Sayfa 13/21 İlkİlk ... 91011121314151617 ... SonSon
416 sonuçtan 241 ile 260 arası

Konu: Taksim Gezi Parkı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    aşkın oğuz
    askin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    37 .. 777
    Edilen teşekkür: 63

Alıntı cihankardes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Babannem de mi çapulcu la

Kadın her namazında çok güzel dualar ediyor hiç merak etmeyin kardeşlerim.
    işte sıkınıt burda... kullanılıyor... gezideki çoğunluğun istekleri masum, ama bu masumluğu kullanan çok kişi var.. tıpkı sizin babanneniz gibi..

alttaki linki kesin seyretmeyeceksiniz, yiğit bulut var diye biliyorum, ama sizin gibi düşünmeyenleri dinlemeden olmaz bu işler..

Gezi Parkı - Yiğit Bulut MUTLAKA İZLEYİN! - YouTube

Ç T
    ITALIAN STALLION LeoN48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1011

Alıntı askin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte sıkınıt burda... kullanılıyor... gezideki çoğunluğun istekleri masum, ama bu masumluğu kullanan çok kişi var.. tıpkı sizin babanneniz gibi..

alttaki linki kesin seyretmeyeceksiniz, yiğit bulut var diye biliyorum, ama sizin gibi düşünmeyenleri dinlemeden olmaz bu işler..

Gezi Parkı - Yiğit Bulut MUTLAKA İZLEYİN! - YouTube
    Dün kara dediğine bugün ak diyen döneklik literatürüne altın harflerle geçmiş omurgasız Yiğit Bulut efendi ne zamandır güvenilir bir kaynak oldu...
    2020... Fiat 500L
    2014... Alfa Romeo MiTo
    2012... Lancia Delta
    2009... Fiat G.Punto

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

b. e.
    outlife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 527

Eylemler ve etkinlikler birilerinin hakları gaspedildiği için yapılır fakat bu yapılırken müsaade edilirse kimsenin hak gasbı olmaz. (eyleme katılmayan diğer vatandaşlardan bahsediyorum) fakat eyleme müdahele edilmez yollar kapatılır ve şiddete başvurulursa (polis tarafından) burada doğan hak gaspını sadece eylemcilere yüklemekde adaletli bir tutum olmaz. anayasada güvence altına alınan protesto hakkını halk kullanabilmelidir. polis müsaade etmiyor hadi gidelim o zaman neyse yapaacak bişey yok demek hak arama mantığı ile bağdaşmaz. Ha kaldı ki zaten eylemlerin %90 ı haksızlık vuku bulduğunda hoooop sokağa çıkalım diyerek olmaz. mutlaka ilgili adli idari makamlara hukuksuzluğun ve yanlışlığın düzeltilmesi için başvurulduktan sonra gerçekleşir.

sokak emin olun (gezi içinde bu böyle gelişti) hiç bir şekilde muhatap bulunmaması, gösterilen yanlışların (rant risk hukuksuzluk vss) dikkate alınmaması ve üstüne üstlük küçümsenmesi sonucunda çıkılan ve çıkılması da gereken bir alandır.

Uygulamanın yanlış olduğunu söylemek kolay olandır. Böylesine spontane ve kapsamlı gelişen bir direnişte planlı ve programlı olunmasını beklemek ve provakatörleri tertemiz etmek mümkün değildir.

çok sevgili başbakanımızın bir lafı vardır. bekara karı boşamak kolay der sık sık. maalesef meydanlarda yahut bu tip çok huızlı gelişen protestolarda hele ki polis şiddeti de barındırıyorsa plan program yalan olur. yapılan sadece çoğunluk olarak amacından saptırmamaya çalışmak ve direnmek (medyaya provakatörlere ve başbakana rağmen).

planlı programlı eylemler etkinlikler ki daha önce bir çok kez şahit oldum polisin provakasyonu yoksa gerçekten çok rahat geçer. kaldı ki rahat geçmesin. 3-5 kendini bilmez olay çıkarsın. bunu öne sürerek bütün bir eylemi anlamsızlşatırmaya çalışmak hiç doğru değil....

arkadaşım bana 1 mayısa giderken olum niye gidiyon pkklılar var orda demişti. olum sende gel biz çoğunluk olalım onlar azınlık olsun sesleri çıkmasın demiştim. o ise ben onların olduğu yere gelmem diyerek kestirip atmıştı. dün akşam arkadaşım twetter ve face şöyle bir çaağrı yapmıştı. ulusalcı var diyen arkadaş sen gel olmasın, kemalist var diyen arkadaş sen gel olmasın, kürt var diyen arkadaş sen gel olmasın, mhp li chp li var diyen arkadaş sende gel olmasın... ne güzel bir çağrıdır bu.

işte böyle bir ortam da o var bu var provakatör var diyerek gelinmez yahut eleştirilir ise meydan onlara kalır. günlerdir platform sağduyu çağrısı yapıyor. ve çoğunlukta bunlara uyuyor.

dileğimiz daha fazla kimse maddi manevi zarar görmeden hükümetin kışkırtıcı ve dediğim dedik poltikalarından vazgeçerek direnişçileri dinlemesi ve ortak bir akılda buluşulmasıdır.

tüm bu olumsuzlukları direnişin geneline yayıp başbakanın o ağaçlara asacaksın bunları, çapulcular, marjinaller, ben %50 yi zor tutuyorum salarım üstünüze (ne demek zor tutuyorum. %50nin yuları varda bizmi bilmiyoruz yahutta %50 ni teskin edip sakinleştiriyorsunda sokaktaki direnişçi neden onu sakinleştirmeye çalışmyorsun. zaten senin oy verenlerin sakindi memnundu) gibi provakatif demeçlerini ve bu demeçlerden sonra ellerinde sopalar, polis ünforması giyen akpliler, sokağa çıkıp polis kontrolünde direnişçi kovalayıp gerçek provakasyon yapanlarıda görmek gerek....

eğer bu direnişin yanlışlarını söyleyeceksek her tarafın yanlışını taaaa mücadelenin en başından polis terörü başlamazdan önce proje başlangıcına kadar giderek analiz etmek gerekir...

5. Bu mesajı için 2 kişi outlife'ye teşekkür etti:

cihan kardeş
    sunroof cihankardes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    35 AE 604
    Edilen teşekkür: 357

Can şu dediğini yakalayınca zaten kimse bize yan bakamaz. Ancak devletin başındakiler tam ortadan ikiye bölmeye çalışıyolar. Yüzde 50 yüzde 50 biz buna fifti fifti diyoruz

3 büyükler ve İzmir'in 2 büyük takımı çok acayip bir örnek oldular. İnşallah bu sene derbiler hep birlikte izlenecek.
    biz gp'yi çok sevdik

Yağız Karadeniz
    CoachK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 68

İlk günkü polis sertliği zaten kafadan yanlış fakat; bu gün komuştuğum polis arkadaşlarım var. Aktif halde kızılay da görev yapanlar. Ankara da ki olayların %90 provokasyon olduğunu kendilerine atılan taş sopa ve yedikleri küfürlerin haddi hesabı olmadığını söylediler. Bu noktada polisi savunmayacağım. Birde şöyle bir sıkıntı daha var ki; polisler uykusuz, büfelerden bile yemek alamadan aç açına - 3 saatlik uykuyla olaylaya müdahale edenler var.

Bu polislerin davranışlarını haklı çıkarmaz. 3 gün boyunca 3/4 saatlik uyku ile ayakta nöbet tutan ve eylemcilerle çatışan bir polis den de SAĞLIKLI kararlar alıp ölçülü bir müdahale etmesini bekleyemeyiz. Konu derin bunun üstüne saatlerce konuluşulur ben belediye otobüsleri içerisinde görüyorum uyuklayan polisleri. Gerçekten zor ve çıkmaz bir durum.

İnşallah en kısa sürede bu olaylar biter....

8. Bu mesajı için 2 kişi CoachK'ye teşekkür etti:

9. 04/06/2013, 20:16

Sebep
    Bu tarz mesajlar paylaşmak yasaktır

10. 04/06/2013, 20:31

Sebep
    Bu tarz mesajlar paylaşmak yasaktır

11. 04/06/2013, 21:59

Sebep
    Provokasyon yapmayınız

12. 04/06/2013, 22:00

mustafa çakır
    puntohastasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6

sırf düşüncelerin için, benim senden farklı görüşte olduğum için mesajlarımı siliyor gıcık gidiyorsun sonrada sokağa dökülür adelet eşitlik düşünce özgürlüğü dersin sen kendinle çelişiyorsun bir kere... sen bu sitede moderatörsün diye biz burda bişi yazamayacakmıyız NE MUTLU VATANINI SEVENE... NE MUTLU AYYILDIZ TÜRK BAYRAĞIMIZI SEVENE... bunuda sil...

