Selim kardeşim, tekrar söylemem gerekirse, daha önce bir başka konuyu açan diğer bir arkadaşın sorusuna cevaben, daha önce yaşamış olduğum bir deneyimi tarafsız bir mekanik, otomobil ve motorsporları meraklısı olarak sadece teknik anlamda paylaşmak istemiştim. Amacım asla onu bunu geçtim iddiasında olmak değildir. Hiçbir cevap yazmamam tercih ediliyorsa, herhalde takdir edersinizki benim forumda bulunmamın da bir anlamı kalmaz. Sonuç olarak şunu samimiyetle belirtmek isterimki, sevgili genç kardeşlerim her zaman trafik kurallarına harfiyen uymalıdırlar. Herkese güvenli sürüşler dilerim. Selamlar, iyi bayramlar sevgili kardeşim.![]()
Konu OAGP1960 tarafından (20/10/2012 Saat 03:08 ) değiştirilmiştir.
Umarim burayi bmwciler hondacilar mersocular bigun basmaz forumu kapatmak zorunda kalirlar
GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi
way anasını sayın seyirciler neler olmus burda
# adminler sabitler yakında konuyu![]()
benimkide multi air 105 150 km hza bi çirpıda çıkıyo ama turbo yok filtre bile takmak sakıncalı zaten multi air daha fazla havaya gerek yok t.jet in motor parçaları daha dayanıklı turbo basıncı yüksek olduğu için diye biliyorum dediğim gibi 150 ye kadar çok aracı tokatladım ama gerisini bilemem
at sahibine göre kişner t-jet ve fire kullanmış biri olarak şunu söylemeliyimki t-jet özellikle 2 ve 3üncü viteslerde asfaltı kazıyor
FIRE (Fully Integrated Robotized Engine)
aa ayıp ediyosun emrahcorvetle hgt kapıstırılıyordu bir ara hatırlıyorsan
artık pek yadırgamıcaksın usta akısına bırakıcaksın..
bende iddaa ediyorum ulen artık tjet turbo yükledim 5.4 L SC M.Cobra ile kalkıyorum (ilk 2 saniye ama)
![]()
konunun sonundamı aklınıza geliyo laf sokmak acep ? konuyu açan aykut arkadaşın yanlış anlaşılması işi bitti konu kendi içinde 3 kere değişti ama senin daha yeni aklına geliyosa millete laf sokmak tabi oda bi beceri.. bişey diyemeyeceğim , ayrıca siz hgtle korvet geçen takımsınız ne olmuş yani aykut kardeşimizde multiair'le tjet geçmişsedaha inandırıcı
![]()
Konu dicaser tarafından (20/10/2012 Saat 12:48 ) değiştirilmiştir.
hakkaten yalnız ha tjetle corvette hgt x5 typer gibi araçları geçtim demektense multiair ile tjet geçtim demek çok çok daha masumca.Aykut kusura bakma arkadaş boş yere sana yüklendik.
e yanien azından arada 15 hp fark var
bide konu bittikten sonra fitne ve fesatlıklar baş gösteriyor oysaki konunun başında ;
sitemizin ileri görüşlü şahsen fikrine saygı duydugum insanlar konunun bu sekilde bitecegini söylemişlerdi ; OYSAKI KONUNUN SONUNDA FESATLIK KARISMASAYDI KONU GAYET SAGLAMDI.. hatta ben bi multiairı olan kardeşimizle denemeye çıkıp video çekip eksiler artılar gibi bi şema çıkartacaktım..
"araya gemi girer" tabiri cuk diye oturur![]()
geçenlerde forumdan bir arkadaşa Türkiyede tek olan ve yanlışlıkla 95 hp manuel dizel aracı fiat 75 lik diye satmıştı bazılarımız hatırlarlar..arkadaş sonradan fark ediyor ki araba 95 lik ve manuel Türkiyede de tekAykut hocamın aracı da böyle birşey çıkıp multiair turbo çıkarsa hiç şaşırmayacağım ki inşallah çıkar
bazı arkadaşlarım halen daha kendi bildiklerini başkalarının da bildiğini zannedip yorum yapıyor ve aşşağılayıcı tavır sergiliyor yani kısaca benmerkezci bir durum var ortada(bu 2-3 yaşındaki çocukların özelliğidir kendi gördüğünü, bildiğini herkesin gördüğünü ve bildiğini zannetme olayı)..arkadaşlar Aykut hocam aracı internette incelemiş ve ailesine almış motordan da anlamıyor çok fazla bu zaten Türkiyenin gerçeklerinden birtanesi çoğu insan yakıta bakıp da araba alıyor yok turboymuş yok başka birşeymiş bakmıyor bile hatta alanların bazıları gaz ile frenin bile yerini karıştırıyor.. onun için soruları normal görüp düzgünce cevap verilmesi taratarıyım..garip garip yorumlar yapılıyor gerçekten forum adına üzülüyorum insanlara artık soru bile sorduramaz hale gelecek tepki toplarım diye yapmayın böyle bilen de bilmeyen de özgürce soru sorabilsin cevaplarını alabilsin..saçma geliyorsa yada sinirleniyorsan eline sahip çıkarsan o kadar basit..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri