falla ben de şimdi okula doğru çıkıorum... :)
611
Printable View
falla ben de şimdi okula doğru çıkıorum... :)
611
611
okula gitme zamanı!
610
ii akşamlar....
ii akşamlar... :)
609
608
günaydın
607
yorgun argın okuldan dönmüş olmak..
606
hayırlı akşamlar
605
yeter artık!!!!! 10 sezondur her maçı izlerim bu sezon artık maç izlemiycem!!!!!
Kafir Arsenal..
kafir arsenal dicek bi durum yok...
adamlar oynadı ve spiker de özeti gayet güzel geçti bence...
yaş ortalaması 21, çoluk çocukla dünyaya meydan okuyolar...
oynasalardı da çoluk çocua yenilmeselerdi...
604
Kafir Fenerbahçe o zaman:surrende: İçim acıyor resmen..:wallbash:
603
602
günaydınlar
bir nöbeti buruk bir şekilde geride bıraktım buruk diyorum çok kötü bir şekilde yenilgi aldık çok:wallbash:
gel kendi sahanda arkayı beşle...
ne diim artık oraya gidince neler olur acaba...
bu sene bi yüz güldürmedi fenerbahçe...
601
600
Benim anlamadığım konu zaman zaman hatalar yapsada 2 yıldır gerek Türkiye gerekse avrupada bizi sırtlayan bu defans değilmiydi sorun bence taktik yerleşimde yani bizi çağdışı bir sistemle oynatan hocada dünyada artık hiç bir takımın uygulamadığı ofsayt takdiğiyle oynuyoruz bakınız Kayseri bakınız Kocalei ve nihayetinde Arsenal yenen goller birbirinin kopyası gibi geri dörtlüdeki göbek Edu ve Lugano zaten fazla güven vermiyorlar R.Carlossa ne kademeye giriyor nede ataklarda destek veriyor garibim Uğur'da o kanatta tek başına didinip duruyor ama nafile hep ıslıklanan o oluyor.
Dün akşamki Arsenal benim seyrettiğim en kötü Arsenaldi onlarda inanılmaz pozisyonlar verdiler bu kadar kötü savunma yapmamıza rağmen Semih ve Guiza maçın kırılma anlarında yakaladıkları net pozisyonları atsalardı maçın 7-5 yada 6-5 lehimize bitmesi içten bile değildi onların bizden farkı sadece yakaladıklarını atmalarıydı bizse atamadık sonuçta Kievinde Portoda kazanmasıyla Uefa hayalleride suya düştü, bundan sonrası ne olur derseniz yönetim acil radikal kararlar almaz ise bence Fener için bu sezon artık prestij mücadelesine döner :(
559
Bu sezon sonunda Şampiyonlar ligine katılamzsak beş senenin birikimi, deneyimi buhar olur uçar.. Zico gülerek izliyordur şimdi bizi.. Mehmet zaten Betis'te muhteşem oynuyor..
558
Bence Zico'nun yarattığı takımın çöküşünü izleyerek üzülüyordur
557
hayırlı geceler
556
herkese iyi akşamlar.
556
herkese iyi akşamlar.
594 geçmiş olsun adınıza üzüldüm ama gerçekten çoluk çocuk denebilecek bir takım karşısında kötü bir yenilgi aldınız çok çok geçmiş olsun