-
1182...
Ben artık bu Hakemlerden şikayet etmelerden sıkıldım. Herkes hemen hakeme laf söylüyor.
Adam gibi oynadıktan sonra hiç bir halem durduk yere ne gol iptal nede kırmızı kart gösterir.
Sen önüne çıkan gol pozisyonlarını harcamadığın, sinirlerine hakim olduğun sürece ve en önemlisi ezilmeden dimdik 90 dakika boyunca mücadele ettiğin sürece hiç bir hakem senin maçı kazanmana engel olamaz..
-
arkadaşlar beşiktaş çok üzüldüm... ama suçu artık orda burda arayacaklarına birazda kendi yönetimlerine kendi futbolcularına ve teknik heyetinde arasınlar... ingilterede rpool maçına çıkıyosun baştan sona herkes saçma salak bi pozisyoonu tartışıyo ibrahim üzülmez çıkıyo maça konsantre olmadık diyo... ve sinan engin beyfendi çıkıp adamlar 4-5 ten sona acımadı diyo... bu futbolcularla bu kadar diyo... peki soruyorum şimdi futbolcular inönüdeki futbolcular değilmi yönetim teknik heyet değilmi ozaman çıkıp konuşuyosun tarih yazdık diye... şimdi yok maç ertelenseydi yok acımadılar yokya adamlar bide acıyıp golmu atmayacaklar... bence bu beşiktaş yönetimiyle bi şey olmaz çok bile durdular hala mehmet yozgatlı rüştü gibi fener çıkmalarıyla oynuyorlar... hugain gibi diatta gibi herhangi bi türk topçusunu koysan daha iyi oynar 7 yabancı hakkın var 4 oynamıyo... yok artık bi fenerbahçeli olarak türkiyeyi rezil eden bu yönetimin bu teknik heyetin onurlu bi türk gibi davranıp istifa etmelerini diliyorum... koltuk yer sevdasını bırakıp...
bizim maça gelince işin gerçeği beşiktaşı böle görünce avrupada bu sene çok güvendiğim takımıma bile güvenim sarsıldı umarım iyi bi sonuçla kadıköyde çıkarız...
***1184***
-
******1185*********yasa sen FENERBAHÇE!!!!!!!!
-
bu akşam inşallah galip gelir 2.tur biletini de cebimize koyarız bundan sonraki maçların skorunuda hiç düşünmez kendi işimize bakarız ama yenemiyorsakda kaybetmemek lazım aksini düşünmek bile istemiyorum :rolleyes2: kontrollü oynamak şart...
-- 1186 --
-
Zafer şarkıları söylemeye hazır olun......1187
-
Hadi hayırlısı bakalım umarım yüzümüz fener bahçe ile güler..
-
1189...
alkışlayın ulan laleler (psv ye atfen) :)
-
1190
kadıkoyden kım cıkmıs bunlar cıkıcak..haydi FENERBAHCEm....
-
akşam kadıköy de zafer şarkıları ortalığı sallıcak inş. :)
ben 1 farklıgalibiyet diorum... :)
1191
-
inş. güzel bi akşam olur... :)
1193
-
saatte gecmek bılmıyor aksam olsada macı ızlesek..
1194
-
maçın başlamasına tam 4 saat 5 dakika kaldı :)
inşallah bu hevesimiz kursağımızda kalmaz, çıldırt bizi, kudurt bizi, güldür bizi haydi FENERBAHÇEM :)
1195
-
kadir abi inş. dediin gibi olur... :)
1196
-
sisli bir gece yarısında ,
ıssız bir sokak ortasında ,
kırık bir lambanın altında ,
dalmışım sevdalara.
neler geçti kalbimden bilsen,
yaşlar damladı gözlerimden,
anladım ki ölene kadar ,