Sayfa 8/20 İlkİlk ... 456789101112 ... SonSon
390 sonuçtan 141 ile 160 arası

Konu: Taksim Gezi Parkı

Erdem Sarı
    interlaced - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    34 JSF 84
    Edilen teşekkür: 22

Arkadaşlar, dün gece 21:30 gibi Beylikdüzü kapalı pazar civarından ışıklar söndürülüp yakılmaya bağlandı. Bir iki dakika içinde bizim sokağın buna karşılık verdiğini gördüm. Arka cephemden, Adnan Kahveci mahallesinin marmara denizine bakan tarafımdam sesler geliyordu. Kalkıp baktım, tencere tava düdük. Ön tarafta durum ne diye salona döndüm. Burda yukarıdan, Beylikdüzü tarafından korna sesleri gelmeye başlamıştı. Dalga böyle hızla yayılırken bizim Puntonun tavanına bayrağı bağlamamız 5 dakika almadı. Ben, babam, eşim dakikalar içinde yoldaydık. İlk gördüğümiz araba selector ile selamladı. İkinci arabanın camlarına çıkıp oturmuş 16-17 yaşlarında iki kız çocuğu "her yer taksim her yer direniş" diye bağırıyordu, direksiyonda babaları. Ve caddeye bağlanmamla dev bir konvoyun parçası oldum. Korna çalan arabaları caddeye inmiş ellerindeki tencere tavaya kaşık kepçe ile vuran tezlere bizi selamlıyordu. Beylikdüzünü bilenler bilir, kuğulu parktan yukarı çıkamadım. Puntoyu bıraktık, bayrağı belimize sardık, bizimkent köprüsüne doğru yürüyüşe geçtik. Çok insan gördüm hüngür hüngür ağlayan. Migros önüne geldiğimizde orada bekleyen bin kişi ile belediye istikametine yürüyüşe geçtik. Biz devam ederken büyükşehir mahallesinden gelen gurubu fark ettik. Yaklaşık bin kişi daha kanatlardan katıldı aramıza ve yürüyüş tekrar başladı. İstikametimiz E5 üzerine yapılan yeni meydandı. 15 dakika sonra saat 22:00 civarı 2 bin kişi ile meydana giriş yaptık. İlk gördüğüm uzaka yan yol İstanbul istikametinde birikmiş stop lamlabalarından mutevit kırmızı bir ışık hüzmesi önünde siyah bir karınca sürüsü oldu. Yani benim astiğmatimin bana gösterdiği buydu. Eşim dedi, geliyorlar. Kavaklı mahallesinden 3bine yakın vatandaş yanyol üzerinden geliyordu. Onlar meydana girmeden davul ve zurnanın kortej başı yaptığı bir kol karşı kanattan, E5'in Esenyurt tarafından meydana giriş yaptı. Saat 22:30'da, ilk ışığı görmemden tam bir saat sonar 10bin kişiydik meydanda. Art niyetli arkadaşlarımız için hemen tasvir etmeye çalışayım. O kadar güzel insanlardi ki. Anneler , babalar, oğulları ve kızları ile çekirdek aileler. Kucakta kundakta bebekler. Sevgililer. Emekliler. Torununu evde tutaşamamış dedeler. İstaklal marşı okundu önce. Ardından marşlar, şarkılar. Halaylar ve sloganlar. En ufak bir taşkınlık yok. Çünkü ortada bir tane ama allah için bir tane polis yoktu arkadaşlar. Çok bağırdık Beylikdüzü burada biber gazı nerede diye ama gelmediler. Ortada polis ve provokasyonu olmayınca bir karnaval vardı adete gece beylikdüzü'nde.(şimdi buna gücenmece yok, içinde bu sözüme karşı en ufak bir rencide oluştu ise cuma günü sabaha karşı 05:00'da gezi parkında çadırları içinde uyuyan masum guruba biber gazı ve köpekler ile saldıran polisin çadırları ateşe verip yakması ile içinde bulunduğumuz sürecin fitilinin ateşlendiği gerçeğini hatırlamanı tavsiye ederek sözlerime devam ederim). En son galiba dünya kupasında milli takımımızın fırtına gibi estiği yaz böyle bir milli gurur hissetmiştim yüreğimde. O zamanda bu güne dek başımıza gelenleri hep acı ile, çaresizce, sinerek izledik. Bayramlarımızı yasakladılar. Genelkurmay başkanımızı terorist diye içeri tıktılar.Terörü yenip Kürt sorununu hakkıyla çözmek yerine terrorist ile anlaşma yapıp bize de analar ağlasın mı yoksa , sus bakayım diye sözde çözümlerini bize gazladılar. Başlarımıza da bize IQ testi yapacak akil adamlarını diktiler şaka gibi. Ben hala her altı ayda bir Schengen kuyruğunda sürüneyim, AB ile ilişkileri soğuturken bana Gana ve Bostwana ile vizederin kaldırdık dediler, benimle dalga geçtiler. Ne emek sineması kaldı ne inci pastanesi. Ülkemin adını tabelalardan sildiler. En son içkime de el attılar, rakıma karıştılar. Sen kimsin be ağa sen kimsin. Bir tokadımla yerle bir olur saltanatın. Bir milletle dalga geçmek bu kadar mı kolay. Ben marjinal grup üyesi değilim. Marjinali varmı bilmiyorum ama dış ticaret uzmanıyım. Sıradan bir vatandaşım. Komşum sana oy verdi diye ben bu akşam ne yiyip ne içeceğimi sana mı soracağım. Uzun yazdım ama içinizde bu olanlara şüphe ile bakan, memnuniyetsizlik içinde olan, ardında art niyet arayan bir kişi bile varsa, lütfen, istirham ediyorum, ümmeti muhammed aşkına, Gülse Birsel'in bu günkü yazısı ile devam etsin okumaya: Gezi Parkı’nın tercümesi “Eeeah yetti beaaa!” - Gülse BİRSEL - Hürriyet

Son söz, demokratik sistemde görüşünüzü yalnız 4 yılda bir oy vererek belirtmezsiniz arkadaşlar. Demokrasi oyunu ver ve 4 yıl ne yaparsa rağzı ol demek değildir. Oyunu ver, yapacağım dediklerini yapması için bir fırsat ver ve izle, gözle demektir. AKP'ye oy veren sevgili arkadaşlarım. Her halde hiç birinize gelip bana oy ver çünkü ülkenin adını tabelalardan indireceğim, terörü yenemem ama gidip onlarla iş birliği yapacağım, pkk'ya af çıkaracağım, taksimde 3-5 ağaç var onları da kesip yerine alt kata avm üst kata daire konduracağım. Dükkan aşağıda ev yukarda gül gibi yaşayıp gideceğim dememiştir, değil mi? Meydan da demokrasilerde sandık kadar bir gerçektir. Bunun için toplantı ve gösteri yürüyüşleri anayasal bir demokratik hak olarak anayasamızda yer alır. Yani öyle tepkini sandıkta göster felan palavra. Ben zaten sana oy vermemişim ve vermeyeceğim.Ama sen balkonda bana söz vermiştim, benim de başbakanım olacaktın. İşte ben de şimdi, başbakanıma sesimi duyuruyorum. Herkese selamlar..
    Konu interlaced tarafından (02/06/2013 Saat 12:46 ) değiştirilmiştir.

2. Bu mesajı için 3 kişi interlaced'ye teşekkür etti:

3. 02/06/2013, 12:28

Ozan Şimşek
    cosworth20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Kar Beyaz
    Plaka
    20ALF26
    Edilen teşekkür: 153

Alıntı Gorky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunun siyasi bir olay olduğunu düşünüyosan o da senin kendi körlüğün abicim. türkiye tarihinin en büyük kitlesel hareketlerinden birine şahitlik ediyoruz. burda olay milliyetçilik falanda değil. olay halk. birleştiğimiz zaman ne kadar güçlü olabileceğimiz. hala türk olduğumuzdan , atatürkçülüğümüzden bahsedenler var. onlar çok daha yanlış anlamış bunları.

Melih Gökçek'in attığı tweetler:

Vallahi Melihcim bizde sizi çü.süz s...riz ama duan edin ki demokrasi var
    Abisi seni kor ettirme bana emi guzel abisi ben ne diorm sen ne duosun! Yukarida aykut arkadas ile bir baska arkadas tartisma yasamis onun gbi bir daha tartisma yasanmamasi icin ugrasiorm bu da senin korlugun ne oluo ne bitio bana bsey ogretme daha dun sabaha kadar cop yemis 3 saat nezarette kalmis birisiyim... Emi cnm kardesim bak bu aralar polise bilmem neye bende ayarim bari su forumda tatsiZlik cikmasin die ugrasirken bana bole yorumlarla gelmeyin ...
    S e l l e k t ö r ü ç a k P u n t o ' n a y o l a ç . . .

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

Beyler kendi aranızda tartışmaya gerek yok. Provokatörlere hiç prim vermeyin. HEEE deyin geçin. Kuyrukları çok fena sıkıştı birbirinize saldırtıp aradan sıyrılmak istiyorlar. Üstün zekalarının aslında bir kuşunkinden farksız olduğunu anlamalarına az kaldı..
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

Erdem Sarı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    34 JSF 84

yanlışlıkla yineledim mesajımı.edit ile kaldırıyorum
    Konu interlaced tarafından (02/06/2013 Saat 12:47 ) değiştirilmiştir. Sebep: yanlışlıkla yineledim mesajımı

Recep Korkmaz
    RecepBursa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Yok
    Plaka
    11EK616
    Edilen teşekkür: 6

Aslında forumda böyle şeylerin konuşulması iyi bi durum değil ama seviyeli yorumların çoğunlukta olduğunu görmek bi nebzede olsun içimi rahatlattı. Forumda çok takılan biri değilim o yüzden bi çok kişi buda nerden çıktı diyebilir Polisin sert müdahalelerde bulunması kesinlikle kabul edilebilir bir durum değil. Olay zaten ağaç mevzusu değil bu açık ve net ortada insanlar bu zamana kadar sustuklarının nefretini dışarıya atıyorlar ki haklılarda. Benim üzüldüğüm nokta şu bu zamana kadar bizi bir çok yöntemle birbirimize düşürmeye çalıştılar sağ sol açık kapalı kürt türk bi çok konuda istediklerini kazansalarda bizi tam anlamıyla bir birimize düşürememişlerdi. Bu aslında tam istedikleri şey diye düşünüyorum. Sokaklarda insanlarımızın birbirini vurduğunu bıçakladığını izledik belki izleyenler vardır ben bi kaç video da izledim Bursamda tophanede çıkan olayları belki izleyeniniz olmuştur. Orda gerçek anlamda ülkesindeki haksızlıkları savunmak için giden insanlar olsada orada ortalığı savaş alanına çevirmek için provakasyon amaçlı orda insanların olduğuna inanıyorum. Her iki tarafında insanları kandırmak için bir sürü resim dönüyor internet sayfalarında. Yanılmıyorsam 4.sayfada paylaşılmış adamın biri sırt bölgesi yarıklar içinde o resim mesela tamamen yalandır yabani bir hayvanın insana saldırmasıyla oluşan yaralanmadır. Bu tür yalan yalnış haberlerle bizi birbirimize düşürüyorlar. Dün gece 3-4 tane arkadaşımı facebook tan silmek zorunda kaldım o kadar ağır hakaretler içeren yorumlar atıyorlar ki bi şey yazmamak için kendimi zor tuttum. Bende yapılan direnişi destekliyorum ama yalan dolan haberlerle yada birbirimizi vurarak değil. Amacım kimseyle tartışmak yada laf atmak değildir. Bu benim şahsi görüşüm.

Yağız Karadeniz
    CoachK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 68

Olaylar çığırından çıktı yine, ağaçları koruyalım derken, laiklik - Atatürkçülük - şeriat....

Motosiklet sitesinde bi haber gördüm; topçu kışlasının resmi önünde sarıklı çember sakallı adamlar sene 1909( siyah-beyaz)... altında yazılmış. Buraya dikkat; Yobaz şeriatçılar, cumhuriyet'i devirmek için topçu kışlasında ayaklandı. Ulu önder bu ayaklanmayı bastırdı. Şimdi anladınız mı AKP'nn amacını.... amaç mesaj vermek, şeritatu getirip laikliği yıkmak....
    Şaka yapmıyorum... cidden böyle bir başlık açılmış...altında 100 lerce yorum.. köprü kapatalım, müdahale ederlerse denize atlarız diyenler... isteyen bakabilir.

Bu forumda -bu topic de yazılanları benim görüşüme uygun olsun yada olmasın gerçekten saygı ve samimiyetle okuyorum. Ama bu konuya cevap yazan ben dahil 100 kişinin 99'unun bir fikri varken, bir düşüncesi varken, yukarıda örnekle açıkladığım insanların neyi var ? Bu örneği okuyanlar iyi kötü tarih bilgisine sahip olanlar böyle bir şeyin olmadığını zaten biliyorlar, olmadı 2dk google yazıp gerçeği öğrenirler, en azından topçu kışlasını-şeriat direnişine bağlamazlar Türk milli takımının ilk maçını yaptığı taksim stadına çevrilen - topçu kışlası

Ben yine objektif bir analiz yapmak istiyorum müsaade ederseniz; Elinde Türk bayrağı & Atatürk resmi olan insana gaz bombası atılır mı ? Atılmaz... hiç kimseye atılmaz, onda hemfikiriz.Ama;

Elinde türk bayrağı ve Atatürk bayrağıyla ağaç korumaya gidilir mi ? Türk bayrağı her zaman ama özellikle Atatürk bayrağını alıp neyi savunmaya gidiyor bu insanlar ? ( haklı & haksız anlamında değil ) Neyin peşine gidiyorlar ? Gerçekten de hükümeti mi devirmek istiyorlar ? amaç bu mu ? Bunun için mi bu kadar eziyet çekiliyor ? Ben bunu öğrenmek istiyorum. AKP nin evet, CHP nin hayır dediği her olayda meydanlarda polisle çatışan elinde özellikle belirtiyorum Atatürk bayrağı olan insanlar var. konu bugün gezi parkı, yarın avm, yarın benzin istasyonu... sonu gelmiyor.... Olan hep vatandaşa oluyor.

2014 yılı seçimlerini merakla bekliyorum. Çünkü %50 ile oy alan bir parti, ve sokaktaki kalabalığı görünce derin bir paradox ortaya çıkıyor. İnşallah bu tür olayları bir daha yaşamayız diliyorum. Sağduyuya ve mantıklı reel hamlelerle sorunu çözmek için uğraşmalıyız diyorum....

Onur Genç
    onurgenc87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Muğla
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    06 PSU 51
    Edilen teşekkür: 51

Meclis e teröristler girdiğinde neredeydi bu halk, her konuda kan çekerlerken neredeydi???
    Punto Evo 1.4 My life 77 hp (Skydome)

Erdem Sarı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    34 JSF 84

Yağız merhaba. Sen gerçekten 2 dakikanı google'da topçu kışlası için ayırdın değil mi? Topçu kışlasındaki ısrarın nedeni bilinmez bir gerçek değil ki? Alenen bilindiği için burada sanırım kimse yazmadı ama yanlış mı yaptık? Galeyane gerek yok. Burası aklı başında insanların forumu. Kimse köprüden atlamayacak yani bundan eminiz. O zaman hala topku kışlası hakkında bilgi eksikliği olan arkadaşlarım için paylaşıyorum: Cumhuriyet’in ‘zaman ayarı’ ile oynamak - Yalçın BAYER - Hürriyet Yalçın Bayer2in bu günkü yazısının ilerleyen bölümlerinde bilgi bulabilirsiniz. Buradan yola çıkarak merak edenler, şüphe duyanlar kendi araştırmalarını geliştirebilirler.

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

12. 02/06/2013, 14:23

13. 02/06/2013, 14:26

14. 02/06/2013, 14:40

Erdem Sarı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    34 JSF 84

An itibari ile vatandaşların Kızılay ve Taksim meydanlarına geri döndüklerini görüyorum. Ama bu sefer ellerinde çöp poşetleri ile. Gezi parkını, taksim ve kızılay meydanlarını temizliyorlar imece usulü ile. Çok güzel görüntüler bunlar. Dün gece akıl etmişlerdir; sabah gider iki çer çöp fotoğrafı çeker "bu mu sizin çevreciliğiniz?" diye haber yaparız diye.. Sanırım bu hevesleri de kursaklarında kalacak. Ah bu yenilgiyi hazmetmek çok zooorrrr...

16. 02/06/2013, 14:54

17. 02/06/2013, 14:58

cihan kardeş
    sunroof cihankardes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    35 AE 604
    Edilen teşekkür: 357

Alıntı onurgenc87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Meclis e teröristler girdiğinde neredeydi bu halk, her konuda kan çekerlerken neredeydi???
    Son sözü söylemek için bazen susmak gerekir kardeşim
    biz gp'yi çok sevdik

19. Bu mesaj için teşekkür edenler:

cihan kardeş
    sunroof cihankardes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    35 AE 604
    Edilen teşekkür: 357

Türk halkına büyü yapılmıştı ama Allah'ın izniyle büyüler bozuldu. Yeni Osmanlıcıların bir yerleri sıkıştı ve köpek gibi saldırıyorlar. Son osmanlı yandım teyyo selamlar
    biz gp'yi çok sevdik

Erdem Sarı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    34 JSF 84

Pazar saat 14:00.. Gösteriler boyunca penguenlerin hayatı, Diyarkır'ın mumbar dolması, İstanbul'da bir İtalyan lokantası gibi yayınlarla halkı uyutmaya çalışırken itibarını tarihe gömen satılmış medya bugün uyandı. İlk haber bugün yeniden cesaretini toplayan ve esip gürlemeyi sürdüren sayın başbaban. İkinci haber sayın Kılıçdaroğlu konuşmuş, ondan biraz alıntı. İyi de neden bahsediyor bu insanlar ben 3 gündür seni izliyorum sen sadece penguen gösteriyorsun diye soranlara da 3.haber ile yanıt verdiler Marjinal gruplar polise saldırmış Kaldırım taşlarını söküp polis araçlarını yakmış. Habertürk, CNNTurk ve NTV Saat 14:00 haberleri üzerine derleme yorumumdur

Yağız Karadeniz
    CoachK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 68

Arkadaşlar, gençler, yoldaşlar, aziz ve muhterem mümin kardeşlerim bu sevda bitmez....
    Sağ hükümetler gelir, laiklik elden gider, sol hükümetler gelir, ümmet yetiş din elden gidiyor derler. 2013 yılına geldik daha başörtüsünü büile ne toplumsal, ne de siyasi arenada çözüme kavuşturamadık....
    Akp devam ederse daha çok gezi parkı eylemi olur, chp gelirse din elden gidiyor diye ayaklanmalar olur. Bunların sonu gelmez....

Allah hakkımızda hayırlısını versin.....

emre sever
    erenemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196
    Edilen teşekkür: 399

Türkiye müslüman bir ülkedir yüzde 80 i de müslümandır.Ben Allah a şükür dini vecibelerimi elimden geldiğince yerine getirmeye çalışan biriyim ama dinime düşkün olduğum için tayyip e oy atmam gerekmiyor maalesef bir çok insanımızda bu algı oluşmuş durumda adam seni camiden çıkarken görse aa bak buda tayyip çi feya buda cemaatçi damgası yiyorsun.Benim akp ye en çok kızdığım nokta insanların en yumuşak yeri olan dini inançlarını sömürerek siyaset yapması bu yüzden nefret ediyorum ve tayyip inde dinine gerçekten çok bağlı biri olduğunu düşünmüyorum ha belkide öyledir onu bilemem din ALLAH ile kul arasında bir köprüdür başka hiç bir şeyle bağdaştırılamaz kimin iyi kul kimin kötü kul olduğuda aihrette belli olacaktır burada bikaç salak partilinin bu adam gavur bu adam imansız demesi ile değil zaten onu diyen bir kişi eğer gerçek müslümana dinsiz,imansız derse kendisi dinden çıkmış oluyor o yüzden bu işleri bırakalım.Ben chp li değilim hatta chp yide hiç sevmem sadece Atatürk ün partisi olduğu için geçmişten bir saygım vardır ama maalesef o partiyide mahfettiler açıkçası Türkiye de adam gibi bir adam yönetecek insan göremiyorum.Alparslan lar , Fatih Sultan Mehmet ler ,Mustafa Kemal ler gören bir millet maalesef bugün doğru dürüst bir lider çıkaramıyor.

24. Bu mesaj için teşekkür edenler:

KORAY ÖZTÜRK
    tanreall - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35
    Edilen teşekkür: 11

yanlış yerden alıntı yapmışım pardon
    Konu tanreall tarafından (02/06/2013 Saat 17:14 ) değiştirilmiştir.

YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 719

Ben de 2-3 gündür yaşananları internetten ve tv lerden takip etmeye çalışıyorum.Gerek internette yazılanlar gerekse tvlerdeki haberlere baktığımda yaşananlardan çıkardığım sonuç;Taksimdeki gezi parkı protestosu hükümetin özellikle 3. döneminde hem sağ hem de sol kesimden tepki alabilecek icraatların tepkilerinin birikmesiyle ortaya çıkan bir enerjiydi.Bu yüzden o protestoları sadece belli gruba veya örgüte mal etmeyeceğim. Ak parti son yıllarda yaptığı icraatların bir çoğunda artık çevreden gelen tepkilere kulak tıkıyacak derecede bildiğini okuduğu için ak partiye oy veren büyük bir kesimde de hükümete tepki var.Bence bu protesto akpartiye oy veren vermeyen kesimin hükümetin yaptılarına karşı duydukları tepkinin birleşimiyle ortaya çıktı.Çünkü takip ettiğim kadarıyla akpartiye oy veren önemli kesimlerden de protestolara destek var.Yalnız yaşananlarda kendimce en büyük rahatsızlık duyduğum konu bazı insanların tepkilerini koyarken bile biz atatürkçüler,gerçek milliyetçiler hakkı savunurken siz dindarlar ak partililer koyun gibi hükümetin yaptıklarına biat ediyorsunuz şeklinde ayırıcı konuşmalar oluyor.Eğer gerçekten artık hükümetin yaptığı icraatlar her kesimden tepki görmeye başlamışsa o zaman ak partiye oy veren vermeyen tüm kesimleri bu tepkiye dahil ederek işe başlamak gerekir.Yoksa inanın %50 oy almış bir partinin sağduyulu seçmenini de bu tarafa çekmeden kesinlikle tepki başarıya ulaşamaz.Ak partiyi devirecek tek şey bana göre ak parti seçmeninin de artık bu kadarı da yeter artık demesidir.Ama üzülerek söylüyorum ki gerek sosyal medyada gerekse tv lerdeki tepkiyi bir gruba ya da kesime mal etmeye çalışan yorumlardan dolayı bu tepki de malesef ak partiye yarayacak gibi.

Birgün gelir de iş artık yeter denilecek bir noktaya gelirse inşaallah tüm kesimleri içine alan milletçe güçlü bir tepki konulur.Rabbim cümlemiz için en hayırlısını nasip etsin.
    Konu ykaya1983 tarafından (02/06/2013 Saat 17:16 ) değiştirilmiştir.
    Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.

27. Bu mesaj için teşekkür edenler:

emre sever
    erenemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196
    Edilen teşekkür: 399

Alıntı tanreall Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu tür konuşma ve hakaretlere göz yumulacakmı daha ? görüşüm yüzünden haysiyetsiz mi oldum yani ?
    ben size orda bir kelime demedim haysiyetsiz kelime nerde yazıyor ? ayrıca lafım size değil o forumu terkediyorum diyen arkadaşaydı ve cümlemdede bir kusur yok kendi çok sevdiği başbakanının bir cümlesiydi bu ve başbakan daha ağır söylemişti (anneyi işin içine katarak) ben ise sadece arabanıda al git burdan dedim bunun sizle alakası nedir çözemedim ???

b. e.
    outlife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 527

tayyibe dediler o kadar alkolü yasaklama yoksa bu millet ayılır... taksimde cuma akşamından sabaha kadar gaz yedim... tarlabaşından meydanda çiçeklerin oradaki eski otoparka kadar barikatı ilerlettik... bacağıma gaz ve sis bombası denk geldi... ömründe meydanlara çıkmamış çıkmadığı gibi deli gibi eleştiren ve hatta iki seçimde tayyibe oy veren arkadaşım dayanamadım vicdan yaptım dedi ve kalktı geldi... aynı maskeyi ve limonları paylaştık... sabah eve döndük.... suriyede libyada mısırda olanları halk ayaklanması görüp iktidarı suçlayan faşist iktidar ve yandaşları ısrarla bu olayların suçunu halka atmaktadır... dışardan kendinize bir bakın varsa şayet allahınızın aşkına... çok aciz komik ve aptal görünüyorsunuz... halk çözümün sokakta olduğunu gördü...

tayeaap sonunda yusufla tanıştı... durum budur...

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

izmir de elleri sopalılar var,polis onlara dokunmuyor, bildigin 18*19 yaştaki gençleri dövüyorlar elimde fotolarda var yazıklar olsun izmir emniyet

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

Standart Taksim Gezi Parkı

Ben de meydandaydım. Tüm "Marjinal Çapulculara" selam olsun.
    Her yer Taksim
    Her yer Direniş

Sent my iPad using

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

32. Bu mesajı için 2 kişi krm1983'ye teşekkür etti:

Sayfa 8/20 İlkİlk ... 456789101112 ... SonSon