Fenerbahçeyi yürekten tebrik ediyorum..
Printable View
Fenerbahçeyi yürekten tebrik ediyorum..
Yürekten kutluyorum sizi arkadaşlar gerçekten dün tarih yazdı fener ..(bu arada bikini satışları patlayacak bu sene) :D
1467........
işte bu sezon TÜRKİYENİN gururu...işte bu sezonun en sükse eden takımı....işte FENERBAHÇE.....
seni çooookkkkk SEVİYORUMM....!!!!
-- 1466 ----
teşekkürler Fenerbahçe dün gece bütün Türkiyeyi sevinçten sokağa döktü inanın bana dün geceki coşku lig şampiyonluğuna eş değerdi, herkesin kadıköy ve bağdat cad.coşkuyu tatmasını isterdim...
kuralar çekildiğinde ve ilk maçtan sonra Sevilla ya deplasmanda kesinlikle gol hatta goller atacağımız söylemiş hatta gol yediklerinde çok paniklediklerinide eklemiştim ki dün gecede beni yanıltmadılar onlarada teşekkürü borç biliyorum ama bu onların asla kötü bir takım olduğunu göstermez, onları oynatmayan ve kendi sahasında mahkum oynamaya zorlayan bir takımımız vardı sahada, tek tek isim saymak zor hepsi çok güzel oynadılar ama bir kişi varki ona ayrı paragraf açmak lazım oda Uğur BORAL, bu başarıda avrupanın en iyi sağ kanat oyuncularından biri olan Dani.Alvesin attığı çalımlarla başını döndürerek atağa çıkmasını engeleyen ve 2.yarıda iki kişi ile durdurlmaya çalışılan ama yorulana kadar asla durdurulamayan Uğurun ve 2 gol atıp maçın uzatmaya gitmesini sağlayan ve 3 penaltı kurtaran Volkanın payı çok büyük.
1464
Doğru söze ne denir Atilla abi :) Volkan önce yedi ve bizi de kahretti ama sonra kurtardığı penaltılarla maçın adamı oldu şansı vardı ki bu şans ona geldi aksi olsaydı eğer ligde zaten cezalı olan Volkan'ı kaybetmek içten bile değildi ama Allahın sevdiği kuluymuş ki penaltılarda hatasını telaffi etti böylelikle kendini affettirdi ..
1462
şans bizden yana oldu
gunaydıııınnn:)
1461
1459
1457
hayırlı akşamlar
atila'cım ttnet süper calışıyorda ben bu aralar su koyverdim işler yoğunlaştı sabah 8 akşam 9 bakalım ben ne zaman bozulacam:rolleyes2::D
1455
büyüksün FENERBAHÇE.....
kıskananlar catlasın:muz::muz::muz::muz::muz:
---1454---
Şampiyonlar ligi çeyrek finalinde muhtemel rakiplerimiz içinden kimi rakip görmek istersiniz?
(Barcelona,Chelsea,M.United, Arsenal, Roma, Schalke, rpol-İnter ? )
Ben takımımıza güveniyorum, kuradan kim çıkarsa çıksın rahatlıkla başa baş oynarız, çünkü takımımızın özgüveni yerine geldi bizim onlardan fizik kondisyon ve teknik olarak eksiğimiz yok aksine fazlamız var oda kazanma azmimiz bundan sonra rakipler bizden korkmalı, :) yinede rpol ve Mancaster dışında kim çıkarsa çıksın diyorum ama Shalke çıkarsada fena olmaz hani :) hem ucuz hakem kararları ve 3-3 lük maçta yaptığımız basit hatalar sonucu elimizden kaçırdığım maçın intikamını alma şansı da doğar böylece.....
Umutcum kıskananlar çatlamaya başladı merak etme, kuralar çekildiğinde Sevilla ya karşı 4 lük 5 lik olursunuz diyen kadıköydeki 3-2 kazandığımız maçıda tesadüflere bağlıyan bazı rakip takım taraftarları şimdi kıvırıp Sevilla da takımmı yok gününde değildi filan kıvırmalar başladı sorarım bunun adı kıskançlık değilde nedir :)
ilk tercıhım :Schalke
2. ise:inter(tabı cıkarsa zor ama)
sonuncu tercıhım:roma
1453
Kadir abicim hani bır laf varya''seni paramla kalitemle doverım'' diye ıste ben o kıvıran taraflarlara bunu dıyorum sadece:)
''nazar etme nolur eeyy dıger yonetımler calmayın cırpmayın sızınde olur:muz:
1452 iyi aksamlar sarı lacivertliler:)
1451
hayırlı akşamlar arkadaşlar
1449
inşallah kazanırız
hayırlı geceler
1447.......
bjk zatenm hep 90 + cı:)
zor da olsa kazanmak kazanmaktır...
1445..
gunaydın Atılla abım!