bakalım ne olcaı belli olmaz... :)
top yuvarlak; delikanlı olsa, yuvarlak olmazdı... :D
731
Printable View
bakalım ne olcaı belli olmaz... :)
top yuvarlak; delikanlı olsa, yuvarlak olmazdı... :D
731
730
Dün akşam takımı tanıyamadım gerçi bu sezon hiç bir maçta umut vermedilerde neyse.. akşam iyiki ilk maçımız deplasmanda Arsenalle değildi dedim kendi kendime maçın ilk 20 dk.sı tam anlamıyla felaketti Porto oyunu rolantiye alıp geriye çekilmese tarihi bir farkla dönmek içten bile değildi, gerçi golü atınca biraz canlandık ama beklenen golü bir türlü atamadık işin özü takım olamadık kimin nerede ne yaptığı belli değildi Dede'nin tecrübeli Önder'i yanında oturturken Yasini bu maçta oynatması ve Emreden sağ kanat oyuncusu yaratmaya çalışması ve oyuncu değişiklikleri yanlıştı her şeye rağmen en azından berabere kalabilirdik ama olmadı top yine son dakikalarda yuvarlaklığını gösterdi bize :)
Bundan sonra yapacağımız tek şey sakatların bir an önce takıma dönmesi için dua etmek ve onlar dönene kadarki maçları en az hasarla atlatmak yoksa şu anki takımdan hiç bir şey olacağı yok dün akşam gözlerim kulübede babacan tavırlarıyla hem futbolcular hemde taraftarlar tarafından sevilen Zico'yu aradı Aragones bence yanlış tercih oldu...!
729
günaydın
fener değilde sanki başka bir takımdı
bu kadar hataya eksiğe rağmen bence ii bile kurtardık... :)
728
727
aaah aah. ben 6-7 olur diodum farka ama ii kurtardk gene. o nası bi defanstır yaaa. :@
726
günaydın
725 ii akşamlar....
herkese ii geceler, yada kimse kalmadıysa ii sabahlar... :)
724
723
kalmamı :D ii gcler
oooo gece uzun dienlerdensin demek sen de... :D
722
721
hayırlı geceler
saolasın abicim herkese hayırlı geceler... :)
720
719 ii gcleeeer :)
yarın kpss var bakalım ona gircem hala uyuyamadım yattım geri kalktım...
girecek olan herkese başarılar... :)
718
717
başarılar eren :D yat artık az kaldı sınawa
716
eren başarılar
715
iyi akşamlar...
teşekkürler herkese de günaydınlar... :)
dün sınavım gayet ii geçti hatta biraz da gezdim tozdum arkadaşlarla ewe şimdi girdim... :D
714
713
Herkese iyi haftalar bu sabah işe gelirken birşeyi tekrar gözlemledimki oda Fener kazanınca insanlar haftaya daha bir mutlu başlıyor bu sabah otobüste ve vapurda insanların yüzünü şöyle bir baktımda herkes güler yüzlüydü özellikle gazete bayileri bi hayli mutlu görünüyordu. :D
e fenerbahçe bu... :D
712