Adını bile yazmaya gerek yok cinconun
:cheers00:
........813...........
Printable View
Adını bile yazmaya gerek yok cinconun
:cheers00:
........813...........
hocam zaten yazarken dalga geçmiş olmayalım die 6S yazmayalım dedim sen de onaylamışsın ama sora da cincon yazmışsın... :)
boşverelim hocam böle takışmaları yapmaya gerek yok... :)
814
Öyle olsun ne diyeyim..
Yaşasın Fair Play :devil:
........815.................
arkadaslar oncelıkle Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum..NE MUTLU TÜRK ÜM DİYENE diyorum...ve gercekten dun aksam nasıl oluyorda umıt karanın pozısynuna penaltı calıyor hakem anlamıyorum...ulusoy e artık ıstıfa ya gs yı korumak nereye kadar...
*************816**********
beşiktası kadıkoyde cok rahat gecerız dıyorum ben..ee nede olsa daglar kadar kalite farkı var:)818
burdayız bunu ıyı bılsınler....820
evet fenerlıler sessız uyuyorlar herhalde:)olsun bız varız..822
evet abi bugunde bayram butun meydanlarda gosterıler olur ne guzel gıtmek vardı sımdı...
******824***********
evet antalyadada her evın balkonunda yuce TÜRK bayraklarımız.....her yerde...
826
fortise yedek kardoyla cıkcakmıs zıco bu konuda bılgısı olan?ve ne dusunuyorsunuz?828
******830***********
************832*************sariiiiiiiiiiiiiii
834 Sariiiiiiiiiiiiiiiii
şampiyonnnnnnnnnn
836
:)838
KIRMIZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
EN BÜYÜK TÜRKİYEE
bu arada hafta sonu eğer Alexde oynar ise beşiktaş jimnastik kulubünü dağıtırız bence, Sinan engin de dünkü beraberliği yoğun maç trafiğine bağlamış, maçtan sonr röportajda futbolcularımız yorgun filan lafları ettide neredeyse salya sümük ağlıyacaktı :happydan: aldığım duyumlara görede dayıları olan ulusoydan erteleme talep etmişler :) son çıpınışlar bunlar bu sefer elimizden kaçamazlar, inşallah psv maçı önceside iyi moral depolamış olucaz böylece, aslında g.s ile maçımız olsa daha güzel olurduda neyse idare etcez :happydan:
--- 840 ---
bence ya anlamadıgım bırsey var bu jımlastıkcıler ne kadar ufakcılar ya.en ufak bır seyde ıste bızım yıldızımız kayıp onu takın ıste macı ertelıyelım ıste hakem hatası var mac takrar gıbı yalvarıp duruyorlar federasyona....841
843..turk futbolu neden mı ılerlımıyor? en basıt cevabı yukarıda...
:evet:844 :evet:
:evet: Hadi arkadaşlar calısalım bjk yi gecıoruz ha gayret:evet:
cidden baya hızlanmışız hade dewam maça kadar geçelim bkj yi... :)
845