***Tüm çapulcular bu düşüncedeyse, bütün halkın desteğini alınır.
Halkı 1. dereceden irite eden, pankarttaki en alttaki gruplar ve türevleri!!
Her olayda ön planda bunlar olunca, insanlar uzak duruyor, irite oluyor.
Hak tanımıyorlar çünkü. Polis tanımıyorlar. Kamu Malı tanımıyorlar vs.vs.
---okullarda matar gibi türeyen (afişlerle çoğaldığı gösterilmeye çalışan) bilmemne grubu, şu platformu, bu bilmemnesi gibi, minik minik minik , ama aslında aynı 5-10-max50 kişiden oluşan,sistematik çalışan, özellikle lise gençliğinin DELİKANLILIK enerjisini (Gençlerin aklı başına gelene kadar) kullanan bu insanlar, her olayda aralara katışıp/katıştırıp işin boyutunu değiştiriyorlar. Saygı duyduğum tek noktaları YÜKSEK MOTİVASYONLARI. Keşke ülkeye daha faydalı işlerde kullanabilseler bu motivasyonu.
Az evvel halk tv de izledim. Melih gökçek başbakanı karşılamak için tüm belediye personelini zorunlu çağırıyormuş. Gelen tüm personele mesai ücreti ödeyeceğini soylerken aracıyla gelecek olanlara da 100tl yakıt destek bedeli ödeyecekmiş.
Kimin parasını dağıyorsunuz, içinde benim param var ise helal etmiyorum, hasbinallahü ve nimel vekil.........................
Ne mutlu Türküm diyene.
Buyrun.Gördünüz.Sultanımız geldi, yine böldü gitti...
Caminin imamı bile burada içki filan içilmedi diyor. Hala yok camide içki içtiler yok ayakkabıyla girdiler. Faiz lobisiymiş hepsi, faizde kaç param var acaba bir sorayım![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Ulan camiide grup seks diyolar ya! Dinsiz olan biz miyiz yoksa bu kurguyu yapan Mükemmel Dinciler mi ?! benim 7 ceddim müslüman, Ata'm Atatürk! Meclisi duayı kendisi okuyarak açmış!
Arkadaşlar, camide içki içilmesini, toplu seks iddialarını zaten imam yalanladı,
tacizin olmadığı (Kaldı ki meydanlarda türbanlı yurttaşlarımızın olması, niyetin anlaşılması açısından zaten son derece önemli yani altın değerinde ) Türk Bayrağının yakılmasının pkklıların işi olduğu anlaşıldı, ABD deki eylemde hiçkimsenin gazdan, polis tarafından öldürülmediği ABD tarafından doğrulandı zaten,
İki ilimizdeki sağduyulu valilerimiz sayesinde (Eylemciler yakıp yıksa bile polis tarafından hiçbir müdahalede bulunulmayacağının söylenmesi sonucu) protestolarda en ufak bir sıkıntı, yakıp yıkma yaşanmadı.Bu durumda da diğer illerdeki yakıp yıkmanın nasıl yaşandığı ya da ne sonucu gerçekleştiği sorusu akıllara gelmekte,
Umarım sonuçta gerçek demokrasi ve sağduyu galip çıkar ve bu süreçte Türkiyemiz kazanır...
Siz Afrika'nın Örnek Gençlerisiniz - YouTube
Bir de bu var. Provakasyon için değil gülümsemek için paylaştım. Afrika'nın örnek gençleriyiz![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
Çözüm yolları ve projeleriyle milletin desteğini alacak alternatif parti ya da partiler olmadan çıkılacak her ayaklanma her direniş ya da eylem bu şartlarda başarısız olmaya mahkumdur.Çünkü millet muhalafetteki partilerin hamurunu çok iyi bildiği için meydanı asla boş bırakmaz.Belli kesimler olaya duygusal yaklaşsa da ben reel gerçeklerden bahsediyorum.Kimse kusura bakmasın arkadaşlar bu eylemlerle iktidar partisi bir anda geriye çark etmez.Ortamı yumuşatacak birkaç açıklama,birkaç taviz ve uzlaşmayla mesele kapanır ve yola aynen devam edilir.Bunun en somut kanıtı başbakanın bugün gittiği her yerde eylemlerde yakıp yıkan ve onları destekleyen herkes çapulcudur ve asla bu azınlık grup istiyor diye adımlarmızı geri atacak değiliz benzeri söylemleridir.
Şimdi bazı arkadaşlar bana kızabilir ama bence malesef bu eylemler de akp nin oylarını artırmaya yaradı.Keşke şiddet olayları hiç yaşanmadan her kesimden destek alan demokratik bir eylem birkaç gün içinde ses getirip sonlandırılsaydı.(Yanlış anlamayın herkes şiddet yanlısı demiyorum.Şiddet yanlıları tarafından suistimal edildi diyorum)Şimdi hergün uzadıkça uzayan biber gazlı tomalı eylemler insanlarda giderek bu gruplara karşı daha da nefrete dönüştürecek.Son zamanlarda anketlerde iyi çıkmadığına dair duyumlar alıyordum ama yine şansı döndü ve oylarını artıracak bir kriz buldu kendine.
Konu ykaya1983 tarafından (09/06/2013 Saat 23:30 ) değiştirilmiştir.
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
keşke burda yazılanlar gibi olsa... ama daha az önca bi video daha izledim.. bu kadarı da olmaz dencek bir video.. ermeni soykırımını yapanlar şimdide ermeni mezarlığını kışla yapmak istiyorlar diyor video ve hepbir ağızdan hepimiz hırantız diyorlar... çevredekilerde sadece izliyor...
Tespitlerinde diyelimki haklısın oy arttırdı o zaman 15 gün içinde yapsın secim alsın yüzde 60 70 meydandakilerde alsın boyunun ölçüsü Buda bir taktir ben kendim bizzat Ankara'da medyanın tam kalbinde görev alıyorum ve siyaseti üniversite genclik kollarından başlayıp teşkilat içinde yer alıp bir fiil görev yaptım taktik diyorum çünkü secime daha var burdan bu secim secim diyenler meydandakiler deyil aksine AKP ve yandaşları nedeni ortam yatışır yeni salvolar yeni gündem değiştirmeler olur CHP iyice yerin dibine sokulur ve secime güçlü gidilir ortada bir çadır tiyatrosu AKP tarafından yapılıyor bu mitingler neyin acelesi her gittiği yerde miting düşman işgalinden ülkeyi kurtardıda haberimizmi yok sokaktaki insanda tc vatandaşı kimi kime kışkırtıyor aynı aileden farklı partilere oy atanlar var ne olacak 80 döneminden dersler çıkmamış hala böyle ortamlar illegal örgütlerin sevdiği ortamlar buna sebebi hükümet veriyor sokaktaki insanlar bağırıyorsa şayet varsa aranızda psikolog yada sosyolog izahı cok kolay yapar dinlemedikleri seslerinin kısıldıgı ve kale alınmadığını düşündükleri için bağırıyor ülkede 11 yıldır tek başına yüzde 50 gibi bir oy alacaksın halada muhalefet gibi davranıp mağdur U oynayacaksın artık yemiyor kimse sokağa bakın dinleyin darbede istenmiyor ama hükümet darbe yapacaklar havası yaratmaya çalışıyor neden mağdur U oynayalım bu eyleme 90 doğumlular oldukça fazla destek veriyor yaşı 45 den sonrası da biraz temkinli davranıyor geçmişte yaşananlardan dolayı ve AKP hükümetinin dediklerine inanmak zorunda kalıyorlar eski söylemlerle yok cami bombalayacak yok müslümanlar katlediliyor ama şimdiki genclik yemiyor inanmıyor
işte sıkınıt burda... kullanılıyor... gezideki çoğunluğun istekleri masum, ama bu masumluğu kullanan çok kişi var.. tıpkı sizin babanneniz gibi..
alttaki linki kesin seyretmeyeceksiniz, yiğit bulut var diye biliyorum, ama sizin gibi düşünmeyenleri dinlemeden olmaz bu işler..
Gezi Parkı - Yiğit Bulut MUTLAKA İZLEYİN! - YouTube
Taksimde polis müdahalesi var, eylemcilerden marjinal grupları ayıklamaya çalışıyorlar........
Millet polise saldırmayınca polis polise saldırmaya başladıTOMAlarda su tabancasıyla su sıkıyolar arkadaşlarının ayaklarına
Vay arkadaş ya, bu kadar ucuz provokasyon olur mu?
Muhammad Ali Clay
eylemin 10. gününe kadar direnişe uzak duran bdp ve pkk apo ile görüştükten sonra her ne hikmetse geziye girme kararı aldı. ardından apo posterleri açılmaya molotflar sıkılmaya şiddet sloganları atılmaya başlandı... polise molotof atanlardan birinin belinde silah görüldü. milletin gözünde direnişin anlamını küçültmeye çalışıyorlar...
saldılar provakatörleri pkk eylemine çevirmeye çalıştılar... yav arkadaş tamam pkk tü kaka anladıkta daha düne kadar bu iktidar değilmiydi osloda imralıda apoyla pazarlıklar yapan, askerin elini sıkıştırıp müdaheleyi engelleyen kardeş naraları atanlar... ortalğa akil insan salanlar... demekki neymiş bdp yi ve pkk yı tetikçi yapıp milletin arasına sokup polislerle işbirliği yapıp eylemi bitirmeye çalışmak varmış...
yemezler efendim... o apo posterleri de meydanlara saldığınız prov. polisleri de meydandan çıkarmayı bilecek direniş ruhu var orada...
linki olsa gönderirdim ama dün bir video izledim. gazi mahallesinde polis müdahale yapıyor fakat polise toplan saldır emri ingilizce geliyor![]()
![]()
bugün yine gezi dolacaktır emin olun... kimse bu oyunlara prim vermeyecektir...
ha bu arada dolmabahçe camii için müftülük soruşturma başlatmış... tayyibi yalanlarsan içki içilmedi, seks yapılmadı diye olacağı budur... lakin çarşı imamla müezzini de savunur merak etmeyin...
seks yapıldı iddiasına girmmiyorum bile neyin kafasını yaşıyorlar, fantazi dünyalarında neyi kuruyorlarsa artık...
Ergin, yoksa yabancı polis açılımı mı yapıldı ?
Açıkçası Gezi Parkında ilk günün sonunda polis müdahalesi ile birlikte istenmeyen olaylar yaşanmaya başladı ve eylemdeki arkadaşlardan da bunları yapanların hükümet yanlısı kişiler olduğu sürekli söylendi, dün Gazi Mahallesinde de aynı iddialar vardı.Umarım bunlar doğru değildir.Eğer, Gezi Parkına toplanan çocuklara yönelik böyle sistemli bir karalama varsa açıkçası durum çok çok vahim demektir.Bunu yaptıranlara ise bu dünyada denebilecek hiçbirşey yok maalesef...
maalesef öyle. bu konuda bi yorumumda da yazmıştım. ilk sert direnişin olduğu cuma gecesi ordaydım. kendi gözlerimle gördüm halkı yönlendirip sonra bir köşe de amirim diye telefonla konuşanı. sonraki gecelerde gittiğimde gümüşsuyunda yine kendince halkı yönlendirmeye gaza getirmeye çalışan polisler vardı gaz derken biber değil coşku anlamında![]()
lakin gerçek gezi direnişçileri bunlara mahal vermedi. ben bile gümüşsuyunda arkadaş atmayın havai fişek kışkırtmayın diye 30 kişilik bir grubu kendim durdurdum.
fakat o kadar çok sivil vardı ki alanda. sokakta elinde tespihle dolaşırken gördüğün adamı kulağında küpe ayağında kargo pantolonla meydanda eylemci gibi görüyorsun. 3-5 toplanıp yok şurdan eli sopalı mhp liler geliyor, yok ak gençlik geliyor 400 kişi şişli tarafından falan. herkes inanın buyursun gelsinler oturalım sohbet edelim diyerek karşıladı bunların kışkırtıcılıklarını...
fakat ne zaman ki alana bdp girdi. orda durum karıştı işte.. pkk apo psoterleri vss durumun seyrini değiştirmek için bahane oldu ki devlet eliyle salındıkları ortada...
ingilizce polis videosuna gelince akşam denk gelirsem bulabilirsem link paylaşacağım. siz de aratabilirsiniz. harbiden polis ingilizce talimat veriyor ve polislerde koşuyor... bugün de mesela sdp vb partilerde kışkırtıcı olarak orada yer aldı. nereden buldunuz molotofu, nasıl yaptınız, belinize silahı nerden getirdiniz... kaldı ki polis onca kuvvetle gelecek taksime çiçek sular gibi tomadan su sıkacak... gördük polisin nasıl sistemli saldırdığını ve tomaları gaz bombalarını nasıl acımasız kullandıklarını... bugün adamlar molotf atacak sen çiçek sulayacaksın... yemezler...
tayyibin tutumuna hiç girmiyorum. asıl provakatör asıl kışkırtcı halkın içine nifak sokan nefret tohumları eken kendisi... pavyonlarda mafyacılık oynayan karanlık tipler gibi konuşur mu bir başbakan yahu... ayıptır... ne kızların kucağa alınması kaldı, ne polisin şşehit eddilmesi kaldı, ne imamın tehdit edilmesi kaldı, ne çapulcusu, ne marjinali ne provakatörü kaldı....
allah sonunu hayır etsin diyorum tayyibin... başka da bişey demiyorum...
Süpersiniz arkadaş ya
Polis,elinde koca kamerasıyla kayıt yapan yabancı habercilere diyor dili döndüğünce.
Move Back: Geri çekilin Geri durun diyor. (Yani Move back, polislere hadi goşun demek olmuyor!)
Gazatecilere geri çekilin dedikten (Videoda da Yönünün kameralara dönük olduğu gözüküyor) sonra polislerine GOŞŞŞ diyor ve gidiyorlar
HA BU ARADA: (Burda garip yorumlar yapılmamış olsa da)
Böyle açık bir görüntünün ardından yapılan, saçma yorumlar, komplo teorilerine de, halk arasında PROVAKASYON diyoruz.
Konu celenlee tarafından (11/06/2013 Saat 17:07 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri