Millet fire'den dert yanıyo bunlar daha beterini çıkartıyo![]()
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
yeni bi reklammı bu
o araba gitmez hele ki araca 3- 4 kişi binip yokuş yukarı gidiyorsanız![]()
gp konsoluyla zor satar biraz...
Keyif BMW'Dir...
Direkt lpgli cıkarsalar o fıyata ve o motora cok az yakardı tercıh sebebı olabılırdı
gereksiz bencede
vayy adamlar twinairleri avrupaya avrupadaki 1.2 8v.leri türkiyeye bu nasıl bir çakallık ya![]()
aynen bunların çakallıklarnı yemeyelim almayalım![]()
GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi
Aracın fiyatı ucuz olasunda nasıl olursa olsun nasılsa alan çok amaç ucuz olsun bizim olsun. Geçenlerde bir sohbette 2006 model passat henüz 51000 de çok temiz abimiz 35000 tl dedi alacak olanda tata var dedi gerisini siz düşünün...
Beter olduğunu nerden çıkarttınız ? Gidip test mi ettiniz 100 ümü geçemediniz ? Nedir bu çelişki ? Fiestaya Corsaya Poloya Aveo ya 1.2 çıkardılar Puntoya çıkıncamı dert yanıldı ?
İçi eğer evo gibi olsaydı büyük satışlar olurdu bence fakat içi gp ile aynı olunca satmaz tek eksiği bu motordan yana bi sıkıntı yok corsa 1.2 otomatik kullandım emin olun fire motordan yana kalır bi tarafı yok ( şehir içinde ) Bayanlar ve şirketler alabilir heleki içi evo gibi olsaydı kesin bayan arabası olurdu.
Eniştemde 2.0 dizel mondeo var yengem sürdüğünde ne zaman binsem 50 60 geçmıyor işte böyle bayanlar için şehir içinde 1200cc 69hp bence çok ideal. Ayağımı yerden kessin hoş tasarımı olsun az yaksın markete alışverişe vs gidiyim yeter diyenler alır bence 1.4 den çok satar.
Bu arada bu sizin ön yargıyı linea içinde şirketten biri yapmıştı 1.5 symbol kullanıyordu linea ile kafa kafaya gider dediğimde o 1.3 gitmez diyordu.
Konu motor delisi tarafından (03/04/2012 Saat 09:45 ) değiştirilmiştir.
1.4 fire kullandım o bile doğru düzgün gitmiyo fire 1.4 motor 77 hp sen aynı arabaya 1.2 69hp koyarsan hepten gitmez hepten çekmez.
1.2 69 hp araba 1.4 fire dan daha performanslı olamıycağına göre
Arkadaş symbol dedğin araba 1.5 65 hp,linea 75 hp onu söyleyen arabadan anlamıyomuş zaten bu işlerden
Konu Ayberk0616 tarafından (03/04/2012 Saat 10:51 ) değiştirilmiştir.
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
üstad mühendisler hesap kitap bilmiyorlarmı yani.gider ama gidişi beklentinize göre sizi tatmin eder veya etmez püf noktası işte bu kısımda saklı.performans beklentiniz varsa arabam sıfırdan 100 e 8-9 sn çıksın istiyorsanız tamam derim bu araba gitmez.fakat memur bir aile 2 kişi birde çocuk varsa alır temiz temiz gezerler.unutmayalım bundan 15 sene önce 55-60 hp 80-100nm torklu tofaşlara r12 /r9 lere biniyorduk çoğumuz.
2.si 1,5 65hp ile 1,3 75 hp arasında sanırım son hızda biraz fark olur mjt lehine.her ne kadar 1,3mjt kağıt üzerinde üstünsede 1,5 dci hacim büyklüğü sayesinde torku daha homojenize bir şekilde daha üst devirlere taşır diye düşünüyorum
Konu comanchee tarafından (03/04/2012 Saat 14:32 ) değiştirilmiştir. Sebep: imla
YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI
Ben zaten mühendisler hesap kitap bilmiyor demedim yazımı okursanız gereksiz bi motor dedim insanlar fire motor yeterince performanslı değil diyor.Bunun içinde 1.4 77 motorun çekmediği kasayı 1.2 69 hp nasıl çeksin?
Orda arkadaş 1.5 dci symbol ile 1.3 dizel linea yı kıyaslamış fire al alakası yok konunun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri