771
tünaydın
Printable View
771
tünaydın
770
tünaydınlar ....
769
günaydın arkadaşlar
768
Ön elemeler geçen yılki kadar rahat olmasada Fenerbahçemiz yine ait olduğu lige döndü. Ezeli rakibimiz G.S ninde elenmesiyle 10 milyon Euroyuda tek başımıza cebimize indirdik :) belki 5 milyon fazla kazandık ama onlarında çıkmasını temenni ederdim.
Bu arada takımımız bu akşam 19.00 da çekilecek kuralarda bir torba atlayarak 3.torbadan girecek, kura çekimi Star Tvden canlı yayınlanacak.
İşte muhtemel rakiplerimiz
1.Torba : Chelsea,rpol,Barca,Arsenal,M.United,Lyon,İnter,R.Madrid
2.Torba : B.Münih,PSV,Villaresl,Roma,Porto,W.Bremen,S.Lizbon,Juve
3.Torba : FENERBAHÇE, Marsilya,Zenit,S.Bükreş,Panathinakos,Bordeux,Celtic,Basel
4.Torba : S.Donetsk,Fiorentina,D.Kİev,A.Madrit,CFR Cluj,Aalborg, Anorthosis,Bate
Bir de son dakika transfer haberi var Villarealde ön libero mevkiinde oynayan daha doğrusu Sennanın formda olması nedeniyle oynayamayan !!! 33 yaşındaki Jose Joaquin Moreno Verdu kısaca Josiko yu transfer ettiğimiz söyleniyor.
767
hade hayırlısı
766
İnşalalh hayırlı olur grup kuraları sonucu Arsenal, Porto ve D.Kiev gibi zorlu takımlarla eşleştik en azından gruptan 3. olarak çıkıp kendi stadımızda oynanıcak UEFA finaline odaklanmalıyız..
Maç programımız ise şöyle ;
17 Eylül Porto-Fenerbahçe
30 Eylül Fenerbahçe- D.Kiev
21 Ekim Fenerbahçe-Arsenal
5 Kasım Arsenal-Fenerbahçe
25 Kasım Fenerbahçe-Porto
10 Aralık D.Kiev-Fenerbahçe
765
hadi hayırlısı..inşallah boynumuz dik ayrılırız bu senede..guclu rakıp yada zayıf rakıp diye bişey yok zaten şampiyonlar liginde bakalım neler olcak..ben yeni transferimizden cok seyler beklıorum belki yaşlı ama tecrubesini bize aktarırsa iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum..
764
bizz chelseayi elimizden kaçırmışız arsenal kim olaki. yeterki inanalım ....
763
hayırlı akşamlar
yorumlara baktım da bizim grup genelde deplasmanda oynayamayan takımlar, e fenerbahçe de kadıköyde her daim dişli bence sahamızdan 9 puan çıkartırsak turu geçeriz... :)
762
761
ii gcler
herkese ii geceler... :)
tabe bu saatte kimse kaldıysa... :D
760
759
tünaydınlar
herkeşlere ii günler... :)
758
757
buda benden