*/*/*/*/*/ 2 7 4 */*/*/*/*
Printable View
*/*/*/*/*/ 2 7 4 */*/*/*/*
arkadaşlar yorumsuz geçmiyoruz numaraları... :)
bişiler ekleyiverin bi muhabbettir dewam etsin... :)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\275///////////////////////////
bu takıma ve oyuncu değiştirmek için 88 dk.bekliyen ve üstelik 5 aydır top oynamayan Apiahı oyuna alan Zico söyliyecek şey bulamıyoum yazıklar olsun hepsine :realmad:
----- 276 -----
277...valla erken yaslanacagim ben de bunlar yuzunden...:(
yaw 1-1 bitmiş nası olur ya her avrupa dönüşünde bu olmak zorunda mı ?? :(
278
279...fobi olacak eren bu bize valla...
ya cidden kafayı yicem kezban da kırmızı yemiş...
~~~~~~~~~~280~~~~~~~~~~
ben karar verdimm
kezman, apiahh,edu ve lugano yu satalimm...bana ne oluyorsa :)
281..
falla abi sana noluyo deil sonuçta taraftarız yane tuttuumuz takım hakkında elbet ki fikirlerimiz olucaktır... :)
kezban ın bence de zamnı doldu orası ayrı... :)
282
Al işte yine kabız olduk.
Bu nasıl oyun yav,araknafobia dan beter bu Fener i tutmak yavv...
.......................... 283 ...........................
Günaydın Fenerli dostlar, dün akşamki sonuçtan futbolcular kadar Zico'nunda suçu var bu kötü oyunda, takımda rekabet yaratamıyor sonradan girdikleri her maçta takımı ateşleyen Semih gibi, Ali Bilgin, Kazım gibi CSKA maçındaki Gökhan gibi genç hırslı ve diri oyuncuları iyi oynadıkları maçtan sonra bile yedek soyunduruyorsa bu çocuklar nasıl şevkle oynasınlar bence en büyük problem Zicodur, Şamp.ligi yüzü suyu hürmetine devre arasına kadar ona katlanıcaz galiba ama ligdeki bu kötü gidiş takım avrupada iyi gitse bile Zico'nun başını yer, bir kan değişikliği şart. Aklımdan Ersun yanal geçiyor ama.....
-------- 284 ---------
valla kadir kardeşim ne kadar fenerbahçeli de olsam fenerbahçede bugüne kadar öle çok da işe yarar bi teknik direktör göremedim... kadro her zamn sağlam oldu zengin oldu pahalı oldu böyle olunca türkiyede bi şekilde başarı elde edildi... ama işte avrupada başından beri bu şekilde kadrolarla başarılı olamamamızın temeli her zamn teknik direktör yerine teknik traktörlerle çalışmamız...
285
287
valla atilla abi sana katılmamak elde deil...
288
Carlos u gördünüz mü...
Roberto Carlos ofis boy oldu / 91411 / Milliyet INTERNET TV
Reklam güzel-banka kötü.
Ama zekice hazırlanmış güzel reklam.
"""""""""""""""""""""""" 289 """"""""""""""""""""""""
290
ewet yaw adamı ne koşturuyolar... :D
291
devam hadi 292
294..herkese iyi geceler....
herkese günaydın, BJK ve G.S puan kaybedicek dedim biri kaybetti diğeri ise ucuz kurtuldu bizse hala yerimizde sayıyoruz aslında fark kapanmıyacak bir fark değil ama takım hiç ışık vermiyor :(
ya bu Kejmanın futbolculuğuna diyecek yok PSV de iken attığı golleri hayranlıkla seyrettiğim bir futbolcuydu zamanında Şeytan Rıdvan teknik direktör iken çok istediği 2 oyuncudan biriydi Kejman, o zamanlar daha tanınmamış bir futbolcu idi daha sonra PSv ye geçince tavan yaptı gerçekten iyi bir futbolcu ancak Fenerde tutmadı olmayınca olmuyor işte eğer ona gösterilen sabır Semihe gösterilse idi Türk futbolu bir forvet kazanırdı :(
-------- 296 ---------