GEZİ PARKI BAHANE OLAYLAR ŞAHANE
Park vs. Hikaye arkadaşlar.
Bunu hepimiz biliyoruz görüyoruz.
Bu forumda aklı başında hiç kimse bunu inkar etmez!
Sorun park olsaydı zaten elli kere hallolurdu bu işler, malum ağaç vs kesilmesi gibi bir mesele değil bu (ki belediyede ağaçları sökerek taşıyan bir dünya araç var,taşınamayanlar da kesilir yerine yenisi dikilir ancak bu başka bir mesele)
Peki konu ne??
Peşpeşe gelen çeşitli adımlara karşı bir tepki. Son dönemdekiler başta olmak üzere, hükümet icraatlarına karşı yapılan bir tepki.
İstenen ne? (Gördüğüm/Anladığım Kadarıyla)
Temel İstek:Hükümetin istifası.
++Bunu Yanında: (Cahil halkın bilinçlenmesi (Şu bidonkafa, karnını kaşıyan "cahil","Ne seçtiğini bilmeyen","2.Sınıf","BeyazTürk Olmayan" halk var ya o, "Stotükocuların İnsan Yerine Koymadığı Halk!))
İsteyen Kim?
--Bakınız Cumhuriyet Mitingleri (2007), (eski filmin benzeri)-- ile büyük bir kesişim kümesi.
BU OLAYLARDA TEMEL SORUMLU KİM?
Bence İBB+Müdehaleden sorumlu kişiler (ya da kabaca hükümet): Bu proje hakkında kamuoyu bilinçlendirilmesi yapılmadı. Çok kolayca yapılabilecekken de kestirilip atıldı! Temel problem budur!!
(Proje hakkında bilinçlendirme yapılsaydı da bu olaylar yine olacaktı, o da ayrı bir konu ama bugün olmayacaktı, fırsat ille çıkar.)
ÇOK CİDDİ HATALAR VAR ORTADA NE YAZKIKKİ!!!
SONRASI?
İşte FIRSAT, ağaçlar kesiliyor, cahil insan korna çal, doğayı çalma! +Müdehale sonrası bir kıvılcım. Ormanın kızgın bölgesinde bir yangın.
Dışarda sesini duyurmak isteyen bir grup vatandaş.Allah Kabul etsin....
Bu grupların içinde ve dışındaki, masumane niyetler dışında harket eden, halkı bölen, kendi düşüncesinde olmayanı ötekileştiren, ne kadar insan varsa (eylemci, polis, provakator, devlet adamı, dernek başkanı vs.vs) Allah onları da boş geçmesin inşallah!
Bu akşam o gruplardan birinin içindeydim, bir kenardan izlerken, içlerinden 5-10 .............. aracımın tavanına vura vura geçtiler! Her grubun içinde çıkıyor ne yazıkki böyle kendini bilmez, hak tanımazlar!!
Eylemciler içerisinde de, diğer halk içerisinde de, polis v.s içerisinde de bu ............. lardan çıkacaktır! Buna sebep olanlar,bu boyuta tırmandıranlar utansın!!!
Son olarak:
BURASI YILLARDIR DOSTCA YÜRÜTÜLEN, OLGUNLAŞMIŞ BİR FORUM!
o gitsin, ben gideyim, şunlar dursun bunlar dursun.. Çocukça tavırlar!
İnsancıl olmayan, bölücü yaklaşımarı zaten Modlar/Adminler görür ve gereğini yaparlar.
Konu celenlee tarafından (03/06/2013 Saat 01:17 ) değiştirilmiştir.
yanlış. alıntı
Konu celenlee tarafından (03/06/2013 Saat 01:16 ) değiştirilmiştir. Sebep: yanlış. alıntı
Furkan bey doğru tespitleriniz için teşekkürler. Bu forumdan düşünceleri için kimsenin atılması söz konusu olamaz zaten. Kim isterse istesin, hangi düşünceye sahip olursa olsun, burada öncelik düşünce özgürlüğüdür, ve sonuna kadar bizim teminatımız altındadır.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
demek 2 ayyaş ha![]()
biz gp'yi çok sevdik
Arkadaşlar bugun kızılaydaydım olanlar acı verici ve düşündürücü provakatörler çok var araclarin atmlerin camlari kırılmış bugun yuruyuste 6 tane çapulcu polise taş atıp halkin arasina karisiyor sonra olaylar artiyor ne kadar karsit olsakta bazi gruplar var adam gezi parki olaylarinda agac kesilmesine karsi cikiyor sonra barikat kurup orada agac yakiyor olayi saptiranlar var ama bundan gercek halk zarar goruyor bugun bir arac halkin arasina dalip iki kisiye carpti polis hicbir sey yapmadi bunlar aci verici
Kamu mallarına zarar veren kimseyi tasvip etmiyoruz. Haklı olduğumuz yerde haksız duruma düşmeyelim. Bu kötü niyetli provakatörlere engel olalım. Etrafı yakıp yıkanın bizimle alakası yok.
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
taksime beşiktaşa gelecek arkadaşlara rehber.
bu da plastik mske yapımı linki.
Basit bir gaz ve toz maskesi yapımı - Kendin Yap - Proje Yapımı Sitesi
bu akşam istanbulda nerde polis faşizmi varsa orada olacağım.
Konu outlife tarafından (03/06/2013 Saat 11:34 ) değiştirilmiştir.
İstanbul'u bilemem fakat, Ankara da ki olaylar tamamen provokasyona döndü, belki başında eylem olarak düşünülebilirdi ama dün gece gördük ki iş çığırından çıkmış durumda....
Kendi sokaklarımıızn köşesinde bile yaşlı yaşlı teyzeler,komşularımız ellerinde çanak çömlek tayyip istifa diye bağırıyor, ne polis müdahale diyor ne de başkası. Bu eylemlerin en büyük destekçisi zaten paketçilerBen bu olaylara ; paketçiler - hükümete karşı diyorum
)
belliki hoşuna gitmiş işte olay bu.. olay ağaç değil polise olan kin..... kardeşim polis orda olmak istemiyor emin olabilirsin polis sadece verilen talimatları yerine getirir... şimdi kimse akp polisi yok tayyibin polisi demesin yarın bu ülkenin başına kim gelirse gelsin polis onun polisi olur istesede istemesede olur çünkü polis iç işleri bakanlığına bağlı... polisin yapabileceği birşey yok... sen polise saldırırsan polisde sana müdahale eder sonuçta oda insan...belli bir psikolojiye sahip... kaç saattir çalışıyordur kim bilir... burda polise suç bulmak yerine olayın kaynağı olan tayyip iç işleri bakanı valiye yüklenin.... talimatı verdiler polisle bir kısım halkı karşı karşıya getirdiler sonrada polis yanlış yapti dediler aradan sıyrıldılar şuan polis halk karşı karşıya..... marjinallere bişi demiyorum onlar zaten polise devlete saldırmak için bahane arıyorlar sonuçta hepsi pkk nın alt yapısı
taksimdeki eylemde ben kendi gözlerimle gördüm eylemcilerin arasında cep telefonuyla tamam amirim diye konuşan sonra da tarlabaşıjda otel camına taş atanları... polis her bomba attığında millet daha bir galeyana geliyor. öyle bir ortamda soğukkanlılığın korunması çok zor. polis kamuflajlı, silahlı, panzerli, kalkanlı... peki halk??? nasıl savunacak kendini??? neyle barikat yapacak... onca savunmasızlığın gazın sis bombasının ses bombasının tazyikli suyun içinde maalesef ayıramıyorsun kim provakatör, kim polis... bira tepsisi içinde oradan oraya yetiştirilmeye çalışıldı ilkyardım malzemeleri... sonra vatandaş galeyana gelmemeli... hayır efendim vatandaş galeyana mecburen geliyor. bizim orada bir laf vardır imam osurursa cemaat ***** diye... tayyip külhanbeylik yaparsa yardakçıları da tetikçi olur... kimse kusura bakmasın.. suriye de mısırda libyada filistinde ırakta devlet terörüne karşı vatandaşlar sokağa çıkıp kendini taşlarla sapanlarla korurken kahraman oluyor fakat türkiyede bunu yaparsan çapulcu kendini bilmez ideolojik terörist vs oluyorsun...
kimseye ne mahkemelerde, ne mecliste, ne panellerde, ne başbakanlıkta ne üniversitelerde söz hakkı, protesto hakkı, yürüyüş hakkı, kendini yargı önünde adil savunma hakkı vermezsen bi yerde patlayacaktır millet...
benim canımı koruyan polis evet... ama benim canımı almaya yeltenende polis... bu ülkede polisi halkın üzerine vahşet yapması için salmak politika değil faşizmdir.
bana saldırıldığında bende karşılık veririm. o an elime ne geçerse... bana bomba atıp ayağımı yakanllara bende taşlar karşılık veririm. bu halk silahla da karşılık vermesini bilirdi lakin halk meydanlara çıkmak istiyor hala... üstelik silahsız sadece maskeleriyle...
ayıptır...
1998 yılında kadıköyde 1 mayıs mitinginde halaylar horonlar sloganlar kardeşlik ve dayanışma mesajları ile çok güzel geçiyordu. tam dönüşe geçerklen önümdeki adam yerden kaldırım taşı aldı ve iş bankasının camına attı. bizim kortej sorumluları derhal adamın üzerine atlayıp engellemeye çalıştılar ama taş atılmıştı. ve taş atılır atılmaz polis müdaheleye başladı. taş atan adamın polis kimliği hala arkadaşımda hatıradır...
polis oraya niye provakatör sokar? hiç düşündünüz mü oraya haklı gerekçelerle çıkan insanları ve onların çektiği işkenceği uğradığı şiddeti farklı boyutlara taşıyarak orada olmayan vatandaşa farklı lanse etmek ve etkilenmemesini sağlamak için...
ben akp ve tayyibin faşizmine karşı oradaydım cmt sabaha kadar. yine gideceğim...
meseleyi 3 ağaca indirgemek ancak korkakların işidir. mesele faşizme karşı direniştir...
Konu outlife tarafından (03/06/2013 Saat 12:59 ) değiştirilmiştir.
Araya giren provakatörleri de temizlemek senin görevin güzel kardeşim. Ben Atatürk'üm kusura bakma sana ordan terörist gibi görünüyor olabilirim ki sizin zihniyette o şekilde görünüyor. Ben orda dayak yiyen bir polis görmedim.
İzmirde deniz kenarında oturan gençlere üstünde takım forması ve bayrak var diye joplayana selam olsun.
Merak etme o otobüslerin arabaların parası peşkeş çekilen AVM arazileriyle peşinen ödenmiştir.
Abdüllatif Şener'i Halk tv de izledin mi? Allah'a kitaba inanıyorsan bir dinle bakalım.
biz gp'yi çok sevdik
hahaha çok komiksin be kardeş polis mi benim canımı koruyor ? benim canımı koruyan yüce ALLAH C.C. dir ondan başka kimsedende koruma istemem aman eksik kalsın bugüne zaten bugüne kadar polisten hiçbir fayda görmedim zarardan başka kaza olur aranızda tutun tutanağınızı yoksa gelirsem ceza keserim derler hırsız girer çağırırsın 10 saatte gelir iki yalan ifade alıp basıp olup giderler biryerde olay olur çağırırsın gelene kadar olay çoktan biter gazeteciler daha önce gelir polislerden çoğu rüşvete bayılır ki maaşlarıda hiç fena değil aslında yani işin özü polis benim için hiç bir zaman önemli değildir gölge etmesinlerde ben onlardan koruma istemem
Arkdaşlar lütfen olayları başka noktalara saptırmayalım , protestoları destekliyorum fakat develt malına zarar verenleri değil hiç öyle bir taşkınlık yapmadım yapmamda(kendi adıma konuşuyorumm) yapanlarada müdahale ediyoruz. burada amaç sesimizi duyurmak .
fakat şöyle bir gerçek var polis gelmeden halay çekiyoruz eğlence havasında geçen eylem polis geldikten sonra savaş alanına dönüyor bunu birde bu gözle bakın lütfen. ortada ciddi boyutta kışkırtma var bunu yandaş medya paparazzi gibi sadece istediği görüntüleri yayınlıyor bir de bunları yayınlasa sizlerde görseniz..
inşallah bundan sonra diktatör gibi yaparım edalarında değilde halka danışarak bir şeyler yapılır.
Bence sen Apo konusuna hiç girme Mustafa Çakırcidden aklıma şimdi dank etti evde kahkahalarla gülüyorum
Stresli zamanlarda böyle insan bazı şeyleri tam düşünemiyor. Yarım saat sonra aklıma geldi yahahahaha
biz gp'yi çok sevdik
benimde anlatmak istediğim bu işte... polis gelene kadar insanlar halay horon br şekilde eylem yaparken neden herşey polis geldikten sonra karışıyor...
Geçen sene amasrada bizim köye yapılacak termik santral için maslakta termikçi şirketin kapısına gittik. basın açıklaması yapıp döneceğiz. yaklaşık 100 kişiyiz. Bir gittik şirketin önünde rahat 10 otobüs çevik kuvvet. adam başına 3 çevik düşüyordü nerdeyse. ve 3 sivil eyleme gelen herkesi yüzünü yakın mesafeden videoya kaydetti. neyden korkuyorsunuz? bakın gerçekten eylem yapacak adamlar eylemini yapar protestosunu yapar ve çoğunlukla da prov. pasifiize eder. susturur ki amacından sapmasın polisin eline koz geçmesin.
bir örnek daha vereyim tkp li yönetici bir arkadaşım kendi partilerinde üye olarak görev yapan bir süre sonra ilçe yöneticiliğine kadar gelen arkadaşının sivil polis olduğunu 3 yıl sonra öğreniyor...
sonra göstericiler polis aracı yakıyor devlet malına zarar veriyor vss... evet arada sınırı aşanlar vardır. lakin asıl kışkırtıcı ve provakatörler polislerdir...
bu sokağa çıkanları eleştirenlere sormak istiyorum. mahkemede hakkınızı arayamıyorsunuz? nasıl mı ben avcılar akp teşkilatına usülsüz kkayıt edilmişim. telefonlar dilekçeler vss mümkün değil silinmiyor. avukat abimi aradım dedim böyle... dava açacağım... uğğraşma dedi. süründürürler... üstelik mahkeme masraflarıda sana yıkılır dedi. ufacık bir şeyde bile mahkemeye gidemiyorsun... dava açacak paran yok, güvenebileceğin mahkeme yok...
polise mi anlatayım derdimi... 2 hafta önce evime hırsız girdi. led tv mi ve fotoğraf mak. çaldı. olay yeri, tutuanak, ifade vsss... ne oldu tırt. hani benim malımı koruyan polis nerde, hani benim zararımı karşılayacak devlet mekanizması nerde...
mecliste muhalefet partilerin verdiği soru önergelerinin yanıtlanma oranı %43. Muhalefetin sorularını bile kaale almıyorsun...
bi üniiversiteyi ziyaret ediyorssun o okulun öğrencileri üniversitesine sokmuyorsun.. face de eleştiriyorsun ceza alıyorsun... insanın devleti eleştirme, protesto etme hakkı nerde... bu ülkede tesadüfen yaşıyorsak, sokağın tinercisi hapçısı gece yolları mesken tutuyorsa nerde can güvenliği... istiklal cad. üzeri normal zamanda onlarca sivil var. ama gir ara sokaklara hapçıları, esrarcıları mafyası hep orda... polis meydana çıkan halka gaz bombası atacağına onları yakalasaya...
polis benim polisim değil... daha geçen eyleme giderken alkol içerek araba kullanan birini şikayet ettim polisse. plakasını vs verdim. otobüs beklerken 20 dk içinde aynı araç 3 sefer geçti önümden. nerde polis pardon... eylemci kovalayıp onların canına kastedeceğine sokakta vatandaşın canını korusun.
ben ömrümde polise değil taş atmak kötü söz bile etmedim. lakin benim üzerimde bir tişörtüm ve pantolonum varken ve istiklal caddesinde yürürken bana kamuflajlı elbiselerin son sistem maskelerin arkasından son teknoloji silahları ile stratejik ortak abd malı gaz bombası atıp bacağımı yaralıyorsa kimse kusura bakmasın, taş atarım. o acıya ve gaza rağmen bir tane esnafın ne camına taş atmışımdır, ne zarar vermişimdir. keza eylemcilerin birçoğuda bu şekilde davrandı. hatta çarşı grubu gerekirse para toplar esnafın yardımına koşarız diyerek destek çağrısı yapmıştır. çöplerini bile toplayanlar eylemcilerdi. saksıları devirenleri yuhalayıp saksılar yeniden dikildi vss.
evin içine, hastane aciline, camiye sığınılan herhangi bir yere gaz bombası atmak ancak korkaklık davranışıdır...
arma söküp üniforma çıkararak onurlu bir davranış sergileyen polisleri tenzih ediyorum...
l
kardeşim polis kafasına göre hareket edemez birileri polisi nerde görmek isterse orda olur polis bağımsız bir birim değil bağlı olduğu yerler var... Merak etme polis şuan kan ağlıyor bu duruma gelmeyi istemedi birileri istedi diye bu durumda polis... Ve siz burda çok dar açıdan bakıyorsunuz olaya... Polis kafaına göre iş yapmadı birileri gaz at dedi attı dağıt dedi dağıttı ve çekilin taksimi boşaltın dedi boşaltttı... Siz yanlış yere yükleniyorsunuz
tabi dayak yiyen polis göremezsin sadece halk tv yi izleyerek gönderdiğim videoları izle polise nasıl saldırdıklarını görürsün ben 5 gündür internette polisinde orda bulunan marjinallerinde görüntülerini videolarını takip ediyorum bu ülkede kamu malına zarar veren vatan hainidir vatandaşın vergisiyle alınan mallar çapulcular tarafından yakılıp yıkılıyor bravo size ülkeyi kaosa süreklemeye devam edin bir süriye gibi olalımda görürsünüz ozman kafanız dank edecek ama iş işten geçecek sen izlediğin halk tv nin savunduğu partinin izmirde katlettiği ağaçları bilmiyorsun heralde. Sonra çıkmışsınız ağaç diyorsun çevre diyorsun ankarada adam ağacı devirim yakıp yola barikat kuruyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri