Cemal abi konuya bi el atsa iyi olur.Zira bu işi yapan birisidir.Ama onun yazılarını takip ettigim kadarıyla bu iş olmaz gibi
bence çok zorlama kardeşim senin aracının yapabileceği belli gidebileceği belli dikkatli sakin sakin kullanarkadaşının aracı bence tjet değildi , starjet falandı , tekrar söylüyorum multiair ile tjeti geçmen şuanda imkansız.. umarım konu açıklığa kavuşmuştur , açıklığa kavuşmasada pazartesi günü 0-100 , 0-220+ net bi şekilde video kaydına alıp burada konu açarım oradan kendi aracınla kıyaslarsın.. hatta bursada multiair'ı olan arkadaşlar varsa onlarlada deneme yapabiliriz ama sonuç belli..
son zamanlarda bu tip konuların sonu tartışmayla,tatsızlıkla bitti eğer ki bu konuda öyle olursa gerekli cezaların verileceğini bilginize sunarım..
Keyifli Forumlar..
Bencede kesinlikle cezalar verilmeli, bos asilsiz iddialari biz kabul etmeyince isten anlamayan oluyoruz.alttan alttan laf sokmaya calisanlara cezalar verilmezse bu forumda cifte standart uygulaniyor demektir.hep birlikte sonucu gorecegiz.
GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Bosver kapatalim artik biz bu isten gram anlamiyoruz.alan olsa ben saticam clio4 alicam.arabadan soguttular
Yorganı yakarım diyorsunuz yani.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Zaten ben anlamadigim icin forumdaki bisuru arkadas tjet ini benden aldigi tavsiyelerle yapti..ne yapacagini bildikten sonra parayi basar 400hp de yaparsin zor degil.kimsenin kafadan attigi bisey yok son derece normal ve teknik olarak cok musait seyler bunlar..bunu anlamayip ustunede ogrenmeyi reddedene ben hicbirsey diyemem.zorlanmi kanitlayacam banane baskasinin arabasindan.
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
ertuğ son mesajında 400 hpde yaparsın demişsin yahu ona bakarsan adamlar fiat bisi 1500hp yapıyor videosuda var porş morş hak getire , ama şimdi sizin iddaa ettiğiniz konu şu tjeti 400 hp yapıyorlar bizim iddaa ettiğimizde 1.4 120hp tjet motoru stock motor olarak 400hpye çıkamaz imkanı yok neden yok çünkü motor ona dayanamaz o pistonlar erir kol çıkartır , motorun içindeki parçalar değiştirilmeden o iş olmaz hatta motorun içindeki parçaları değiştirirken motorun orjinal piston ölçülerinden daha büyük pistonlar alman gerekir 400hp olabilmesi için o haldede zaten o motor 1.4 tjetlikten çıkmış olur.. şimdi buna tepki gösterince banane ne kanıtlıcam banane milletin arabasından gibi cevaplar veriyorsunuz hiç hoş değil.. hayır neden hoş deeğil buna inanan insanlar var bu forumda..
+10000000 kesinlikle katılıyorum asılsız UCUK iddalar edenlere ceza yok bunlara tepki gösterenlere cezalar veriliyor yada tepki gösteriliyor..
adam ortaya uçuk bişey atıyor onu destekleyecek bi kanıtı bi verisi yok...
hatırlıyorsanız geçmiş konulardada öyle , bide ben tepki gösterince o uçuk iddaaları atan kişiler toplu halde sivri acem oyununa girişiyor kendilerini haklı göstermeye çalışıyor.. artık buna bi dur diyelim yada biz tepki gösterince bi kanıt bi veri bişey koyun şurayada var oldugunu görelim..
adam ben evoyu geçtim diyor , ben hadi ya diyince tepkiler yığınla oluyor..
bide ben ilk defa bu forumda gördüm v8 motorun sesini videodan anlayan insanlar var helal olsun büyük başarı..
