mutlaka elbetteki benimde gerçekten sert yazılarım oluyor ister istemez karşı görüşteki insanlar kırılıyor yada bi şekilde tahrik olup onlarda sivrileşebiliyor haklısınız benimde dahil olmak biraz daha kelimeleri yumuşatmam gerek.. ama bazen öyle bi raddeye geliyorki yumuşatsanda bişey ifade etmiyor.. benimle birlikte fikrime katılmayanlarında dillerini biraz yumuşatması gerekiyor..
ayrıca aykutun aracında turbonun olmadıgını açıklamıştık aykutun kendisine daha ilk konu başında dahi tjeti disklere bak yada kendi kaput içi fotonu çek demiştik kendisine ki nitekim ebedi sonuç için aykut kardeşimiz kaput içini çekip buraya koymuş ve bizde multiairda turbo olmadıgına iyice emin olduk bu konuda allahın izni ile açıklığa kavuştu![]()
hocam arkadas tüp baglatmaya gitmiş ustası motorda turbo oldugu ıcın sıradan kıtlerle sıkıntı yaratabılır demıs konu burda https://forum.grandepuntotr.com/lpg/...tml#post753105
bence ustaların bahsettigi turbo farklı birşey gibi geldi bana ... vesselam
aykut kardeşim turbonun benim bildiğim kadarı ile bir şekli var oda senin aracında bulunmuyor.. onlar turbo değilde başka bişey demiş olabilir..
multiair motorda turbo yok yani.. ama senin söylediğinede yanlış demiyorum belki ustalar başka bişey demiş olabilirler ama tekrar dediğim gibi senin aracında turbo maalesef bulunmuyor..
Valla hemşerim antepteki lpg cilere bakarsak puntoların hepsi turbolu herhalde.Benim de fire motora lpg takan usta kaputu açmadan bu araç turbolu olduğu için lpg takılmaz demişti.Kaputu açınca hımm buna takılır demişti tabi.Boşver sen t-jet m-jet geçmeyi erken saatlerde ipekyolun çık gazla.Kesmezse urfa antep otobanında gazla![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri