1266
evet ınteri kendı sahasında yenmek bıraz zor gıbı gorunebılır ama ınterde csk yı rusyada 2-0da 4-2 yendi.futbol bu.kosan pres yapan kazanır.beraberlık en kotu sonucumuz olucaktır..
YASA FENERBAHCEM!
Printable View
1266
evet ınteri kendı sahasında yenmek bıraz zor gıbı gorunebılır ama ınterde csk yı rusyada 2-0da 4-2 yendi.futbol bu.kosan pres yapan kazanır.beraberlık en kotu sonucumuz olucaktır..
YASA FENERBAHCEM!
Volkan da çok iyi bu aralar.
Biri kulağını çekmiş sanırım...
1267
yaw gs de mağlup oldu kötü oldu...
1269
cska yı istanbul'da yeneriz bu turdan rahatlıkla çıkarız diorum da inter maçı hakkında şimdilik yorum yapmak istemiyorum... :)
1271
dün akşam sahada bi takım oynu vardı abi herkes üstüne düşeni yaptı... :)
1273
Her gün maçımız olsa da izlesek yav :P
1274
roberto carlos un ölüsü yeter dioduk gelirken adam halen gayet kanlı canlı... :)
1276
herşey zamnla oturur abi bence roberto carlos un gelmesi şuandaki kadronun yavaş yavaş oturması...
zaten artık yeni gelenler de oturan kadronun üstüne gelir bence...
1278
1279 gs ye buyuk gecmıs olsun....
İ LOVE U CARLOSS İ LOVE U CARLOSS....
ya carlos hastasıyım real madrıddeykende hastasıydım hep ızlerdım..ruya gıbı FENERBAHCEnın yaptıgı..sen olmasan FB kım getırıcek bu yıldızları TÜRKİYEye bilmiorum..
gs maçına çok üzüldüm desem yalan sölemiş olurum... ama sevinmedimde nötrüm yani...
***1280***
---1281----
Ben Türkiye adına çok üzüldüm Galatasayar macına..
Avrupa maçlarında Türk takımlarını canı gönülden desteklerim ve böyle bir rezaleti hak etmiyoruz bence..
1282
Bende aynen Ufuk gibi ikilemdeyim bir Fenerli olarak G.S nin yenilgisine üzüldüm dersem yalan olur yenilgisine sevinmedim ama bir taraftan Türkiye adınada çok üzüldüm :( yalanım varsa arap olayım....
1284
Avrupada TÜRKİYEYİ en iyi temsil eden takımız.avruda en cok konusulan takımlardan bırıyız...hakan sukurle dewam ederse gs daha cok kaybeder bence ve tabi o tecrubelı hocasının kendıne olan olaganustu guvenı...daha cook kaybeder..
ŞAMPİYON FENERBAHÇE! !YAŞA FENERBAHÇE! EN BUYUK FENERBAHÇE!
1286
gercekten bende cok uzuldum aglamaklı olduk valla dun aksam...:)
1288
Sarrrrrrrrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiii 1290
:=))) şampiyonnnnnnnnnnnnnnnnnnn 1292
Kalpleri fetheden renkler 1294