e şimdi böyle insanlar oldugu icin bizim bilgilerimiz fos kalıyor onunki yanındaevet bende aracı satıyorum bende clio alacam
![]()
Ben 77 beygirlik aracımla Kilyo3 1.2 leri geçiyorum ben kilyo sevmiyim.Almicam.![]()
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Güzel kardeşim, gördüğüm kadarıyla tüm bu tartışmalar, daha önce X 5 ile ilgili bir arkadaşın sorduğu soru üzerine verdiğim cevaba istinaden başlamıştı, sonra bu ikinci konuda da aynı cevaba değinilince devam etti. Siz ve ben ilk kez bu foruma üye olmak nedeniyle bir araya gelmiş ve birbirini yeni tanımaya çalışan üyeleriz. Ben, sizlere 34 yıldır fiilen otomobille ilgilenen ve de otomobil konusunda değişik marka ve modellerle deneyim edinmiş bir büyüğünüz olarak samimiyetle bir deneyim aktarmıştım. Tabiki buna inanmak veya inanmamak sizin bileceğiniz bir iştir. Yalnız, peşinen sizlere samimiyetle aktarılan bir gerçeği reddetmek de, sanırım evrensel nezaket ve özgüven kavramlarına pek uygun düşmemektedir. Bu nedenle, siz genç kardeşlerim forum kuralları ve yaptırımları ile ilgili inisiyatifi sayın forum yönetimine bırakırsanız daha doğru olacaktır kanısındayım. Selam ve sevgiler, iyi bayramlar.
Orkun abi nezaketin icin tesekkurler.umarim seni kirmadik uzmedik.ben bu konuyu uzatmiyorum isteyen istedigi hp yapsin.
Rica ederim sevgili Emrah kardeşim, bu tip tartışmalar yapıcı ve uzlaşmacı oldukça teknik anlamda son derece yararlı da olabiliyor, umarım bundan sonra da teknik ve hobi anlamındaki deneyimlerimizi samimiyetle paylaşmaya devam ederiz. Hayırlı bayramlar sevgili kardeşim.![]()
abi ben senden bahsetmiyorum seni kayırıyorum , senin ne yaptıgınıda ne ettiginide bilmiyorum zaten , benim zaten seninle ilgili ne bi yorumum var nede herhangi bir tanışıklıgım , tekrar söylüyorum benim senin ne yorumunla nede herhangi bir konunla uzaktan yakından alakam yok benim bahsettiğim başka arkadaşların iddaaları üzerine idi.. sen alınma abi..
Arkadaşlar lütfen sakin olalım...
Youtube açılıp taratıldığında kuş serisi araçların dahi nice araçlara kafa tutabildiği görülmektedir. Ancak bu video lardaki araçlar ne orjinal motorlu nede orjinal aktarma organlarına sahiptirler... Bu yüzden tamamen orjinallikten çıkmış modifiye edilmiş araçlardır...
Hal böyle olunca murat 124 ile bir BMW nin kapışmasına şaşmamak lazım (abartı örnek olabilir)
Bana göre 2 araç için tek kıyaslanacak nokta fabrika verileridir... Sen aracına chip yap, turbo taktır vs vs. yap sonra kalk şunu geçtim bunu geçtim de... Araç orjinal değilki...
Dip Not:Hız felakettir... Ayrıca bu kadar hız için modifiye yapan bir grubumuz olduğumuza göre akaryakıt fiyatlarının vs. hiç önemi yok... para çok nasılsa değil mi![]()
Saygılar...
Birbirimizi daha fazla kirmaya gerej yok.ben ve erhanin tek takildigi nokta tjet ile typer x5 corvette hgt m3 m6 gecildigini iddia edilmesiydi.bu konuda herhangi belge veya kanitta gosterilemedi.herkes kendi arabasindan sorumlu.benim tjet bu araclari gecemiyor gecen varsada helal olsunherkese hayirli gunler.
Kırdığım varsa affola herkese iyi forumlar
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
Erhan, Ayberk yapmayın. Önemi olmayan meseleler yüzünden birbirinizi kırıp tartışmayın. Hepimiz t-jet çiyiz, gün gelir ileride birbirimize faydamız dokunur. Dokunmasa bile aynı forumu okuyoruz, bilgi paylaşımı yapıyoruz. Böyle tartışmalara gerek yok bence, boşverin geçen geçsin x5i, type r ı.
Arkadaş ne t-jet miş be ama ben arabamı satmıyorum clio milio da almıyorum.![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri