Sayfa 10/21 İlkİlk ... 67891011121314 ... SonSon
416 sonuçtan 181 ile 200 arası

Konu: Taksim Gezi Parkı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Erdem Sarı
    interlaced - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    34 JSF 84
    Edilen teşekkür: 22

Pazar saat 14:00.. Gösteriler boyunca penguenlerin hayatı, Diyarkır'ın mumbar dolması, İstanbul'da bir İtalyan lokantası gibi yayınlarla halkı uyutmaya çalışırken itibarını tarihe gömen satılmış medya bugün uyandı. İlk haber bugün yeniden cesaretini toplayan ve esip gürlemeyi sürdüren sayın başbaban. İkinci haber sayın Kılıçdaroğlu konuşmuş, ondan biraz alıntı. İyi de neden bahsediyor bu insanlar ben 3 gündür seni izliyorum sen sadece penguen gösteriyorsun diye soranlara da 3.haber ile yanıt verdiler Marjinal gruplar polise saldırmış Kaldırım taşlarını söküp polis araçlarını yakmış. Habertürk, CNNTurk ve NTV Saat 14:00 haberleri üzerine derleme yorumumdur

Yağız Karadeniz
    CoachK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 68

Arkadaşlar, gençler, yoldaşlar, aziz ve muhterem mümin kardeşlerim bu sevda bitmez....
    Sağ hükümetler gelir, laiklik elden gider, sol hükümetler gelir, ümmet yetiş din elden gidiyor derler. 2013 yılına geldik daha başörtüsünü büile ne toplumsal, ne de siyasi arenada çözüme kavuşturamadık....
    Akp devam ederse daha çok gezi parkı eylemi olur, chp gelirse din elden gidiyor diye ayaklanmalar olur. Bunların sonu gelmez....

Allah hakkımızda hayırlısını versin.....

emre sever
    erenemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196
    Edilen teşekkür: 399

Türkiye müslüman bir ülkedir yüzde 80 i de müslümandır.Ben Allah a şükür dini vecibelerimi elimden geldiğince yerine getirmeye çalışan biriyim ama dinime düşkün olduğum için tayyip e oy atmam gerekmiyor maalesef bir çok insanımızda bu algı oluşmuş durumda adam seni camiden çıkarken görse aa bak buda tayyip çi feya buda cemaatçi damgası yiyorsun.Benim akp ye en çok kızdığım nokta insanların en yumuşak yeri olan dini inançlarını sömürerek siyaset yapması bu yüzden nefret ediyorum ve tayyip inde dinine gerçekten çok bağlı biri olduğunu düşünmüyorum ha belkide öyledir onu bilemem din ALLAH ile kul arasında bir köprüdür başka hiç bir şeyle bağdaştırılamaz kimin iyi kul kimin kötü kul olduğuda aihrette belli olacaktır burada bikaç salak partilinin bu adam gavur bu adam imansız demesi ile değil zaten onu diyen bir kişi eğer gerçek müslümana dinsiz,imansız derse kendisi dinden çıkmış oluyor o yüzden bu işleri bırakalım.Ben chp li değilim hatta chp yide hiç sevmem sadece Atatürk ün partisi olduğu için geçmişten bir saygım vardır ama maalesef o partiyide mahfettiler açıkçası Türkiye de adam gibi bir adam yönetecek insan göremiyorum.Alparslan lar , Fatih Sultan Mehmet ler ,Mustafa Kemal ler gören bir millet maalesef bugün doğru dürüst bir lider çıkaramıyor.

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 720

Ben de 2-3 gündür yaşananları internetten ve tv lerden takip etmeye çalışıyorum.Gerek internette yazılanlar gerekse tvlerdeki haberlere baktığımda yaşananlardan çıkardığım sonuç;Taksimdeki gezi parkı protestosu hükümetin özellikle 3. döneminde hem sağ hem de sol kesimden tepki alabilecek icraatların tepkilerinin birikmesiyle ortaya çıkan bir enerjiydi.Bu yüzden o protestoları sadece belli gruba veya örgüte mal etmeyeceğim. Ak parti son yıllarda yaptığı icraatların bir çoğunda artık çevreden gelen tepkilere kulak tıkıyacak derecede bildiğini okuduğu için ak partiye oy veren büyük bir kesimde de hükümete tepki var.Bence bu protesto akpartiye oy veren vermeyen kesimin hükümetin yaptılarına karşı duydukları tepkinin birleşimiyle ortaya çıktı.Çünkü takip ettiğim kadarıyla akpartiye oy veren önemli kesimlerden de protestolara destek var.Yalnız yaşananlarda kendimce en büyük rahatsızlık duyduğum konu bazı insanların tepkilerini koyarken bile biz atatürkçüler,gerçek milliyetçiler hakkı savunurken siz dindarlar ak partililer koyun gibi hükümetin yaptıklarına biat ediyorsunuz şeklinde ayırıcı konuşmalar oluyor.Eğer gerçekten artık hükümetin yaptığı icraatlar her kesimden tepki görmeye başlamışsa o zaman ak partiye oy veren vermeyen tüm kesimleri bu tepkiye dahil ederek işe başlamak gerekir.Yoksa inanın %50 oy almış bir partinin sağduyulu seçmenini de bu tarafa çekmeden kesinlikle tepki başarıya ulaşamaz.Ak partiyi devirecek tek şey bana göre ak parti seçmeninin de artık bu kadarı da yeter artık demesidir.Ama üzülerek söylüyorum ki gerek sosyal medyada gerekse tv lerdeki tepkiyi bir gruba ya da kesime mal etmeye çalışan yorumlardan dolayı bu tepki de malesef ak partiye yarayacak gibi.

Birgün gelir de iş artık yeter denilecek bir noktaya gelirse inşaallah tüm kesimleri içine alan milletçe güçlü bir tepki konulur.Rabbim cümlemiz için en hayırlısını nasip etsin.
    Konu ykaya1983 tarafından (02/06/2013 Saat 17:16 ) değiştirilmiştir.
    Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

b. e.
    outlife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 527

tayyibe dediler o kadar alkolü yasaklama yoksa bu millet ayılır... taksimde cuma akşamından sabaha kadar gaz yedim... tarlabaşından meydanda çiçeklerin oradaki eski otoparka kadar barikatı ilerlettik... bacağıma gaz ve sis bombası denk geldi... ömründe meydanlara çıkmamış çıkmadığı gibi deli gibi eleştiren ve hatta iki seçimde tayyibe oy veren arkadaşım dayanamadım vicdan yaptım dedi ve kalktı geldi... aynı maskeyi ve limonları paylaştık... sabah eve döndük.... suriyede libyada mısırda olanları halk ayaklanması görüp iktidarı suçlayan faşist iktidar ve yandaşları ısrarla bu olayların suçunu halka atmaktadır... dışardan kendinize bir bakın varsa şayet allahınızın aşkına... çok aciz komik ve aptal görünüyorsunuz... halk çözümün sokakta olduğunu gördü...

tayeaap sonunda yusufla tanıştı... durum budur...

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

izmir de elleri sopalılar var,polis onlara dokunmuyor, bildigin 18*19 yaştaki gençleri dövüyorlar elimde fotolarda var yazıklar olsun izmir emniyet

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

Standart Taksim Gezi Parkı

Ben de meydandaydım. Tüm "Marjinal Çapulculara" selam olsun.
    Her yer Taksim
    Her yer Direniş

Sent my iPad using

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

10. Bu mesajı için 2 kişi krm1983'ye teşekkür etti:

M.Furkan Çelenli
    celenlee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 617

GEZİ PARKI BAHANE OLAYLAR ŞAHANE
    Park vs. Hikaye arkadaşlar.
    Bunu hepimiz biliyoruz görüyoruz.
    Bu forumda aklı başında hiç kimse bunu inkar etmez!

Sorun park olsaydı zaten elli kere hallolurdu bu işler, malum ağaç vs kesilmesi gibi bir mesele değil bu (ki belediyede ağaçları sökerek taşıyan bir dünya araç var,taşınamayanlar da kesilir yerine yenisi dikilir ancak bu başka bir mesele)

Peki konu ne??

