-
yaw arkadaslar lıg deyıp gecmeyın daha dune kadar hep bız lıgte basarılı olurduk ama sımdı lıgde cok kotu oynuyoruz e avrupada bızım oyuncular kendılerını gostermek ıcın oynuolar..yanı avrupadada cok ıı deılız ınterı yendık bır tek..lıgı bırakmamalıyız ve bu sene TÜRKİYE kupasını MUTLKAK almalıyız...599
-
Avrupa da pozisyona giriyoruz,rakibi dağıtıyoruz,ne biliyim atraksiyon oluyor.
Lig de kapalı savunmalar,tatsız futbol :(
£££££££££££££££££ 600 £££££££££££££££££
-
avrupa maçlarından sonra lige konsantre olamıyoruz, en güzeli ligde yedek ağırlıklı bir kadroyla oynamak bence
601
-
ilk yarı 3-1 bitti, kısaca ilk yarının özeti Goller Semih,alex ve Wedersondan geldi daha farklıda olabilirdi, en az 3-4 gollük pozisyonumuz vardı, ilk yarının yıldızı bana göre 1 gol birde asist yapan Semihdi mükemmel gollük pozisyonlarda hazırladı, yenilerden Yasin ve Gökhanıda beğendim, maç seyir kalitesi açısından çok zevkli geçiyor, top bir o kalede bir bu kalede gidip geliyor, inşallah 2.yarıdada böyle devam ederiz aman nazar değmesin çocuklara :)
602
-
2.yarı başladı goller devam ediyor, Alexin kornerini Semih indiriyor Edu ve Gooool 4-1
603
-
sonuna kadar sarıııııııııııııı laciverttttttttttttt
604
-
oooo Atilla abi götür bakalım götür şarapları :) inşallah arkası gelir valla ne yalan söylim bu maç hiç bitmesin istedim gerçekten iyi mücadele ettik, abi bu Semihte iş var da bizim Zico şimdi PSV maçında yine yedeğe çekicek bu çocuğu ondan sonra gelde küsmesin bu çocuk..... İyi geceler
--- 606 ---
-
607..ohh ohh ne guzel bende cakirim :) rahat rahat uyuyayim nasil olsa fenerde yendii...hadi geceniz iyi olsun...
-
-
bu gece herkes çakır geziyo galiba... :D:D
ben de hafiften çakırım... :D
609
-
611
hepımızın bası sagolsun:(
-
-
içimiz acıyor...615--------
-
HEPSİNİ BİR LEŞ HALİNE CEVIRICEZ...TÜRK E SİLAHLI MUCADELE NASIL OLURMUS GOSTERICEZ.........pkklılaraa
617
-
-
-
merhabalar kaçıcı fenerliyim bilmiyorum ama ben de burdayım
-
-
yaw bugünkü haberi öğrendiimden beri yüzüm asık...
625
-
Helal Olsun Fb Mize...626