Sayfa 10/20 İlkİlk ... 67891011121314 ... SonSon
390 sonuçtan 181 ile 200 arası

Konu: Taksim Gezi Parkı

mustafa gdk
    dandun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 12

Alıntı kso021 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu resim herşeyi anlatmaya yetiyor sanırım...
    bu resme koptum hatta bayıldım )

kişisel görüşüm ne avm nede başka bir şey ora aslına uygun tarihi topçu kışlası yapılmalıdır bundan başka bir şeyi desteklemiyorum
    aracım GRANDA PUNTO
    pilakam 34 :GP ....

b. e.
    outlife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 527

Alıntı puntohastasi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim polis kafasına göre hareket edemez birileri polisi nerde görmek isterse orda olur polis bağımsız bir birim değil bağlı olduğu yerler var... Merak etme polis şuan kan ağlıyor bu duruma gelmeyi istemedi birileri istedi diye bu durumda polis... Ve siz burda çok dar açıdan bakıyorsunuz olaya... Polis kafaına göre iş yapmadı birileri gaz at dedi attı dağıt dedi dağıttı ve çekilin taksimi boşaltın dedi boşaltttı... Siz yanlış yere yükleniyorsunuz
    taksimde polis tetikçilik yaptığı için tepki gördü. lakin sloganların içinde bir tane abdullah gül, bülent arınç, fethullah, emniyet müdürleri, valiler topbaş vss yoktu. tek ismi geçen kişi erdoğandı... dolayısı ile hep tek bir yere yüklenildi. ve her yüklenildiğinde tayyip efendi kuyruğuna basılmış kedi gibi cıyakladı, çirkefleşti, kindarlaştı, kışkırtıcılık yaptı.. bugün bile %50 yi göstericilerin üüzerine salmakla tehdit etti. bir devletin başbakanı ben % 50 yi sokağa çıkmamaları için zor tutuyorum derse bunun adı direkt faşizimdir provakasyonun dibidir...

apo konusuna gelince valla gerçekten çok güldüm bende diğer arkadaşlar gibi... neyse yoldaşlar ülkede faşizme karşı direnirken bize burada gülmek yakışmaz... lakin apo konusunda bile nerden nasıl baktığınızı ve ne gördüğünüzü ve göremediğinizi kestirmek zor değil...

dolayısı ile apo mevzuuna hiiiiççç girmiyorum.

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

mustafa çakır
    puntohastasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6

Alıntı outlife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    taksimde polis tetikçilik yaptığı için tepki gördü. lakin sloganların içinde bir tane abdullah gül, bülent arınç, fethullah, emniyet müdürleri, valiler topbaş vss yoktu. tek ismi geçen kişi erdoğandı... dolayısı ile hep tek bir yere yüklenildi. ve her yüklenildiğinde tayyip efendi kuyruğuna basılmış kedi gibi cıyakladı, çirkefleşti, kindarlaştı, kışkırtıcılık yaptı.. bugün bile %50 yi göstericilerin üüzerine salmakla tehdit etti. bir devletin başbakanı ben % 50 yi sokağa çıkmamaları için zor tutuyorum derse bunun adı direkt faşizimdir provakasyonun dibidir...

apo konusuna gelince valla gerçekten çok güldüm bende diğer arkadaşlar gibi... neyse yoldaşlar ülkede faşizme karşı direnirken bize burada gülmek yakışmaz... lakin apo konusunda bile nerden nasıl baktığınızı ve ne gördüğünüzü ve göremediğinizi kestirmek zor değil...

dolayısı ile apo mevzuuna hiiiiççç girmiyorum.
    https://www.yazete.com/store/file/images/ocalan_20130602021813.jpg için Google Görsel Sonuçlar? bak bakalım apo denen köpekle ULU ÖNDERİ YAN YANA KOYMUŞLAR GÖR

b. e.
    outlife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 527

https://www.yazete.com/store/file/images/ocalan_20130602021813.jpg için Google Görsel Sonuçlar? bak bakalım apo denen köpekle ULU ÖNDERİ YAN YANA KOYMUŞLAR GÖR
    gördüm ne var bunda... yan yana koymuşlar... dün tksimde o bayrakların yanında saadet bayrağı da vardı mhp bayrağı da vardı.

apo posteri olayı provake etmek için açılmış belli ki... fakat koca direnişe bu açıdan bakıp anlamını daraltmak doğru değil...

onu görenin, polisin evlerin içine, hastane aciline attığı gazlarıda görmesi gerekir...

tut ki onu açan polis değiil vatandaş. şimdi apo posteri açıldı diye terk mi edeyim meydanı... onlara mı bırakayım mücadaleyi...

3 yıldır bu ülkede haburdan yaşananlara, terörist ayağına seyyar mahkeme taşıyanlara, imralı kandil arası posta güvercini gibi mektup taşıyıp osloda sohbetler ve pazarlıklar yapanlara (ki orada mitin pkk temsilcisine şehri bomba deposuna çevirdiniz biliyoruz dediğini de biliyoruz.) susulacak. reyhanlı da ki suriyede düşen uçak mevzuları uludere vss unutlacak sonra yok apo posteri açıldı diye günlerdir kitleler halinde yayıla yayıla büyüyen direnişi küçültülecek... asıl provakasyon budur. bu fotoğrafı bahane ederek terör hassasiyeti olanları, cami yapılacak diyerek din hasssasiyeti olanları, devlet malına zarar veriyorlar diyerek gelme niyeti olanları provoke ediyorlar...
    Konu outlife tarafından (03/06/2013 Saat 14:47 ) değiştirilmiştir.

6. Bu mesajı için 2 kişi outlife'ye teşekkür etti:

cihan kardeş
    sunroof cihankardes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    35 AE 604
    Edilen teşekkür: 357

Puntohastasi hala apo diyorsun ya yeter rezil oldun. Senin gönderdiğin görüntülerde dayak yiyen polis yok. Evet araca saldıranlar var ayrıca onları durdurmaya çalışanlarda var.

Polis durup dururken bir ileri bir geri gidiyor hatta bir iki araca da çarpıyor millet ondan sonra saldırıyor. Duymak için kulağınızı kullanmadığınızı biliyorum, bari anlamak için beyninizi kullanın.

Yakıp yıkanları methetmiyorum. Tam tersine bence de zarar veriyorlar protestoya.
    biz gp'yi çok sevdik

8. Bu mesajı için 3 kişi cihankardes'ye teşekkür etti:

cihan kardeş
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    35 AE 604

Mustafa kardeşim kusura bakma biraz sinirle biraz fevrilikle sana kırıcı şeyler söylemiş olabilirim ama derdim cidden o değil. Tek inandığım şey herkesin gözünü açmak. Ben seni de kazanmak istiyorum.

Mantıklı düşünelim lütfen. Vidyoyu yayınlayan parti ismine takılma (laf aramızda ben de kıl oluyorum) Bir Başbakan İki Erdoğan "10 Yıldır Her Kanalda" (Bölüm 2) - YouTube
    biz gp'yi çok sevdik

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

Alevlenmeye gerek yok arkadaşlar. Provokasyona gelmeye hiç gerek yok
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

13. 03/06/2013, 15:37

Buğra Tar
    bugra53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Edilen teşekkür: 2

Yaklaşık 2 ay önce bir punto aldım ve bu foruma üye oldum arabam konusunda yaptığım her seyde bu forumun inanılmaz faydası oldu. Çok güzel paylaşımlar okudum, punto ile ilgili merak ettiğim çoğu şeyi burada öğrendim diyebilirim. Az önce bu başlıkta yazılanları okudum açıkçası anlam veremedim. Bu forumda böyle bir başlık açılması karşı görüşten arkadaşların dışlanması birbirimize ettiğimiz hakaretler açıkçası beni çok şaşırttı. Bir arkadas herkesin gözünü açmak istediğini söylemiş bu forumda gözü açılmamış yaşta olan bir insan olduğunu düşünmüyorum sonuçta herkes kendine bir araba alacak kadar ayakları üzerinde durabilmiş neye inanıp neyi destekleyeceğinede kendi karar verebilir diye düşünüyorum. Bu yüzden forumun yöneticilerine tavsiyem bu başlık kaldırıldısın ve bu tarz muhabbettlere bu forumda izin verilmesin ne kimse kırılsın ne de arkadaşarımız forumdan ayrılmasın.

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

belliki hoşuna gitmiş işte olay bu.. olay ağaç değil polise olan kin..... kardeşim polis orda olmak istemiyor emin olabilirsin polis sadece verilen talimatları yerine getirir... şimdi kimse akp polisi yok tayyibin polisi demesin yarın bu ülkenin başına kim gelirse gelsin polis onun polisi olur istesede istemesede olur çünkü polis iç işleri bakanlığına bağlı... polisin yapabileceği birşey yok... sen polise saldırırsan polisde sana müdahale eder sonuçta oda insan...belli bir psikolojiye sahip... kaç saattir çalışıyordur kim bilir... burda polise suç bulmak yerine olayın kaynağı olan tayyip iç işleri bakanı valiye yüklenin.... talimatı verdiler polisle bir kısım halkı karşı karşıya getirdiler sonrada polis yanlış yapti dediler aradan sıyrıldılar şuan polis halk karşı karşıya..... marjinallere bişi demiyorum onlar zaten polise devlete saldırmak için bahane arıyorlar sonuçta hepsi pkk nın alt yapısı
    Şimdi sen diyorsun ki; bir sabah saat 05:00 , polis parkta uyuyan gençlerin çadırlarının arasına gaz bombası atıyor, çadırları toplayıp yakıyor. Sonuçta oda insan.

Ç T
    ITALIAN STALLION LeoN48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1011

Askerinin başına çuval geçirilsin susun siyaset olur, bebekkatiline sayın, şehide kelle denilsin susun siyaset olur, ordunuzun başı terörist başı olarak yakalansın susun siyaset olur, gazetecileriniz sanatçılarınız yazarlarınız gizlitanık iftiralarıyla suçları bile belli olmadan 5 yıl içerde tutulsun susun siyaset olur, Milli Bayramlarınız elinizden alınsın susun siyaset olur, özgürlükleriniz hergün tektek yokedilsin susun siyaset olur, teröristbaşıyla müzakerelere girin, güllerle çiçeklerle ayaklarına mahkemeler götürün susun siyaset olur, Suriye'de uçağınız düşürülsün kimvurduya gitsin dünyada itibarınızın olmadığı tescillensin aman susun siyaset olur, Reyhanlı'da insanlarınızı Suriye'ye saldırmak için gözgöregöre öldürttün susun siyaset olur, dünyanın gördüğünü kendihalkından saklamaya çalışın susun siyaset olur, BİDEFOLUN GİDİN ARTIK, nerde yaşıyorsunuz siz, nasıl bu kadar vurdumduymazsınız? Bu işin siyaseti mi kaldı, uyanın artık UYANIN!!!
    2020... Fiat 500L
    2014... Alfa Romeo MiTo
    2012... Lancia Delta
    2009... Fiat G.Punto

18. Bu mesajı için 5 kişi LeoN48'ye teşekkür etti:

cihan kardeş
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    35 AE 604

Şu anda işçievlerinden sesler yükseliyor
    biz gp'yi çok sevdik

mustafa çakır
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok

Alıntı cihankardes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mustafa kardeşim kusura bakma biraz sinirle biraz fevrilikle sana kırıcı şeyler söylemiş olabilirim ama derdim cidden o değil. Tek inandığım şey herkesin gözünü açmak. Ben seni de kazanmak istiyorum.

Mantıklı düşünelim lütfen. Vidyoyu yayınlayan parti ismine takılma (laf aramızda ben de kıl oluyorum) Bir Başbakan İki Erdoğan "10 Yıldır Her Kanalda" (Bölüm 2) - YouTube
    kardeşim ben bi videoyu 100 kere izledim 100 kerede paylaştım facemde... merak etme ben ne akp liyim nede rte hastasıyım ben sadece olaylara tek taraflı bakmıyorum objektif olmaya çalışıyorum ben sana %100 polis haklı %100 gruplar haklı demiyorum protesto duvarlara kck pkk devrim isyan yazarak kamu malına zarar vererek olmaz herşeyin bi yolu yordamı var bence sende biraz objektif ol... empati yap... burda kimse kimseyi kazanamaz herkezin bi görüşü var bunada herkez saygı gösterir ben sadece ülkemiz kötü yerlere gitmesin kaos oluşmasın huzursuzluk oluşmasın isterim ilerde pişman olacağımız şeyler yapmayalım tüm dünyanın gözü bizde... türkiyeyi nasıl karıştırrız çabası içerisinde... bi suriye olmayalım kardeşi kardeşe kırdırmayalım polisle gruplar karşı karşıya ama hiç düşündünmü çoğumuzun akrabası eşi dostu polis... ve çoğu polisin eşi dostuda protestocu biz birbirimizi yiyoruz birileride köşesine geçmiş bundan haz duyuyor ekmeklerine yağ sürüyor polise müdahale ettiriyorlar sonrada polis yanlış güç kullandı gazı gereksiz attı falan filan diyorlar hem yaptırıyorlar hem suçluyorlar ve polisle grupları birbirine düşürüyorlar sonra gazlar taşlar molotoflar havada uçuşuyor şimdi sana soruyorum bi polis yansa ölse hoşuna gidecekmi onun eşi annesi babası çocuğu perişan olsa mutlumu olacaksın bu kin niye anlamadım poliste bu ülkenin evladı aynı şekilde bi gösterici ölse bişi olsa ben mutlu olmam neden olayım oda bu ülkenin vatandaşı....o yüzden sizden ricam daha sakin olalım oyuna gelmeyelim birileri sosyal medyada milleti provake edip kaos yaratlmaya çalışıyor hepsi oyun

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

mustafa çakır
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok

Alıntı aykut_1914 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi sen diyorsun ki; bir sabah saat 05:00 , polis parkta uyuyan gençlerin çadırlarının arasına gaz bombası atıyor, çadırları toplayıp yakıyor. Sonuçta oda insan.
    peki sen şimdi kamu malına zarar veren polise büyük bir kinle saldıranlara insanmı diyorsun

Cemal KÖYLÜOĞLU
    C(C)K cck1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 570

bu konuyo okudukça üzülüyorum kimsenin kimseye saygısı tahammülü kalmamıs, kimse kimseye saygı duymuyor saygılı davranmıyor, neye inanıyorsanız kendinize kalsın forumu daha fazla kirletilmemesi taraftarıyım...
    C(C)K

24. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Can M. İmregün
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

Arkadaşlar sadece olayları takip etmek için kullanalım bu başlığı artık. Siyasete hiç girmeyelim, cidden herkes olayın nereye gideceğini bilmezken kendi aramızda didişmenin manası yok. Yarın bu ülkede yine birlikte yaşayacağız.
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

Aykut BODUR
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02

Alıntı outlife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimde anlatmak istediğim bu işte... polis gelene kadar insanlar halay horon br şekilde eylem yaparken neden herşey polis geldikten sonra karışıyor...

Geçen sene amasrada bizim köye yapılacak termik santral için maslakta termikçi şirketin kapısına gittik. basın açıklaması yapıp döneceğiz. yaklaşık 100 kişiyiz. Bir gittik şirketin önünde rahat 10 otobüs çevik kuvvet. adam başına 3 çevik düşüyordü nerdeyse. ve 3 sivil eyleme gelen herkesi yüzünü yakın mesafeden videoya kaydetti. neyden korkuyorsunuz? bakın gerçekten eylem yapacak adamlar eylemini yapar protestosunu yapar ve çoğunlukla da prov. pasifiize eder. susturur ki amacından sapmasın polisin eline koz geçmesin.

bir örnek daha vereyim tkp li yönetici bir arkadaşım kendi partilerinde üye olarak görev yapan bir süre sonra ilçe yöneticiliğine kadar gelen arkadaşının sivil polis olduğunu 3 yıl sonra öğreniyor...

sonra göstericiler polis aracı yakıyor devlet malına zarar veriyor vss... evet arada sınırı aşanlar vardır. lakin asıl kışkırtıcı ve provakatörler polislerdir...

bu sokağa çıkanları eleştirenlere sormak istiyorum. mahkemede hakkınızı arayamıyorsunuz? nasıl mı ben avcılar akp teşkilatına usülsüz kkayıt edilmişim. telefonlar dilekçeler vss mümkün değil silinmiyor. avukat abimi aradım dedim böyle... dava açacağım... uğğraşma dedi. süründürürler... üstelik mahkeme masraflarıda sana yıkılır dedi. ufacık bir şeyde bile mahkemeye gidemiyorsun... dava açacak paran yok, güvenebileceğin mahkeme yok...
    polise mi anlatayım derdimi... 2 hafta önce evime hırsız girdi. led tv mi ve fotoğraf mak. çaldı. olay yeri, tutuanak, ifade vsss... ne oldu tırt. hani benim malımı koruyan polis nerde, hani benim zararımı karşılayacak devlet mekanizması nerde...

mecliste muhalefet partilerin verdiği soru önergelerinin yanıtlanma oranı %43. Muhalefetin sorularını bile kaale almıyorsun...

bi üniiversiteyi ziyaret ediyorssun o okulun öğrencileri üniversitesine sokmuyorsun.. face de eleştiriyorsun ceza alıyorsun... insanın devleti eleştirme, protesto etme hakkı nerde... bu ülkede tesadüfen yaşıyorsak, sokağın tinercisi hapçısı gece yolları mesken tutuyorsa nerde can güvenliği... istiklal cad. üzeri normal zamanda onlarca sivil var. ama gir ara sokaklara hapçıları, esrarcıları mafyası hep orda... polis meydana çıkan halka gaz bombası atacağına onları yakalasaya...

polis benim polisim değil... daha geçen eyleme giderken alkol içerek araba kullanan birini şikayet ettim polisse. plakasını vs verdim. otobüs beklerken 20 dk içinde aynı araç 3 sefer geçti önümden. nerde polis pardon... eylemci kovalayıp onların canına kastedeceğine sokakta vatandaşın canını korusun.

ben ömrümde polise değil taş atmak kötü söz bile etmedim. lakin benim üzerimde bir tişörtüm ve pantolonum varken ve istiklal caddesinde yürürken bana kamuflajlı elbiselerin son sistem maskelerin arkasından son teknoloji silahları ile stratejik ortak abd malı gaz bombası atıp bacağımı yaralıyorsa kimse kusura bakmasın, taş atarım. o acıya ve gaza rağmen bir tane esnafın ne camına taş atmışımdır, ne zarar vermişimdir. keza eylemcilerin birçoğuda bu şekilde davrandı. hatta çarşı grubu gerekirse para toplar esnafın yardımına koşarız diyerek destek çağrısı yapmıştır. çöplerini bile toplayanlar eylemcilerdi. saksıları devirenleri yuhalayıp saksılar yeniden dikildi vss.

evin içine, hastane aciline, camiye sığınılan herhangi bir yere gaz bombası atmak ancak korkaklık davranışıdır...

arma söküp üniforma çıkararak onurlu bir davranış sergileyen polisleri tenzih ediyorum...

l
    imzamı atarım.

Aykut BODUR
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02

peki sen şimdi kamu malına zarar veren polise büyük bir kinle saldıranlara insanmı diyorsun
    bak gördün mü dönüp dolasıp aynı şeyi söylüyorsun. En baştan beri burada yazılanlar ne?? BU YAPILANLAR PASİF PROTESTO DEĞİL. Bu olayların hepsine karşıyız ama neler yaşandıgını buralarda sen tabiki bilmiyorsun, polisin tavrını, kimleri korudugunu vs.

Hepsini geçtim. Biz değil miydik polisleri sıraya dizdiklerinde ayaklanıp "hepimiz polisiz" diyen. Bu halk bunu yaparken, bu yaşananlar çok yazık.

28. 03/06/2013, 18:34

29. 03/06/2013, 19:03

30. 03/06/2013, 19:06

Kanber Taştan
    Kanber Tastan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 34

Kimin yaptığı belli mi ?

Bak yukarıda canlı capcanlı video var !!! Biraz bilinçli hareket et konuşmak için konuşma burada.
    KarŞıYaKa

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

belliki hoşuna gitmiş işte olay bu.. olay ağaç değil polise olan kin..... kardeşim polis orda olmak istemiyor emin olabilirsin polis sadece verilen talimatları yerine getirir... şimdi kimse akp polisi yok tayyibin polisi demesin yarın bu ülkenin başına kim gelirse gelsin polis onun polisi olur istesede istemesede olur çünkü polis iç işleri bakanlığına bağlı... polisin yapabileceği birşey yok... sen polise saldırırsan polisde sana müdahale eder sonuçta oda insan...belli bir psikolojiye sahip... kaç saattir çalışıyordur kim bilir... burda polise suç bulmak yerine olayın kaynağı olan tayyip iç işleri bakanı valiye yüklenin.... talimatı verdiler polisle bir kısım halkı karşı karşıya getirdiler sonrada polis yanlış yapti dediler aradan sıyrıldılar şuan polis halk karşı karşıya..... marjinallere bişi demiyorum onlar zaten polise devlete saldırmak için bahane arıyorlar sonuçta hepsi pkk nın alt yapısı
    Mustafa, sen de haklısın tabi ama son dönemde yaşananların kaynağı polise olan kin değil de -senin de belirttiğin gibi- iktidara olan öfke.Son yaşanan olaylarda polisimize, dükkanlara, kamu mallarına zarar verenler, bu protestoya katılan vatanını seven, demokrasi isteyen, Atatürkçü Kardeşlerimiz değil son 30 yılda hep beraber gördüğümüz pkk yanlısı kişilerdir.Yüzlerinde teröristbaşının fotolarıyla, pkk bayraklarıyla polise saldıranlar bu sefer Türk Bayrağını kullanıp ortalığı karıştırdılar.Bu provakatörlerin hemen belirlenip topluluğun dışına yine topluluk tarafından çıkarılması gerekiyor.Aksi halde bu düşmanca davranışlar diğerlerini de etkilemekte ve haklı davada haksız duruma düşme ihtimali ortaya çıkmakta

Alıntı LeoN48 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Askerinin başına çuval geçirilsin susun siyaset olur, bebekkatiline sayın, şehide kelle denilsin susun siyaset olur, ordunuzun başı terörist başı olarak yakalansın susun siyaset olur, gazetecileriniz sanatçılarınız yazarlarınız gizlitanık iftiralarıyla suçları bile belli olmadan 5 yıl içerde tutulsun susun siyaset olur, Milli Bayramlarınız elinizden alınsın susun siyaset olur, özgürlükleriniz hergün tektek yokedilsin susun siyaset olur, teröristbaşıyla müzakerelere girin, güllerle çiçeklerle ayaklarına mahkemeler götürün susun siyaset olur, Suriye'de uçağınız düşürülsün kimvurduya gitsin dünyada itibarınızın olmadığı tescillensin aman susun siyaset olur, Reyhanlı'da insanlarınızı Suriye'ye saldırmak için gözgöregöre öldürttün susun siyaset olur, dünyanın gördüğünü kendihalkından saklamaya çalışın susun siyaset olur, BİDEFOLUN GİDİN ARTIK, nerde yaşıyorsunuz siz, nasıl bu kadar vurdumduymazsınız? Bu işin siyaseti mi kaldı, uyanın artık UYANIN!!!
    , susun siyaset olur değil de susun yoksa demokrasi olmaz deniyor bizde Susmayınca da neler oluyor neler...

33. Bu mesajı için 2 kişi ABNEW'ye teşekkür etti:

34. 03/06/2013, 19:15

Can M. İmregün
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

Arkadaş ne öfken varmış bitmedi be. He tamam sen haklısın he poliste haklı vatandaş değilmi vur sırtına küreği al elinden parayı..
    Muhammad Ali Clay

36. 03/06/2013, 20:18

Sayfa 10/20 İlkİlk ... 67891011121314 ... SonSon