Peşpeşe gelen çeşitli adımlara karşı bir tepki. Son dönemdekiler başta olmak üzere, hükümet icraatlarına karşı yapılan bir tepki.

İstenen ne? (Gördüğüm/Anladığım Kadarıyla)
    Temel İstek:Hükümetin istifası.
    ++Bunu Yanında: (Cahil halkın bilinçlenmesi (Şu bidonkafa, karnını kaşıyan "cahil","Ne seçtiğini bilmeyen","2.Sınıf","BeyazTürk Olmayan" halk var ya o, "Stotükocuların İnsan Yerine Koymadığı Halk!))

İsteyen Kim?
    --Bakınız Cumhuriyet Mitingleri (2007), (eski filmin benzeri)-- ile büyük bir kesişim kümesi.

BU OLAYLARDA TEMEL SORUMLU KİM?

Bence
    İBB+Müdehaleden sorumlu kişiler (ya da kabaca hükümet): Bu proje hakkında kamuoyu bilinçlendirilmesi yapılmadı. Çok kolayca yapılabilecekken de kestirilip atıldı! Temel problem budur!!
    (Proje hakkında bilinçlendirme yapılsaydı da bu olaylar yine olacaktı, o da ayrı bir konu ama bugün olmayacaktı, fırsat ille çıkar.)
    ÇOK CİDDİ HATALAR VAR ORTADA NE YAZKIKKİ!!!

SONRASI?

İşte FIRSAT, ağaçlar kesiliyor, cahil insan korna çal, doğayı çalma! +Müdehale sonrası bir kıvılcım. Ormanın kızgın bölgesinde bir yangın.
    Dışarda sesini duyurmak isteyen bir grup vatandaş.Allah Kabul etsin....

Bu grupların içinde ve dışındaki, masumane niyetler dışında harket eden, halkı bölen, kendi düşüncesinde olmayanı ötekileştiren, ne kadar insan varsa (eylemci, polis, provakator, devlet adamı, dernek başkanı vs.vs) Allah onları da boş geçmesin inşallah!

Bu akşam o gruplardan birinin içindeydim, bir kenardan izlerken, içlerinden 5-10 .............. aracımın tavanına vura vura geçtiler! Her grubun içinde çıkıyor ne yazıkki böyle kendini bilmez, hak tanımazlar!!

Eylemciler içerisinde de, diğer halk içerisinde de, polis v.s içerisinde de bu ............. lardan çıkacaktır! Buna sebep olanlar,bu boyuta tırmandıranlar utansın!!!

Son olarak:
    BURASI YILLARDIR DOSTCA YÜRÜTÜLEN, OLGUNLAŞMIŞ BİR FORUM!
    o gitsin, ben gideyim, şunlar dursun bunlar dursun.. Çocukça tavırlar!

İnsancıl olmayan, bölücü yaklaşımarı zaten Modlar/Adminler görür ve gereğini yaparlar.
    Konu celenlee tarafından (03/06/2013 Saat 01:17 ) değiştirilmiştir.

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

M.Furkan Çelenli
    celenlee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 617

yanlış. alıntı
    Konu celenlee tarafından (03/06/2013 Saat 01:16 ) değiştirilmiştir. Sebep: yanlış. alıntı

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

Furkan bey doğru tespitleriniz için teşekkürler. Bu forumdan düşünceleri için kimsenin atılması söz konusu olamaz zaten. Kim isterse istesin, hangi düşünceye sahip olursa olsun, burada öncelik düşünce özgürlüğüdür, ve sonuna kadar bizim teminatımız altındadır.
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

cihan kardeş
    sunroof cihankardes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    35 AE 604
    Edilen teşekkür: 357

demek 2 ayyaş ha
    biz gp'yi çok sevdik

Atahan Kuşbaşoğlu
    ato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 123

