Sayfa 6/9 İlkİlk ... 23456789 SonSon
165 sonuçtan 101 ile 120 arası

Konu: 1.4 Multiair Vs 1.4 T-jet

Orkun Aksoy
    ABARTH OAGP1960 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 633

Alıntı karizmatik_boy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    50 küsür yaşındaki adamın da onu geçtim bunu geçtim demesi gençlere çok güzel örnek oluyor...

Saygılar...
    Selim kardeşim, tekrar söylemem gerekirse, daha önce bir başka konuyu açan diğer bir arkadaşın sorusuna cevaben, daha önce yaşamış olduğum bir deneyimi tarafsız bir mekanik, otomobil ve motorsporları meraklısı olarak sadece teknik anlamda paylaşmak istemiştim. Amacım asla onu bunu geçtim iddiasında olmak değildir. Hiçbir cevap yazmamam tercih ediliyorsa, herhalde takdir edersinizki benim forumda bulunmamın da bir anlamı kalmaz. Sonuç olarak şunu samimiyetle belirtmek isterimki, sevgili genç kardeşlerim her zaman trafik kurallarına harfiyen uymalıdırlar. Herkese güvenli sürüşler dilerim. Selamlar, iyi bayramlar sevgili kardeşim.
    Konu OAGP1960 tarafından (20/10/2012 Saat 03:08 ) değiştirilmiştir.

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

emrah ....
    emrahisilti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 237

Umarim burayi bmwciler hondacilar mersocular bigun basmaz forumu kapatmak zorunda kalirlar

GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi

Erkan DEMİREL
    volume23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    DV 544
    Edilen teşekkür: 277

Alıntı emrahisilti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Umarim burayi bmwciler hondacilar mersocular bigun basmaz forumu kapatmak zorunda kalirlar

GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi
    Gelsinler emrah herkeze kapımız açık kendi adıma ne dediysem arkasındayım aksini iddaa eden varsa deneriz çeker videosu koyarız bu kadar basit.

GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi

AYKUT *
    aykut27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 53

way anasını sayın seyirciler neler olmus burda

# adminler sabitler yakında konuyu

emrah ....
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı volume23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gelsinler emrah herkeze kapımız açık kendi adıma ne dediysem arkasındayım aksini iddaa eden varsa deneriz çeker videosu koyarız bu kadar basit.

GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
    dostum ne dediğini hatırlamıyorum tjeti hepimiz seviyoruz beğeniyoruz isteklerimize karşılık veriyor bu konuda hiçbir sıkıntı yok.Ama 5 sınıf üst araçlarla karşılaştıranlara inanamıyorum.

emre aktan
    emreaktan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çanakkale
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 47

benimkide multi air 105 150 km hza bi çirpıda çıkıyo ama turbo yok filtre bile takmak sakıncalı zaten multi air daha fazla havaya gerek yok t.jet in motor parçaları daha dayanıklı turbo basıncı yüksek olduğu için diye biliyorum dediğim gibi 150 ye kadar çok aracı tokatladım ama gerisini bilemem

Ayberk GÖKSAN
    Ayberk0616 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 312

Alıntı dicaser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyu açan aykut kardeşimiz sanıyorum burda yazılanları anladı , konunun sonunda buna nezaren hala laf sokmaya çalışan arkadaşlarımız da var ; beyler konu kapandı artık hatta konu kapandı sonra bizim çip olayına geldi sonra ben resim falan attım sonra video paylaştım siz bayagı geride kaldınız yahu
    Bu topic tjet-multiair konusu senin arabanın chip konusu değil farkindaysan bütün mesajları okudum konunun nerde olduğunun farkındayız heralde

Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır

Nuri GP
    clax22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 65

at sahibine göre kişner t-jet ve fire kullanmış biri olarak şunu söylemeliyimki t-jet özellikle 2 ve 3üncü viteslerde asfaltı kazıyor
    FIRE (Fully Integrated Robotized Engine)

erhan yildirim
    dicaser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 LN 308
    Edilen teşekkür: 182

dostum ne dediğini hatırlamıyorum tjeti hepimiz seviyoruz beğeniyoruz isteklerimize karşılık veriyor bu konuda hiçbir sıkıntı yok.Ama 5 sınıf üst araçlarla karşılaştıranlara inanamıyorum.
    aa ayıp ediyosun emrah corvetle hgt kapıstırılıyordu bir ara hatırlıyorsan artık pek yadırgamıcaksın usta akısına bırakıcaksın.. bende iddaa ediyorum ulen artık tjet turbo yükledim 5.4 L SC M.Cobra ile kalkıyorum (ilk 2 saniye ama)

Alıntı Ayberk0616 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu topic tjet-multiair konusu senin arabanın chip konusu değil farkindaysan bütün mesajları okudum konunun nerde olduğunun farkındayız heralde
    konunun sonundamı aklınıza geliyo laf sokmak acep ? konuyu açan aykut arkadaşın yanlış anlaşılması işi bitti konu kendi içinde 3 kere değişti ama senin daha yeni aklına geliyosa millete laf sokmak tabi oda bi beceri.. bişey diyemeyeceğim , ayrıca siz hgtle korvet geçen takımsınız ne olmuş yani aykut kardeşimizde multiair'le tjet geçmişse daha inandırıcı
    Konu dicaser tarafından (20/10/2012 Saat 12:48 ) değiştirilmiştir.

emrah ....
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

hakkaten yalnız ha tjetle corvette hgt x5 typer gibi araçları geçtim demektense multiair ile tjet geçtim demek çok çok daha masumca.Aykut kusura bakma arkadaş boş yere sana yüklendik.

erhan yildirim
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 LN 308

hakkaten yalnız ha tjetle corvette hgt x5 typer gibi araçları geçtim demektense multiair ile tjet geçtim demek çok çok daha masumca.Aykut kusura bakma arkadaş boş yere sana yüklendik.
    e yani en azından arada 15 hp fark var bide konu bittikten sonra fitne ve fesatlıklar baş gösteriyor oysaki konunun başında ;

Alıntı mrtgokdepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu muhabbetin sonunu hiç iyi görmüyorum
    sitemizin ileri görüşlü şahsen fikrine saygı duydugum insanlar konunun bu sekilde bitecegini söylemişlerdi ; OYSAKI KONUNUN SONUNDA FESATLIK KARISMASAYDI KONU GAYET SAGLAMDI.. hatta ben bi multiairı olan kardeşimizle denemeye çıkıp video çekip eksiler artılar gibi bi şema çıkartacaktım..

Bora Ş.
    bora.sen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Bravo Lav Kırmızı
    Edilen teşekkür: 100

"araya gemi girer" tabiri cuk diye oturur

Selim Soyisim
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. karizmatik_boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 95

Alıntı OAGP1960 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selim kardeşim, tekrar söylemem gerekirse, daha önce bir başka konuyu açan diğer bir arkadaşın sorusuna cevaben, daha önce yaşamış olduğum bir deneyimi tarafsız bir mekanik, otomobil ve motorsporları meraklısı olarak sadece teknik anlamda paylaşmak istemiştim. Amacım asla onu bunu geçtim iddiasında olmak değildir. Hiçbir cevap yazmamam tercih ediliyorsa, herhalde takdir edersinizki benim forumda bulunmamın da bir anlamı kalmaz. Sonuç olarak şunu samimiyetle belirtmek isterimki, sevgili genç kardeşlerim her zaman trafik kurallarına harfiyen uymalıdırlar. Herkese güvenli sürüşler dilerim. Selamlar, iyi bayramlar sevgili kardeşim.
    Cümlemize hayırlı kazasız belasız bayramlar

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

geçenlerde forumdan bir arkadaşa Türkiyede tek olan ve yanlışlıkla 95 hp manuel dizel aracı fiat 75 lik diye satmıştı bazılarımız hatırlarlar..arkadaş sonradan fark ediyor ki araba 95 lik ve manuel Türkiyede de tek Aykut hocamın aracı da böyle birşey çıkıp multiair turbo çıkarsa hiç şaşırmayacağım ki inşallah çıkar bazı arkadaşlarım halen daha kendi bildiklerini başkalarının da bildiğini zannedip yorum yapıyor ve aşşağılayıcı tavır sergiliyor yani kısaca benmerkezci bir durum var ortada(bu 2-3 yaşındaki çocukların özelliğidir kendi gördüğünü, bildiğini herkesin gördüğünü ve bildiğini zannetme olayı)..arkadaşlar Aykut hocam aracı internette incelemiş ve ailesine almış motordan da anlamıyor çok fazla bu zaten Türkiyenin gerçeklerinden birtanesi çoğu insan yakıta bakıp da araba alıyor yok turboymuş yok başka birşeymiş bakmıyor bile hatta alanların bazıları gaz ile frenin bile yerini karıştırıyor.. onun için soruları normal görüp düzgünce cevap verilmesi taratarıyım..garip garip yorumlar yapılıyor gerçekten forum adına üzülüyorum insanlara artık soru bile sorduramaz hale gelecek tepki toplarım diye yapmayın böyle bilen de bilmeyen de özgürce soru sorabilsin cevaplarını alabilsin..saçma geliyorsa yada sinirleniyorsan eline sahip çıkarsan o kadar basit..

