1007
ahmet gelir birasdan. diğer konularla oynuo:D
Printable View
1007
ahmet gelir birasdan. diğer konularla oynuo:D
1006
oynasın bakalım yoklamada yok saydım:D
1005
Ben buradayım...
1004
oh oh toplanıors yawaş yawaş:)
1003
ibrahim'de gelmiş
yavaş yavaş geliyorlar demekki arasıra fırca atmak lazımmış:D
1002
doğru söylüosun abi:) ben yatıorm artk. cümleten iyi gceler:)
1001
iyi geceler çağrı
1000 ben burdayım:) iki ders gec kaldık diye yokmu yazılcaz yaw:) itiras ediyorum hocam
999
hadi hadi affedildin ahmet:D
998
günaydın arkadaşlar
997
3 gün giremedim hemen düşmüşünüz 3 haneye hadi bakalım az kaldı :D
996
ozan uğramazsan buraya böyle olur dua etki tek haneye inmedik:D
995
Aragones ile ön kontrat yapıldı
25 Haziran 2008 Çarşamba
https://www.fenerbahce.org/pic_lib/2...5_aragones.jpg
Kulübümüz, yeni sezonda Profesyonel Futbol Takımımızı çalıştırmak üzere, şu an İspanya Milli Takımı'nın teknik direktörlüğünü yapan Luis Aragones ve ekibi ile 2 yıllık ön kontrat yapmıştır.
Aragones, ekibi ile birlikte gelecektir. Bu ekip; antrenör, kondisyoner, izleme ve istatistik antrenörü ile kaleci antrenörü olmak üzere 4 kişiden oluşmaktadır. Nihai sözleşme ve diğer bürokratik işlemler Avrupa Futbol Şampiyonası'nın sona ermesinin ardından yapılacaktır.
Spor kamuoyuna duyurulur.
Fenerbahçe Spor Kulübü
LUIS ARAGONES KİMDİR?
Asıl adı José Luis Aragonés Suárez Martínez olan Aragones, 28 Temmuz 1938'de Madrid'in Hortaleza kasabasında dünyaya geldi. Luis Aragones, Real Betis, Real Oviedo ve Huelva takımlarında futbol hayatını sürdürdü fakat, en büyük patlamasını 1964 yılından itibaren oynamaya başladığı Atletico Madrid'de gerçekleştirdi. Bitiriciliği ve gol vuruşlarındaki başarısının yanı sıra, duran toplardaki virtüözlüğü nedeniyle de kendisine "Zapatones" lakabı takıldı. Atletico Madrid formasıyla 1960'lı yılların sonunda ve 1970'li yılların başında mücadele eden ve bir forvet oyuncusu olan Aragones, Atletico formasını giydiği 1964-1974 yılları arasında 265 lig maçına çıkarken 123 gole de imzasını attı. Aragones, futbolculuk kariyerinde Atletico Madrid'le 4 lig şampiyonluğu yaşadı, Avrupa Kupası'nda final oynadı ve Kıtalararası Kupa'yı kazandı. La Liga'da başta Real Betis olmak üzere Real Madrid ve Getafe gibi kulüplerin de formasını giyen Aragones 11 kez de İspanya Milli Takımı adına mücadele etti ve 3 gole imzasını attı. Futbolculuk kariyerinin hemen ardından teknik direktör olarak futbol yaşantısını sürdüren Aragones, 1974 yılından itibaren İspanya Ligi'nin birçok köklü takımında teknik direktörlük yaptı. 1974 yılında futbolu bıraktıktan hemen sonra Atletico Madrid'in teknik direktörlük koltuğuna geçen Aragones, teknik direktörlük kariyerinde Real Betis, Barcelona, Espanyol, Sevilla, Valencia, Oviedo, Mallorca kulüplerinde görev yaptı. Aragones Atletico Madrid kulübünde 4 farklı dönemde teknik direktörlük yaptı. Teknik direktör olarak en büyük başarılarını 1977'de yaşayan Aragones, bu yıl Atletico Madrid'i La Liga Şampiyonu yapmıştı. Aragones, 1976, 1985 ve 1992'de ise İspanya Kral Kupası'nı Atletico Madrid'e kazandırırken, Madrid ekibi 1974'te Kıtalararası Kupa'yı 1985'te ise İspanya Süper Kupası'nı kazanıyordu. Aragones Barcelona'nın başında ise 1988 yılında Kral Kupası'nı kazanmıştı. Aragones EURO 2004 finallerinden sonra Inaki Saez'den devraldığı görevle İspanya Milli Takımı'nın başına geçti. Aragones, EURO 2008 finallerinden sonra Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olarak görev yapacak.
Luis Aragones'in teknik direktörlük kariyeri:
1974-1980 A. Madrid
1981-1982 Real Betis
1982-1987 A. Madrid
1987-1988 Barcelona
1990-1991 Espanyol
1991-1993 A. Madrid
1993-1995 Sevilla
1995-1997 Valencia
1997-1998 Real Betis
1999-2000 R. Oviedo
2000-2001 Mallorca
2002-2003 A. Madrid
2003-2004 Mallorca
2004-2008 İspanya Milli Takımı
hadi hayırlı uğurlu olsun Fenerbahçe'mize
994
Selam gençlik :) biraz ayrı düştük ama artık fırsat buldukça buralardayım
Şu Aragonesi kabullenemiyorum inşallah bu haberler yalandır, geçen yıl G.S ile dalga geçiyorduk yaşlı dedeyi getirdiler bastonla sahaya çıkar diye şimdi birde bizim Aragones Dedemiz olucak galiba :)
993
yapma abi bence iyi bir seçim.yaşı evet yaşlı ama ne olursa olsun ispanya milli takımının td'si.disiplinli ve ofansif oyun sistemiyle biliniyor.bence hayırlı olucak kadir abi
992
keşke dediğin gibi olsa Selçuk, ama Aragones aslında pekde ofansif oynatan bir hoca değil Euro2008 e kadar İspanya çoğu maçını tek farklı galibiyetlerle kazanarak geldi ve özellikle Aragones tek forvetli düzende oynattığı için çok eleştiri alıyordu ne olduysa birden kupada sistem değişikliğine gitti ve Villa- Tores çift forvetli düzenine geçtide göze hoş gelen futbol oynamaya ve farklı kazanmaya başladılar benim çekincem daha önce hiç İspanya dışına çıkmamış olması açıkçası ben daha genç ve istikbal vadeden hırslı bir hoca bekliyordum ama yaşlı kurtlarında tecrübesini yabana atmamak lazım tabi.
valla açıkçası benim için o gelmiş bu gelmiş pek önemli değil yeterki Fenerbahçe başarılı olsun ama belirli bir oyun şablonu ve kendine özgü bir ekolü olsun bizim isteğimiz bu Zico ile belirli bir sistem ve ekol yakalanmak üzere idi keşke biraz daha sabredilseydi.
991
Çok yaşlı abicim yaww.. Ben takımın başında aktif dinamik heyecanlı birini görmek isterim. Ve mümkünse Brezil yalı olmasını ...
990
bakalım görücez abi.bize yine hep destek tam destek demesi kalır.
889
hadi ayırlısı uzun sürmez cabuk gider gibi geliyor bana