Arkadaşlar bugun kızılaydaydım olanlar acı verici ve düşündürücü provakatörler çok var araclarin atmlerin camlari kırılmış bugun yuruyuste 6 tane çapulcu polise taş atıp halkin arasina karisiyor sonra olaylar artiyor ne kadar karsit olsakta bazi gruplar var adam gezi parki olaylarinda agac kesilmesine karsi cikiyor sonra barikat kurup orada agac yakiyor olayi saptiranlar var ama bundan gercek halk zarar goruyor bugun bir arac halkin arasina dalip iki kisiye carpti polis hicbir sey yapmadi bunlar aci verici

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

Standart Taksim Gezi Parkı

Kamu mallarına zarar veren kimseyi tasvip etmiyoruz. Haklı olduğumuz yerde haksız duruma düşmeyelim. Bu kötü niyetli provakatörlere engel olalım. Etrafı yakıp yıkanın bizimle alakası yok.

Sent my iPad using

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

18. Bu mesajı için 4 kişi krm1983'ye teşekkür etti:

b. e.
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri

taksime beşiktaşa gelecek arkadaşlara rehber.

bu da plastik mske yapımı linki.

Basit bir gaz ve toz maskesi yapımı - Kendin Yap - Proje Yapımı Sitesi

bu akşam istanbulda nerde polis faşizmi varsa orada olacağım.
    Konu outlife tarafından (03/06/2013 Saat 11:34 ) değiştirilmiştir.

Yağız Karadeniz
    CoachK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 68

İstanbul'u bilemem fakat, Ankara da ki olaylar tamamen provokasyona döndü, belki başında eylem olarak düşünülebilirdi ama dün gece gördük ki iş çığırından çıkmış durumda....

Kendi sokaklarımıızn köşesinde bile yaşlı yaşlı teyzeler,komşularımız ellerinde çanak çömlek tayyip istifa diye bağırıyor, ne polis müdahale diyor ne de başkası. Bu eylemlerin en büyük destekçisi zaten paketçiler Ben bu olaylara ; paketçiler - hükümete karşı diyorum )

b. e.
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri

taksimdeki eylemde ben kendi gözlerimle gördüm eylemcilerin arasında cep telefonuyla tamam amirim diye konuşan sonra da tarlabaşıjda otel camına taş atanları... polis her bomba attığında millet daha bir galeyana geliyor. öyle bir ortamda soğukkanlılığın korunması çok zor. polis kamuflajlı, silahlı, panzerli, kalkanlı... peki halk??? nasıl savunacak kendini??? neyle barikat yapacak... onca savunmasızlığın gazın sis bombasının ses bombasının tazyikli suyun içinde maalesef ayıramıyorsun kim provakatör, kim polis... bira tepsisi içinde oradan oraya yetiştirilmeye çalışıldı ilkyardım malzemeleri... sonra vatandaş galeyana gelmemeli... hayır efendim vatandaş galeyana mecburen geliyor. bizim orada bir laf vardır imam osurursa cemaat ***** diye... tayyip külhanbeylik yaparsa yardakçıları da tetikçi olur... kimse kusura bakmasın.. suriye de mısırda libyada filistinde ırakta devlet terörüne karşı vatandaşlar sokağa çıkıp kendini taşlarla sapanlarla korurken kahraman oluyor fakat türkiyede bunu yaparsan çapulcu kendini bilmez ideolojik terörist vs oluyorsun...

kimseye ne mahkemelerde, ne mecliste, ne panellerde, ne başbakanlıkta ne üniversitelerde söz hakkı, protesto hakkı, yürüyüş hakkı, kendini yargı önünde adil savunma hakkı vermezsen bi yerde patlayacaktır millet...

benim canımı koruyan polis evet... ama benim canımı almaya yeltenende polis... bu ülkede polisi halkın üzerine vahşet yapması için salmak politika değil faşizmdir.

bana saldırıldığında bende karşılık veririm. o an elime ne geçerse... bana bomba atıp ayağımı yakanllara bende taşlar karşılık veririm. bu halk silahla da karşılık vermesini bilirdi lakin halk meydanlara çıkmak istiyor hala... üstelik silahsız sadece maskeleriyle...

ayıptır...

1998 yılında kadıköyde 1 mayıs mitinginde halaylar horonlar sloganlar kardeşlik ve dayanışma mesajları ile çok güzel geçiyordu. tam dönüşe geçerklen önümdeki adam yerden kaldırım taşı aldı ve iş bankasının camına attı. bizim kortej sorumluları derhal adamın üzerine atlayıp engellemeye çalıştılar ama taş atılmıştı. ve taş atılır atılmaz polis müdaheleye başladı. taş atan adamın polis kimliği hala arkadaşımda hatıradır...

polis oraya niye provakatör sokar? hiç düşündünüz mü oraya haklı gerekçelerle çıkan insanları ve onların çektiği işkenceği uğradığı şiddeti farklı boyutlara taşıyarak orada olmayan vatandaşa farklı lanse etmek ve etkilenmemesini sağlamak için...

ben akp ve tayyibin faşizmine karşı oradaydım cmt sabaha kadar. yine gideceğim...

meseleyi 3 ağaca indirgemek ancak korkakların işidir. mesele faşizme karşı direniştir...
    Konu outlife tarafından (03/06/2013 Saat 12:59 ) değiştirilmiştir.

22. Bu mesajı için 4 kişi outlife'ye teşekkür etti:

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Arkdaşlar lütfen olayları başka noktalara saptırmayalım , protestoları destekliyorum fakat develt malına zarar verenleri değil hiç öyle bir taşkınlık yapmadım yapmamda(kendi adıma konuşuyorumm) yapanlarada müdahale ediyoruz. burada amaç sesimizi duyurmak .

fakat şöyle bir gerçek var polis gelmeden halay çekiyoruz eğlence havasında geçen eylem polis geldikten sonra savaş alanına dönüyor bunu birde bu gözle bakın lütfen. ortada ciddi boyutta kışkırtma var bunu yandaş medya paparazzi gibi sadece istediği görüntüleri yayınlıyor bir de bunları yayınlasa sizlerde görseniz..

inşallah bundan sonra diktatör gibi yaparım edalarında değilde halka danışarak bir şeyler yapılır.

24. Bu mesajı için 2 kişi femoli'ye teşekkür etti:

b. e.
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri

Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkdaşlar lütfen olayları başka noktalara saptırmayalım , protestoları destekliyorum fakat develt malına zarar verenleri değil hiç öyle bir taşkınlık yapmadım yapmamda(kendi adıma konuşuyorumm) yapanlarada müdahale ediyoruz. burada amaç sesimizi duyurmak .

fakat şöyle bir gerçek var polis gelmeden halay çekiyoruz eğlence havasında geçen eylem polis geldikten sonra savaş alanına dönüyor bunu birde bu gözle bakın lütfen. ortada ciddi boyutta kışkırtma var bunu yandaş medya paparazzi gibi sadece istediği görüntüleri yayınlıyor bir de bunları yayınlasa sizlerde görseniz..

inşallah bundan sonra diktatör gibi yaparım edalarında değilde halka danışarak bir şeyler yapılır.

benimde anlatmak istediğim bu işte... polis gelene kadar insanlar halay horon br şekilde eylem yaparken neden herşey polis geldikten sonra karışıyor...

Geçen sene amasrada bizim köye yapılacak termik santral için maslakta termikçi şirketin kapısına gittik. basın açıklaması yapıp döneceğiz. yaklaşık 100 kişiyiz. Bir gittik şirketin önünde rahat 10 otobüs çevik kuvvet. adam başına 3 çevik düşüyordü nerdeyse. ve 3 sivil eyleme gelen herkesi yüzünü yakın mesafeden videoya kaydetti. neyden korkuyorsunuz? bakın gerçekten eylem yapacak adamlar eylemini yapar protestosunu yapar ve çoğunlukla da prov. pasifiize eder. susturur ki amacından sapmasın polisin eline koz geçmesin.

bir örnek daha vereyim tkp li yönetici bir arkadaşım kendi partilerinde üye olarak görev yapan bir süre sonra ilçe yöneticiliğine kadar gelen arkadaşının sivil polis olduğunu 3 yıl sonra öğreniyor...