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ahmet Gençay
    ahmet4646 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kahramanmaraş
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    Fiat Stilo 1.6 Dynamic
    Edilen teşekkür: 110

Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçenlerde forumdan bir arkadaşa Türkiyede tek olan ve yanlışlıkla 95 hp manuel dizel aracı fiat 75 lik diye satmıştı bazılarımız hatırlarlar..arkadaş sonradan fark ediyor ki araba 95 lik ve manuel Türkiyede de tek Aykut hocamın aracı da böyle birşey çıkıp multiair turbo çıkarsa hiç şaşırmayacağım ki inşallah çıkar bazı arkadaşlarım halen daha kendi bildiklerini başkalarının da bildiğini zannedip yorum yapıyor ve aşşağılayıcı tavır sergiliyor yani kısaca benmerkezci bir durum var ortada(bu 2-3 yaşındaki çocukların özelliğidir kendi gördüğünü, bildiğini herkesin gördüğünü ve bildiğini zannetme olayı)..arkadaşlar Aykut hocam aracı internette incelemiş ve ailesine almış motordan da anlamıyor çok fazla bu zaten Türkiyenin gerçeklerinden birtanesi çoğu insan yakıta bakıp da araba alıyor yok turboymuş yok başka birşeymiş bakmıyor bile hatta alanların bazıları gaz ile frenin bile yerini karıştırıyor.. onun için soruları normal görüp düzgünce cevap verilmesi taratarıyım..garip garip yorumlar yapılıyor gerçekten forum adına üzülüyorum insanlara artık soru bile sorduramaz hale gelecek tepki toplarım diye yapmayın böyle bilen de bilmeyen de özgürce soru sorabilsin cevaplarını alabilsin..saçma geliyorsa yada sinirleniyorsan eline sahip çıkarsan o kadar basit..
    +10000000
    Yani bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp arkadaşta bu foruma bazı şeyleri öğrenmek için üye olmuş olabilir ama baya dalga konusu yaptınız

erhan yildirim
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 LN 308

Alıntı ahmet4646 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +10000000
    Yani bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp arkadaşta bu foruma bazı şeyleri öğrenmek için üye olmuş olabilir ama baya dalga konusu yaptınız
    fitne ve fesatlık maalesef konunun ilk 5 sayfası gayet süper gerisi resmen çöp..

ali yavuz
    Adana İl Başkanı rockforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 230

Alıntı dicaser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fitne ve fesatlık maalesef konunun ilk 5 sayfası gayet süper gerisi resmen çöp..
    haklısın erhan ama bazen sana da kızıyorum dik dik yazıların oluyor biraz daha dikkatli seçersen kelimeleri eminim herkes seni anlayacaktır...

20. Bu mesajı için 2 kişi rockforever'ye teşekkür etti:

AYKUT *
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi

Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçenlerde forumdan bir arkadaşa türkiyede tek olan ve yanlışlıkla 95 hp manuel dizel aracı fiat 75 lik diye satmıştı bazılarımız hatırlarlar..arkadaş sonradan fark ediyor ki araba 95 lik ve manuel türkiyede de tek aykut hocamın aracı da böyle birşey çıkıp multiair turbo çıkarsa hiç şaşırmayacağım ki inşallah çıkar bazı arkadaşlarım halen daha kendi bildiklerini başkalarının da bildiğini zannedip yorum yapıyor ve aşşağılayıcı tavır sergiliyor yani kısaca benmerkezci bir durum var ortada(bu 2-3 yaşındaki çocukların özelliğidir kendi gördüğünü, bildiğini herkesin gördüğünü ve bildiğini zannetme olayı)..arkadaşlar aykut hocam aracı internette incelemiş ve ailesine almış motordan da anlamıyor çok fazla bu zaten türkiyenin gerçeklerinden birtanesi çoğu insan yakıta bakıp da araba alıyor yok turboymuş yok başka birşeymiş bakmıyor bile hatta alanların bazıları gaz ile frenin bile yerini karıştırıyor.. Onun için soruları normal görüp düzgünce cevap verilmesi taratarıyım..garip garip yorumlar yapılıyor gerçekten forum adına üzülüyorum insanlara artık soru bile sorduramaz hale gelecek tepki toplarım diye yapmayın böyle bilen de bilmeyen de özgürce soru sorabilsin cevaplarını alabilsin..saçma geliyorsa yada sinirleniyorsan eline sahip çıkarsan o kadar basit..
    +10000000000000000

turbo olayı kafamı karıstırdı tekrar telefon acıp sorucam benım motor atmosferik mi yoksa turbolumu diye
    Konu aykut27 tarafından (20/10/2012 Saat 16:57 ) değiştirilmiştir.

ali yavuz
    Adana İl Başkanı rockforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 230

Alıntı aykut27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +10000000000000000

turbo olayı kafamı karıstırdı tekrar telefon acıp sorucam benım motor atmosferik mi yoksa turbolumu diye
    ya arkadaşım git kaputu açıp tel ile bir resim çek buraya koy hemen söyleyek ..

AYKUT *
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi

Alıntı rockforever Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arkadaşım git kaputu açıp tel ile bir resim çek buraya koy hemen söyleyek ..

Konu aykut27 tarafından (20/10/2012 Saat 17:33 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 6/9 İlkİlk ... 23456789 SonSon