691
bu gidişle kesin öğle olacak galiba
Printable View
691
bu gidişle kesin öğle olacak galiba
690
ii geceler herkse
689
günaydın
688 tünaydnlar...
687 herkese slm
686
aleyküm selam
herkese ii geceler... :)
fener bu sene pek yüz güldürmeyecek sanırım...
685
684
emre geldi takım bozuldu takım içinde anlaşmazlık var zannedersem
683
Bakıyorumda kötü sonuçlardan sonra kimse uğramaz olmuş :( ilk 6 haftayı hiç yaşanmamış sayıyorum ömrümde böyle kötü bir Fener görmedim :( moralmen çökmüşken milli maç arası iyi oldu sakatlarında katılımıyla toparlanacağımızı düşünüyorum ama bu Aragoneslemi olur yoksa onsuzmu bilinmez ancak bir şey varki bu sezon bizim için kayıp olucak.
Eğer biran önce radikal kararlar alınmaz ise şu anki takımın ilk 10 girmesi bile zor görünüyor sahada kimin ne yaptığı belli değil elini taşın altına sokucak Tuncay, Ümit ve Aurelio gibi toparlayıcı oyuncular olmayıncada işimiz zor bence başarısızlığın baş sorumlusu anlamsız kaprisleri ile bazı oyuncuları küstürüp gitmelerine sebep olan ve sirekli istikrardan bahsetmesine rağmen son 5 yılda takıma büyük başarılar yaşatmış Daum ve Zico gibi başarılı hocaları gönderen başkan Aziz Yıldırımdır.
valla kahroluyorum takımımıızın bu halıne....yınede umutlıyım...hıc olmazsa sampıyonlar lıgı dıyorum... 682
681
fener yenilince herkezin keyfi kactı ama ne olursa olsun yinede fenerbahce
keyifler fazlasıyla kaçtı...
ha fenerbahçeyi bırakır mıyım tabi ki hayır ama hane bu sezon başlangıcı şaka gibi...
680
679
hadiyn fenerliler bitirelim şunu az kaldı
678 hello ben geldim:)
677
ooo ahmet beylerde gelmiş
675 hoşgeldin :D:D
674
hos bulduk ooo ozan beylerde burdaymıs :)
673
evet
hoş geldin ahmet kardeş... :)
672