı ??
Kadıköy'e gelme cimbom
Çok pis kokuyorsun
Kusura bakma cimbom
6'na ediyorsun
6S'nin sitesinden Fenerbahce-Galatasaray maçın canlı anlatımı:
Dakika 90: Ve hakem bu kabus maçı bitiriyor.
Günün yorumu:
Taraftar 5 istedi alti attik sonra 10 istedi ama zaman yetmedi (Serhat)
Arkadaslar yeter ya gülmekten 6ma kaçırcam.https://web420.silverline-s12.de/FB-6s/FB-6s/lol.gif
--- 1149 ----
6 kasımı bence çok fazla büyütüyoruz arkadaşlar... bence daha 7 - 8 kasımlar yaşarız... o yüzden 6 kasımımı ben pek önemsemiyorum...:d
**1150**
Yaşasın Fenerbahçe Cumhuriyeti :)
tabiki bildigim gibi yorumlacagım.yazdıklarınıza her cevap verısımde tekrardan uyarı verıorsunuz.bu nasıl ıs anlamadım.bır kere verdın konu devam edıyor ve bu konu ustunde konusuyoruz..ve tehdıt etmeyı yada kuralları hatırlatmaktan sızde vazgecmelısınız ne kadar ben cevap verıyorsam kı sadece konu hakkında konusuyorum..hmm...ama sanırım sımdı uzaklastırıldıgımı soylıceksınız...mehmet abı sendende farklı bırsey beklemem cunku her mesajnda uyarı ve uzaklastırma tehdıdınde bulunorsun.
ve tüm FB li arkadaslara selam olsun bir daha bu topicte sayamayacagım sanırım..ama olsun bizden daha cook vvar:)
Umut! Benim takım tutmadığımı ve futbolla hiç alakam olmadığını herkes bilir! Bu başlığa da daha önce hiç bakmamıştım açıkçası. Ta ki seninle ilgili şikayet gelene kadar...
Uyarıyı ben yapayım tarafsız bir taraftar olarak: Lütfen, gerginlik yaratacak ve karşı takımı rencide edecek mesajlardan kaçınalım!
Bu başlık FB ile ilgili haklısın! Bu forum da GP üzerine bir forum... Ama tutup da başka marka tutkunlarına buradan "..." atmaya da izin vermiyoruz yönetim olarak! Bilmem anlatabildim mi?
cirkefler lafını dıyorsan murat bey o lafım bjk yonetımıneydi.bu forumdakı arkakadaslara abılerıme deıldı herhalde.ve bu forumda herkezın arkadas oldugunu dusununen bır kısı olarak kımseye senın dedıgın ....laf atmıs deılım..konuda zaten bjk baskanın yaptıgı acıklamadan sonra yapmıstım.ve bjk bolume gırıpte onları kutladıgım zaman kımse tsk bıle etmemisti..
neyse uyarı senden alırım ama fanatık bjk li bir moderator tarafında almam
bundan sonra daha dıkkat olurum..saygılar murat abi.
umut seviyene inmeyeceğim küçük çoçuk sana buradada hayat dersi verecek halim yok gözüm üstünde bilesin biz burada kimseyi yönetmiyoruz emirde vermiyoruz sadece belli kurallara uymayanları uyarıyoruz sende bunun içindesin haberin olsun :)
Buarada bir de düzeltme yapayım ben beşiktaş fanatiği değilim sadece sempatik duyduğum bir takım çoğu maçlarınıda kaçırır sonradan izlerim bu fanatikliğin burada bir önemi yok kimseye ajitasyon yapma