sonra göstericiler polis aracı yakıyor devlet malına zarar veriyor vss... evet arada sınırı aşanlar vardır. lakin asıl kışkırtıcı ve provakatörler polislerdir...

bu sokağa çıkanları eleştirenlere sormak istiyorum. mahkemede hakkınızı arayamıyorsunuz? nasıl mı ben avcılar akp teşkilatına usülsüz kkayıt edilmişim. telefonlar dilekçeler vss mümkün değil silinmiyor. avukat abimi aradım dedim böyle... dava açacağım... uğğraşma dedi. süründürürler... üstelik mahkeme masraflarıda sana yıkılır dedi. ufacık bir şeyde bile mahkemeye gidemiyorsun... dava açacak paran yok, güvenebileceğin mahkeme yok...
    polise mi anlatayım derdimi... 2 hafta önce evime hırsız girdi. led tv mi ve fotoğraf mak. çaldı. olay yeri, tutuanak, ifade vsss... ne oldu tırt. hani benim malımı koruyan polis nerde, hani benim zararımı karşılayacak devlet mekanizması nerde...

mecliste muhalefet partilerin verdiği soru önergelerinin yanıtlanma oranı %43. Muhalefetin sorularını bile kaale almıyorsun...

bi üniiversiteyi ziyaret ediyorssun o okulun öğrencileri üniversitesine sokmuyorsun.. face de eleştiriyorsun ceza alıyorsun... insanın devleti eleştirme, protesto etme hakkı nerde... bu ülkede tesadüfen yaşıyorsak, sokağın tinercisi hapçısı gece yolları mesken tutuyorsa nerde can güvenliği... istiklal cad. üzeri normal zamanda onlarca sivil var. ama gir ara sokaklara hapçıları, esrarcıları mafyası hep orda... polis meydana çıkan halka gaz bombası atacağına onları yakalasaya...

polis benim polisim değil... daha geçen eyleme giderken alkol içerek araba kullanan birini şikayet ettim polisse. plakasını vs verdim. otobüs beklerken 20 dk içinde aynı araç 3 sefer geçti önümden. nerde polis pardon... eylemci kovalayıp onların canına kastedeceğine sokakta vatandaşın canını korusun.

ben ömrümde polise değil taş atmak kötü söz bile etmedim. lakin benim üzerimde bir tişörtüm ve pantolonum varken ve istiklal caddesinde yürürken bana kamuflajlı elbiselerin son sistem maskelerin arkasından son teknoloji silahları ile stratejik ortak abd malı gaz bombası atıp bacağımı yaralıyorsa kimse kusura bakmasın, taş atarım. o acıya ve gaza rağmen bir tane esnafın ne camına taş atmışımdır, ne zarar vermişimdir. keza eylemcilerin birçoğuda bu şekilde davrandı. hatta çarşı grubu gerekirse para toplar esnafın yardımına koşarız diyerek destek çağrısı yapmıştır. çöplerini bile toplayanlar eylemcilerdi. saksıları devirenleri yuhalayıp saksılar yeniden dikildi vss.

evin içine, hastane aciline, camiye sığınılan herhangi bir yere gaz bombası atmak ancak korkaklık davranışıdır...

arma söküp üniforma çıkararak onurlu bir davranış sergileyen polisleri tenzih ediyorum...

l

26. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

Alıntı outlife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimde anlatmak istediğim bu işte... polis gelene kadar insanlar halay horon br şekilde eylem yaparken neden herşey polis geldikten sonra karışıyor...

Geçen sene amasrada bizim köye yapılacak termik santral için maslakta termikçi şirketin kapısına gittik. basın açıklaması yapıp döneceğiz. yaklaşık 100 kişiyiz. Bir gittik şirketin önünde rahat 10 otobüs çevik kuvvet. adam başına 3 çevik düşüyordü nerdeyse. ve 3 sivil eyleme gelen herkesi yüzünü yakın mesafeden videoya kaydetti. neyden korkuyorsunuz? bakın gerçekten eylem yapacak adamlar eylemini yapar protestosunu yapar ve çoğunlukla da prov. pasifiize eder. susturur ki amacından sapmasın polisin eline koz geçmesin.

bir örnek daha vereyim tkp li yönetici bir arkadaşım kendi partilerinde üye olarak görev yapan bir süre sonra ilçe yöneticiliğine kadar gelen arkadaşının sivil polis olduğunu 3 yıl sonra öğreniyor...

sonra göstericiler polis aracı yakıyor devlet malına zarar veriyor vss... evet arada sınırı aşanlar vardır. lakin asıl kışkırtıcı ve provakatörler polislerdir...

bu sokağa çıkanları eleştirenlere sormak istiyorum. mahkemede hakkınızı arayamıyorsunuz? nasıl mı ben avcılar akp teşkilatına usülsüz kkayıt edilmişim. telefonlar dilekçeler vss mümkün değil silinmiyor. avukat abimi aradım dedim böyle... dava açacağım... uğğraşma dedi. süründürürler... üstelik mahkeme masraflarıda sana yıkılır dedi. ufacık bir şeyde bile mahkemeye gidemiyorsun... dava açacak paran yok, güvenebileceğin mahkeme yok...
    polise mi anlatayım derdimi... 2 hafta önce evime hırsız girdi. led tv mi ve fotoğraf mak. çaldı. olay yeri, tutuanak, ifade vsss... ne oldu tırt. hani benim malımı koruyan polis nerde, hani benim zararımı karşılayacak devlet mekanizması nerde...

mecliste muhalefet partilerin verdiği soru önergelerinin yanıtlanma oranı %43. Muhalefetin sorularını bile kaale almıyorsun...

bi üniiversiteyi ziyaret ediyorssun o okulun öğrencileri üniversitesine sokmuyorsun.. face de eleştiriyorsun ceza alıyorsun... insanın devleti eleştirme, protesto etme hakkı nerde... bu ülkede tesadüfen yaşıyorsak, sokağın tinercisi hapçısı gece yolları mesken tutuyorsa nerde can güvenliği... istiklal cad. üzeri normal zamanda onlarca sivil var. ama gir ara sokaklara hapçıları, esrarcıları mafyası hep orda... polis meydana çıkan halka gaz bombası atacağına onları yakalasaya...

polis benim polisim değil... daha geçen eyleme giderken alkol içerek araba kullanan birini şikayet ettim polisse. plakasını vs verdim. otobüs beklerken 20 dk içinde aynı araç 3 sefer geçti önümden. nerde polis pardon... eylemci kovalayıp onların canına kastedeceğine sokakta vatandaşın canını korusun.

ben ömrümde polise değil taş atmak kötü söz bile etmedim. lakin benim üzerimde bir tişörtüm ve pantolonum varken ve istiklal caddesinde yürürken bana kamuflajlı elbiselerin son sistem maskelerin arkasından son teknoloji silahları ile stratejik ortak abd malı gaz bombası atıp bacağımı yaralıyorsa kimse kusura bakmasın, taş atarım. o acıya ve gaza rağmen bir tane esnafın ne camına taş atmışımdır, ne zarar vermişimdir. keza eylemcilerin birçoğuda bu şekilde davrandı. hatta çarşı grubu gerekirse para toplar esnafın yardımına koşarız diyerek destek çağrısı yapmıştır. çöplerini bile toplayanlar eylemcilerdi. saksıları devirenleri yuhalayıp saksılar yeniden dikildi vss.

evin içine, hastane aciline, camiye sığınılan herhangi bir yere gaz bombası atmak ancak korkaklık davranışıdır...

arma söküp üniforma çıkararak onurlu bir davranış sergileyen polisleri tenzih ediyorum...

l
    imzamı atarım.

cihan kardeş
    sunroof cihankardes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    35 AE 604
    Edilen teşekkür: 357

Bence sen Apo konusuna hiç girme Mustafa Çakır cidden aklıma şimdi dank etti evde kahkahalarla gülüyorum

Stresli zamanlarda böyle insan bazı şeyleri tam düşünemiyor. Yarım saat sonra aklıma geldi ya hahahaha
    biz gp'yi çok sevdik

29. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 10/21 İlkİlk ... 67891011121314 ... SonSon