575...her zaman hep beraber...
Printable View
575...her zaman hep beraber...
müslüm sen uyumazmısın kardeş :D:D:D
Buraya yazılan bütün mesajları sayıya dahil etmek lazım aslında şimdi.
Beşiktaşlıların da katkısı olsun karıştırmaktan öte :P
```````````` 576 ````````````
siyahla beyazın olmadığı yere renk vermeye çelışıyoruz :D:D:D
577 hehhheeehhee
5 7 8
579.....herkese gunaydınlar...
günaydın herkese, bu arada Atilla abi inşallah gönlünden geçenler gerçek olur, Semih şöyle 2-3 gol atarda attığı goller Zico'ya kapak olur :) yanlış hatırlamıyorsam Daum zamanı Denizli maçıydı galiba yine böyle yokluktan Semih oynamış 3 gol atıp asist filan yapmış yıldızlaşmıştı da Dauma iyi bir ders vermişti inşallah bugün de öyle olur.
herşeye rağmen; 580
ekleme; hep destek tam destek, kıskananlar çatlasın emi :)
gunaydın tüm TÜRKİYE!!!!!!!!!!!!!581
evettt sonunda FENERBAHCEMİZE kavusuyoruz..bu aksam hasret bıtıyor...gercekten ben cok ozledım..FB macı oldugu gun baska bır heyecan alıor benı...583
ewet sanırım oyle olucakk....//////////////////585-----------------
587
Bizler Fenerli olduk;
Stadları doldurduk....
Fenerliyiz hepimiz; Yaşasın Fenerbahçemiz....(atilla abiden alıntıdır:)))))))))))
ooo beni unutmayın bende burdayım,
Son bir haftada milli takım bizi baya üzdü inşallah bugün galip gelicez, ligdede biraz gülelim artık dimi yani :) inşallah maçı izlerken yine kabız etmezler bizi, 1-0 olsun bizim olsun diyorum.
-- 589 --
çocuklar inananın inanın çocuklar
güzel günler göreceğiz güneşli günler
psv yi hollandada devireceğiz
şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz
"591"
valla önce Konyayı bi devirip ondan sonra PSV yi düşünmek lazım, bizimkiler hep dereyi geçip çayda boğuluyorlar bu akşamki maç dönüm noktası olabilir :) ama PSV ilede kapanıcak ufak bi hesabımız var Daum döneminde şamp.liginde ist.3-0 yenip (ne maçtı ama en güzel maçlarımızdan biriydi) deplasmanda ise hakem hataları sonucu kaybetmiş gruptan çıkamamıştık, devir hesap kapama devri geçmişten kalan hesaplar bu yıl bir bir kesilecek :)
-- 592 --
593...1-0 olsun ıkısıde bızım olsun...
ligte bir sıkıntı var ama inslh bu kara bulutları atarız artık üzerimizden...........594
________________595________________
*********************596****************
Lig değil de hep Avrupa maçı olsa keşke yav :g0000000:
[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[ 597 ]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
598:)demi lig bize ufak geLiyor