Alıntı SteinGP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütün provoke edici mesajların silineceği belirtildi. Kimsenin bu tarz polis döven vatandaş döven resim paylaşmasına izin verilmiyor ve verilmeyecek. Benim derdime gelince, siz benim derdim olamazsınız merak etmeyin lütfen
    madem sen moderatörsün bütün görüntüleri paylaşımları sil... KONUNUN BAŞLARINDA PAYLAŞILAN VİDEOLARI RESİMLERİ SİL... HAKARET İÇERİKLİ MESAJLARI SİL... OZAMN DİYEYİMKİ MODERATÖR İŞİNİ YAPIYOR
    Konu SteinGP tarafından (04/06/2013 Saat 23:05 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirildi.

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

Sevgili üyemiz,

Tek tek yazarsanız anlamaya çalışacağım. Dikkat edersinizki bu tarz paylaşımların (benim yaptıklarımda dahil) bir çoğu silindi. İlk sayfada da kaldıysa silerim onlarıda. Moderatör olmam bana işime geleni destekleyip işime gelmeyene gıcık gitme hakkı vermez. Aksine herkese adil davranmamı gerektirir.

Sevgiyle kalın
    Konu SteinGP tarafından (04/06/2013 Saat 22:51 ) değiştirilmiştir.
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

Konudan toplumun farklı kesimlerinin hassasiyetlerini sorgulayıcı mesajlar ve paylaşımlar silinmiştir.
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

Onur ARI
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. onur1986 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34UG026
    Edilen teşekkür: 153

Can işin zor Allah kolaylık versin valla..şahsen şimdilik dışardan izlemekle yetiniyorum olanları.çünkü gerçekten çok tehlikeli söylemler var.bu muhabbetin içinde olmak istemedim.biçok kişinin kalbini kırardım herhalde..daha önceki tartışmalardan dersimi aldım.artık sadece yazılanları okumakla yetiniyorum

M.Furkan Çelenli
    celenlee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 617

"İstanbul Bilgi Üniversitesinin 3000 protestocu ile yaptığı anket" diye arayıp okuyabilirsiniz. Malumunuzdur anketler %100 sonuç vermese de 3aşağı 5 yukarı bir fikir verir.

Ali Tandogan
    Castell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34
    Edilen teşekkür: 213

Benim yazılarımınn üzerine çok yazılıp çizilmiş ama olayın sadece basit bir ağaç kesiminden ibaret olmadığını bazı zırh kaplı zihinlere anlatmak güç........ O nedenle ikili tartışmaya girmemenin forumun selameti açısından iyi olacağı kanaatindeyim.... Seviyeli şekilde tartışmalarını sürdüren arkadaşlara teşekkr ediyorum......

Gorky
    Ziyaretçi Gorky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Direnişin ilk 2 günü cidden bilinçli ve ideolojikti , sosyalist ve anarşistti. Ama diğer şehirlere sıçraması kesinlikle milliyetçi ve kemalist düşünce ürünüdür. Getirisi sadece bulunduğunuz yerlerde ki eylemlere giderek 10. yıl marşı okuyup Facebooka attığınız fotolardan 29 beğeni almanız olucaktır . Tabiki de polisin yaptıklarını kabul etmiyorum polis hiç bir zaman halktan yana olmadı..
    Akp hükümetinin devrilmesiyle yerine gelebilecek Chp hükümetinin zihniyeti Akp'den farksızdır.
    Umut Sosyalizmde..

Gündoğdu Marşı - (Grup Yorum) - YouTube

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Cemal KÖYLÜOĞLU
    C(C)K cck1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 570

Talep edilen sekiz maddelik istekler kafamda bi dünya soru işareti oluşturdu bi fikri olan varmı?
    C(C)K

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

Hala şu işe parti isimleri karıştıranlar varya hani, onlarda hala hiçbirşey bilmemekte

Cem Doğu
    cemdogu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 510

yahu arkadaş.mevzuunun bir ağaç olmadığını kimse anlamadı...

İlk gün, "ben yapacam" diyen başbakana karşı 1 avuç genç yatıyodu gezi parkında.onlara yapılan ağır müdahale türkiyeyi kaldırdı ayağa.çapulcu olduk, atalarımız ayyaş oldu bu günlerde.şimdi ülkenin her yanında herkes ayakta.çünkü burası demokrasi istiyor.Diktatörlük isteseydi, başından belli ederdi.Anayasanın 8. maddesi ifade özgürlüğü maddesini uygularken bu çocuklar şiddete uğradı.kadınlar polis tarafından taciz edildi.bir fotoğraf koyarım, kadına 10 tane polis coplarla girişmişler.bacaklarında avuç izleri cop izleri var.bayılmadan önce duyduğu küfürleri bu foruma noktalarla bile yazamazsınız.işte bu şiddetler yüzünden öfkelendi herkes, ne bu lan dedi.benim memleketimde benim dediğim olmayacaksa neden ben katlanayım buna dedi.%50 diye ötekileştirildi insanlar.iki tarafta başkalaştırıldı.Kürt Türk Alevi Çerkez o bu diye bölündüğümüzü zannederken aslında Ak partiye oy veren ve Oy vermeyen olarak ikiye bölündüğümüzü farketti bu insanlar.Polis Gezi Parkı'na, İzmir Kordon'a, Ankara Kızılay - Tunalı Hilmi'ye, ve diğer şehirlerdeki merkezlere müdahale etmeseydi, oralarda Üniversite hocaları tahta kurmuş ders anlatıyordu, kütüphane kurulmuştu - kitap okunuyordu, çadırlar kurulmuştu, kamp yapılıyordu, Gezi parkında bi kedi doğum yapmıştı, provakatör yoktu, parti yoktu...Polis ne zaman işe karıştı, orda şiddet, hidder, provakasyon oldu.

Sonuç ne oldu; belki milyonların oyunu kaybetti ak parti, şiddet yanlısı ve bölücü olduğunu göstererek.Onlarca insan kör oldu.Kaç tane insanımız öldü....

Siz hala kamu malı diyosunuz.Atılan biber gazları için vergilerden 21 Milyon Dolar para ayrıldı.Bunları görmüyorsunuz hiç, şiddet için ayrılan 21 milyon dolar.Sadece polisin DEMİR copları için binlerce lira para ödendi.

Yurtdışında olan olaylarda 17 kişi öldü diyerek neyi kastediyorsun, sen de mi öldüreceksin 17 kişi.Böyle eylemlerde 17 kişi ölebilir ne var ki bunda mı diyorsun? Polis şiddetine böyle mi bahane buldun?

Uyanın millet, hava alanına karşılamaya gidenlere dediğini dinleyin bari...

Sizin elinizde Tencere Tava var mı ? (Polisin arkasındaki eli odunlu insanları görmemiş olacak ki)

Elinizde bilgisayar olan gençlik... (Hatırlatma : Bu direniş, Twitter'dan başladı, Twitter'dan büyüdü, Tavadan yazılmadı o tvitler)

Eylemler boyunca bakın görün, ne kadar zeki bir millet olduğumuzu.Pankartları okuyun, herkes anlayamaz onları çünkü.Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor gibi takımları birarada yürüttü bu direniş!

Ha, burdan hükümete teşekkür ederiz.Bizi yıllarca kandırdıklarını, aslında kendilerinin bizleri böldüğünü farkedecek olacaklar ki... 10 günde tüm kesimden insanı bir araya topladılar.GS,BJK,FB,TS taraftarı yan yana barikat kuruyor.Kürt adam, Sol sendika bayrağı taşıyan adamın gözüne limon sıkıyor...Ben gördüm bunları...

Hala ışık mışık diyosunuz...

Tarık .
    tyilgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Edilen teşekkür: 248

Alıntı cemdogu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yahu arkadaş.mevzuunun bir ağaç olmadığını kimse anlamadı...
    Maalesef davul zurna az...

Hala neden yapıldığını anlayamanlara denk gelince nerede yaşadığını soruyorum.

Yinede anlamayan varsa birde red-hackin halktvde yaptığı konuşmayı izlesin, 3 saate yakın anlatmaya çalıştı. Gerçek demokratik bir ortamda bu tip eleştiriler kendini gizlemeden ve herkes tarafından yapılabilir. Küfür yok, taş yok, sapan yok, provokasyon yok. Bırakın içeriğindeki anlatılanları, Konuşmanın ulaşılamaz bir noktadan yapılması bile bu eylemlerin nedenini gösteriyor zaten.
    Ne mutlu Türküm diyene.

Sayfa 13/21 İlkİlk ... 91011121314151617 ... SonSon