bu resme koptum hatta bayıldım :))
kişisel görüşüm ne avm nede başka bir şey ora aslına uygun tarihi topçu kışlası yapılmalıdır bundan başka bir şeyi desteklemiyorum
Printable View
taksimde polis tetikçilik yaptığı için tepki gördü. lakin sloganların içinde bir tane abdullah gül, bülent arınç, fethullah, emniyet müdürleri, valiler topbaş vss yoktu. tek ismi geçen kişi erdoğandı... dolayısı ile hep tek bir yere yüklenildi. ve her yüklenildiğinde tayyip efendi kuyruğuna basılmış kedi gibi cıyakladı, çirkefleşti, kindarlaştı, kışkırtıcılık yaptı.. bugün bile %50 yi göstericilerin üüzerine salmakla tehdit etti. bir devletin başbakanı ben % 50 yi sokağa çıkmamaları için zor tutuyorum derse bunun adı direkt faşizimdir provakasyonun dibidir...
apo konusuna gelince valla gerçekten çok güldüm bende diğer arkadaşlar gibi... neyse yoldaşlar ülkede faşizme karşı direnirken bize burada gülmek yakışmaz... lakin apo konusunda bile nerden nasıl baktığınızı ve ne gördüğünüzü ve göremediğinizi kestirmek zor değil...
dolayısı ile apo mevzuuna hiiiiççç girmiyorum.
https://www.yazete.com/store/file/images/ocalan_20130602021813.jpg için Google Görsel Sonuçlar? bak bakalım apo denen köpekle ULU ÖNDERİ YAN YANA KOYMUŞLAR GÖR
gördüm ne var bunda... yan yana koymuşlar... dün tksimde o bayrakların yanında saadet bayrağı da vardı mhp bayrağı da vardı.
apo posteri olayı provake etmek için açılmış belli ki... fakat koca direnişe bu açıdan bakıp anlamını daraltmak doğru değil...
onu görenin, polisin evlerin içine, hastane aciline attığı gazlarıda görmesi gerekir...
tut ki onu açan polis değiil vatandaş. şimdi apo posteri açıldı diye terk mi edeyim meydanı... onlara mı bırakayım mücadaleyi...
3 yıldır bu ülkede haburdan yaşananlara, terörist ayağına seyyar mahkeme taşıyanlara, imralı kandil arası posta güvercini gibi mektup taşıyıp osloda sohbetler ve pazarlıklar yapanlara (ki orada mitin pkk temsilcisine şehri bomba deposuna çevirdiniz biliyoruz dediğini de biliyoruz.) susulacak. reyhanlı da ki suriyede düşen uçak mevzuları uludere vss unutlacak sonra yok apo posteri açıldı diye günlerdir kitleler halinde yayıla yayıla büyüyen direnişi küçültülecek... asıl provakasyon budur. bu fotoğrafı bahane ederek terör hassasiyeti olanları, cami yapılacak diyerek din hasssasiyeti olanları, devlet malına zarar veriyorlar diyerek gelme niyeti olanları provoke ediyorlar...
Puntohastasi hala apo diyorsun ya :D yeter rezil oldun. Senin gönderdiğin görüntülerde dayak yiyen polis yok. Evet araca saldıranlar var ayrıca onları durdurmaya çalışanlarda var.
Polis durup dururken bir ileri bir geri gidiyor hatta bir iki araca da çarpıyor millet ondan sonra saldırıyor. Duymak için kulağınızı kullanmadığınızı biliyorum, bari anlamak için beyninizi kullanın.
Yakıp yıkanları methetmiyorum. Tam tersine bence de zarar veriyorlar protestoya.
Mustafa kardeşim kusura bakma biraz sinirle biraz fevrilikle sana kırıcı şeyler söylemiş olabilirim ama derdim cidden o değil. Tek inandığım şey herkesin gözünü açmak. Ben seni de kazanmak istiyorum.
Mantıklı düşünelim lütfen. Vidyoyu yayınlayan parti ismine takılma (laf aramızda ben de kıl oluyorum) Bir Başbakan İki Erdoğan "10 Yıldır Her Kanalda" (Bölüm 2) - YouTube
Alevlenmeye gerek yok arkadaşlar. Provokasyona gelmeye hiç gerek yok :)
Yaklaşık 2 ay önce bir punto aldım ve bu foruma üye oldum arabam konusunda yaptığım her seyde bu forumun inanılmaz faydası oldu. Çok güzel paylaşımlar okudum, punto ile ilgili merak ettiğim çoğu şeyi burada öğrendim diyebilirim. Az önce bu başlıkta yazılanları okudum açıkçası anlam veremedim. Bu forumda böyle bir başlık açılması karşı görüşten arkadaşların dışlanması birbirimize ettiğimiz hakaretler açıkçası beni çok şaşırttı. Bir arkadas herkesin gözünü açmak istediğini söylemiş bu forumda gözü açılmamış yaşta olan bir insan olduğunu düşünmüyorum sonuçta herkes kendine bir araba alacak kadar ayakları üzerinde durabilmiş neye inanıp neyi destekleyeceğinede kendi karar verebilir diye düşünüyorum. Bu yüzden forumun yöneticilerine tavsiyem bu başlık kaldırıldısın ve bu tarz muhabbettlere bu forumda izin verilmesin ne kimse kırılsın ne de arkadaşarımız forumdan ayrılmasın.
Askerinin başına çuval geçirilsin susun siyaset olur, bebekkatiline sayın, şehide kelle denilsin susun siyaset olur, ordunuzun başı terörist başı olarak yakalansın susun siyaset olur, gazetecileriniz sanatçılarınız yazarlarınız gizlitanık iftiralarıyla suçları bile belli olmadan 5 yıl içerde tutulsun susun siyaset olur, Milli Bayramlarınız elinizden alınsın susun siyaset olur, özgürlükleriniz hergün tektek yokedilsin susun siyaset olur, teröristbaşıyla müzakerelere girin, güllerle çiçeklerle ayaklarına mahkemeler götürün susun siyaset olur, Suriye'de uçağınız düşürülsün kimvurduya gitsin dünyada itibarınızın olmadığı tescillensin aman susun siyaset olur, Reyhanlı'da insanlarınızı Suriye'ye saldırmak için gözgöregöre öldürttün susun siyaset olur, dünyanın gördüğünü kendihalkından saklamaya çalışın susun siyaset olur, BİDEFOLUN GİDİN ARTIK, nerde yaşıyorsunuz siz, nasıl bu kadar vurdumduymazsınız? Bu işin siyaseti mi kaldı, uyanın artık UYANIN!!!
Şu anda işçievlerinden sesler yükseliyor :)
kardeşim ben bi videoyu 100 kere izledim 100 kerede paylaştım facemde... merak etme ben ne akp liyim nede rte hastasıyım ben sadece olaylara tek taraflı bakmıyorum objektif olmaya çalışıyorum ben sana %100 polis haklı %100 gruplar haklı demiyorum protesto duvarlara kck pkk devrim isyan yazarak kamu malına zarar vererek olmaz herşeyin bi yolu yordamı var bence sende biraz objektif ol... empati yap... burda kimse kimseyi kazanamaz herkezin bi görüşü var bunada herkez saygı gösterir ben sadece ülkemiz kötü yerlere gitmesin kaos oluşmasın huzursuzluk oluşmasın isterim ilerde pişman olacağımız şeyler yapmayalım tüm dünyanın gözü bizde... türkiyeyi nasıl karıştırrız çabası içerisinde... bi suriye olmayalım kardeşi kardeşe kırdırmayalım polisle gruplar karşı karşıya ama hiç düşündünmü çoğumuzun akrabası eşi dostu polis... ve çoğu polisin eşi dostuda protestocu biz birbirimizi yiyoruz birileride köşesine geçmiş bundan haz duyuyor ekmeklerine yağ sürüyor polise müdahale ettiriyorlar sonrada polis yanlış güç kullandı gazı gereksiz attı falan filan diyorlar hem yaptırıyorlar hem suçluyorlar ve polisle grupları birbirine düşürüyorlar sonra gazlar taşlar molotoflar havada uçuşuyor şimdi sana soruyorum bi polis yansa ölse hoşuna gidecekmi onun eşi annesi babası çocuğu perişan olsa mutlumu olacaksın bu kin niye anlamadım poliste bu ülkenin evladı aynı şekilde bi gösterici ölse bişi olsa ben mutlu olmam neden olayım oda bu ülkenin vatandaşı....o yüzden sizden ricam daha sakin olalım oyuna gelmeyelim birileri sosyal medyada milleti provake edip kaos yaratlmaya çalışıyor hepsi oyun
bu konuyo okudukça üzülüyorum kimsenin kimseye saygısı tahammülü kalmamıs, kimse kimseye saygı duymuyor saygılı davranmıyor, neye inanıyorsanız kendinize kalsın forumu daha fazla kirletilmemesi taraftarıyım...
Arkadaşlar sadece olayları takip etmek için kullanalım bu başlığı artık. Siyasete hiç girmeyelim, cidden herkes olayın nereye gideceğini bilmezken kendi aramızda didişmenin manası yok. Yarın bu ülkede yine birlikte yaşayacağız.
bak gördün mü dönüp dolasıp aynı şeyi söylüyorsun. En baştan beri burada yazılanlar ne?? BU YAPILANLAR PASİF PROTESTO DEĞİL. Bu olayların hepsine karşıyız ama neler yaşandıgını buralarda sen tabiki bilmiyorsun, polisin tavrını, kimleri korudugunu vs.
Hepsini geçtim. Biz değil miydik polisleri sıraya dizdiklerinde ayaklanıp "hepimiz polisiz" diyen. Bu halk bunu yaparken, bu yaşananlar çok yazık.
Mustafa, sen de haklısın tabi ama son dönemde yaşananların kaynağı polise olan kin değil de -senin de belirttiğin gibi- iktidara olan öfke.Son yaşanan olaylarda polisimize, dükkanlara, kamu mallarına zarar verenler, bu protestoya katılan vatanını seven, demokrasi isteyen, Atatürkçü Kardeşlerimiz değil son 30 yılda hep beraber gördüğümüz pkk yanlısı kişilerdir.Yüzlerinde teröristbaşının fotolarıyla, pkk bayraklarıyla polise saldıranlar bu sefer Türk Bayrağını kullanıp ortalığı karıştırdılar.Bu provakatörlerin hemen belirlenip topluluğun dışına yine topluluk tarafından çıkarılması gerekiyor.Aksi halde bu düşmanca davranışlar diğerlerini de etkilemekte ve haklı davada haksız duruma düşme ihtimali ortaya çıkmakta
, susun siyaset olur değil de susun yoksa demokrasi olmaz deniyor bizde:) Susmayınca da neler oluyor neler...
Arkadaş ne öfken varmış bitmedi be. He tamam sen haklısın he poliste haklı vatandaş değilmi vur sırtına küreği al elinden parayı..