Sayfa 8/9 İlkİlk ... 456789 SonSon
165 sonuçtan 141 ile 160 arası

Konu: 1.4 Multiair Vs 1.4 T-jet

Orkun Aksoy
    ABARTH OAGP1960 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 633

Alıntı Romeo_er2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araclar sonucta benim degil elimde dyno ciktisi vs tabiki yok haliyle..biz cikiyoruz otobana denk araclarla deneyip goruyoruz..osmanin bravo tjet in birsuru dyno ciktisi var 250hp nin ustunde nerdeyse her gun gorugum gozumun onunde olan arac.kendisi isterse veya erhan konuyu gorurse ekler.ayrica 5 liralik isi 1 liraya malesef yapamayiz..kimse 5000 tlik aftemarket parcayi CP firmasina pazarlikli yaptiramaz..anca sanayide iscilik maliyeti dusurulur..merak ediyorsaniz su an bile ps chiptuning bir tjet yapiyor istanbulda forget motor buyuk turbo vs ugayin bakin..

Tesekkurler orkun abicim goruselim yakin zamanda
    İlk fırsatta görüşelim, yeni arabanı görelim ve kutlayalım Ertuğ'cuğum.

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mustafa Akçay
    pdr42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 625

Cemal abi konuya bi el atsa iyi olur.Zira bu işi yapan birisidir.Ama onun yazılarını takip ettigim kadarıyla bu iş olmaz gibi

erhan yildirim
    dicaser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 LN 308
    Edilen teşekkür: 182

Alıntı aykut27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ipek yolu kesmıyor abe ya karataş otobanına gıdıcemde zaman bulamıyorum
    bence çok zorlama kardeşim senin aracının yapabileceği belli gidebileceği belli dikkatli sakin sakin kullan arkadaşının aracı bence tjet değildi , starjet falandı , tekrar söylüyorum multiair ile tjeti geçmen şuanda imkansız.. umarım konu açıklığa kavuşmuştur , açıklığa kavuşmasada pazartesi günü 0-100 , 0-220+ net bi şekilde video kaydına alıp burada konu açarım oradan kendi aracınla kıyaslarsın.. hatta bursada multiair'ı olan arkadaşlar varsa onlarlada deneme yapabiliriz ama sonuç belli..

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mert Sözge
    Yıllanmış Moderatör StrawBeeRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3539

son zamanlarda bu tip konuların sonu tartışmayla,tatsızlıkla bitti eğer ki bu konuda öyle olursa gerekli cezaların verileceğini bilginize sunarım..

Keyifli Forumlar..

emrah ....
    emrahisilti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 237

Bencede kesinlikle cezalar verilmeli, bos asilsiz iddialari biz kabul etmeyince isten anlamayan oluyoruz.alttan alttan laf sokmaya calisanlara cezalar verilmezse bu forumda cifte standart uygulaniyor demektir.hep birlikte sonucu gorecegiz.

GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi

emrah ....
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Bosver kapatalim artik biz bu isten gram anlamiyoruz.alan olsa ben saticam clio4 alicam.arabadan soguttular

onur bakır
    Honor COOPER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 596

Yorganı yakarım diyorsunuz yani.
    *****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
    ***MATT MAGNESIO GRIGIO***
    *****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****

Ertuğ Torun
    T-jet uzmani Romeo_er2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 GTR 52
    Edilen teşekkür: 1032

Zaten ben anlamadigim icin forumdaki bisuru arkadas tjet ini benden aldigi tavsiyelerle yapti..ne yapacagini bildikten sonra parayi basar 400hp de yaparsin zor degil.kimsenin kafadan attigi bisey yok son derece normal ve teknik olarak cok musait seyler bunlar..bunu anlamayip ustunede ogrenmeyi reddedene ben hicbirsey diyemem.zorlanmi kanitlayacam banane baskasinin arabasindan.
    06 GTR 52

-Crossfit-
    Forging Elite Fitness

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

erhan yildirim
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 LN 308

ertuğ son mesajında 400 hpde yaparsın demişsin yahu ona bakarsan adamlar fiat bisi 1500hp yapıyor videosuda var porş morş hak getire , ama şimdi sizin iddaa ettiğiniz konu şu tjeti 400 hp yapıyorlar bizim iddaa ettiğimizde 1.4 120hp tjet motoru stock motor olarak 400hpye çıkamaz imkanı yok neden yok çünkü motor ona dayanamaz o pistonlar erir kol çıkartır , motorun içindeki parçalar değiştirilmeden o iş olmaz hatta motorun içindeki parçaları değiştirirken motorun orjinal piston ölçülerinden daha büyük pistonlar alman gerekir 400hp olabilmesi için o haldede zaten o motor 1.4 tjetlikten çıkmış olur.. şimdi buna tepki gösterince banane ne kanıtlıcam banane milletin arabasından gibi cevaplar veriyorsunuz hiç hoş değil.. hayır neden hoş deeğil buna inanan insanlar var bu forumda..
    Alıntı emrahisilti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bencede kesinlikle cezalar verilmeli, bos asilsiz iddialari biz kabul etmeyince isten anlamayan oluyoruz.alttan alttan laf sokmaya calisanlara cezalar verilmezse bu forumda cifte standart uygulaniyor demektir.hep birlikte sonucu gorecegiz.

+10000000 kesinlikle katılıyorum asılsız UCUK iddalar edenlere ceza yok bunlara tepki gösterenlere cezalar veriliyor yada tepki gösteriliyor..

adam ortaya uçuk bişey atıyor onu destekleyecek bi kanıtı bi verisi yok...
    hatırlıyorsanız geçmiş konulardada öyle , bide ben tepki gösterince o uçuk iddaaları atan kişiler toplu halde sivri acem oyununa girişiyor kendilerini haklı göstermeye çalışıyor.. artık buna bi dur diyelim yada biz tepki gösterince bi kanıt bi veri bişey koyun şurayada var oldugunu görelim..
    adam ben evoyu geçtim diyor , ben hadi ya diyince tepkiler yığınla oluyor..
    bide ben ilk defa bu forumda gördüm v8 motorun sesini videodan anlayan insanlar var helal olsun büyük başarı..
    e şimdi böyle insanlar oldugu icin bizim bilgilerimiz fos kalıyor onunki yanında evet bende aracı satıyorum bende clio alacam

onur bakır
    Honor COOPER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 596

Ben 77 beygirlik aracımla Kilyo3 1.2 leri geçiyorum ben kilyo sevmiyim.Almicam.
    *****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
    ***MATT MAGNESIO GRIGIO***
    *****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Orkun Aksoy
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı dicaser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ertuğ son mesajında 400 hpde yaparsın demişsin yahu ona bakarsan adamlar fiat bisi 1500hp yapıyor videosuda var porş morş hak getire , ama şimdi sizin iddaa ettiğiniz konu şu tjeti 400 hp yapıyorlar bizim iddaa ettiğimizde 1.4 120hp tjet motoru stock motor olarak 400hpye çıkamaz imkanı yok neden yok çünkü motor ona dayanamaz o pistonlar erir kol çıkartır , motorun içindeki parçalar değiştirilmeden o iş olmaz hatta motorun içindeki parçaları değiştirirken motorun orjinal piston ölçülerinden daha büyük pistonlar alman gerekir 400hp olabilmesi için o haldede zaten o motor 1.4 tjetlikten çıkmış olur.. şimdi buna tepki gösterince banane ne kanıtlıcam banane milletin arabasından gibi cevaplar veriyorsunuz hiç hoş değil.. hayır neden hoş deeğil buna inanan insanlar var bu forumda..

+10000000 kesinlikle katılıyorum asılsız UCUK iddalar edenlere ceza yok bunlara tepki gösterenlere cezalar veriliyor yada tepki gösteriliyor..

adam ortaya uçuk bişey atıyor onu destekleyecek bi kanıtı bi verisi yok...
    hatırlıyorsanız geçmiş konulardada öyle , bide ben tepki gösterince o uçuk iddaaları atan kişiler toplu halde sivri acem oyununa girişiyor kendilerini haklı göstermeye çalışıyor.. artık buna bi dur diyelim yada biz tepki gösterince bi kanıt bi veri bişey koyun şurayada var oldugunu görelim..
    adam ben evoyu geçtim diyor , ben hadi ya diyince tepkiler yığınla oluyor..
    bide ben ilk defa bu forumda gördüm v8 motorun sesini videodan anlayan insanlar var helal olsun büyük başarı..
    e şimdi böyle insanlar oldugu icin bizim bilgilerimiz fos kalıyor onunki yanında evet bende aracı satıyorum bende clio alacam
    Güzel kardeşim, gördüğüm kadarıyla tüm bu tartışmalar, daha önce X 5 ile ilgili bir arkadaşın sorduğu soru üzerine verdiğim cevaba istinaden başlamıştı, sonra bu ikinci konuda da aynı cevaba değinilince devam etti. Siz ve ben ilk kez bu foruma üye olmak nedeniyle bir araya gelmiş ve birbirini yeni tanımaya çalışan üyeleriz. Ben, sizlere 34 yıldır fiilen otomobille ilgilenen ve de otomobil konusunda değişik marka ve modellerle deneyim edinmiş bir büyüğünüz olarak samimiyetle bir deneyim aktarmıştım. Tabiki buna inanmak veya inanmamak sizin bileceğiniz bir iştir. Yalnız, peşinen sizlere samimiyetle aktarılan bir gerçeği reddetmek de, sanırım evrensel nezaket ve özgüven kavramlarına pek uygun düşmemektedir. Bu nedenle, siz genç kardeşlerim forum kuralları ve yaptırımları ile ilgili inisiyatifi sayın forum yönetimine bırakırsanız daha doğru olacaktır kanısındayım. Selam ve sevgiler, iyi bayramlar.

16. Bu mesajı için 7 kişi OAGP1960'ye teşekkür etti:

emrah ....
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Orkun abi nezaketin icin tesekkurler.umarim seni kirmadik uzmedik.ben bu konuyu uzatmiyorum isteyen istedigi hp yapsin.

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Orkun Aksoy
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı emrahisilti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orkun abi nezaketin icin tesekkurler.umarim seni kirmadik uzmedik.ben bu konuyu uzatmiyorum isteyen istedigi hp yapsin.

Rica ederim sevgili Emrah kardeşim, bu tip tartışmalar yapıcı ve uzlaşmacı oldukça teknik anlamda son derece yararlı da olabiliyor, umarım bundan sonra da teknik ve hobi anlamındaki deneyimlerimizi samimiyetle paylaşmaya devam ederiz. Hayırlı bayramlar sevgili kardeşim.

erhan yildirim
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 LN 308

Alıntı OAGP1960 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel kardeşim, gördüğüm kadarıyla tüm bu tartışmalar, daha önce X 5 ile ilgili bir arkadaşın sorduğu soru üzerine verdiğim cevaba istinaden başlamıştı, sonra bu ikinci konuda da aynı cevaba değinilince devam etti. Siz ve ben ilk kez bu foruma üye olmak nedeniyle bir araya gelmiş ve birbirini yeni tanımaya çalışan üyeleriz. Ben, sizlere 34 yıldır fiilen otomobille ilgilenen ve de otomobil konusunda değişik marka ve modellerle deneyim edinmiş bir büyüğünüz olarak samimiyetle bir deneyim aktarmıştım. Tabiki buna inanmak veya inanmamak sizin bileceğiniz bir iştir. Yalnız, peşinen sizlere samimiyetle aktarılan bir gerçeği reddetmek de, sanırım evrensel nezaket ve özgüven kavramlarına pek uygun düşmemektedir. Bu nedenle, siz genç kardeşlerim forum kuralları ve yaptırımları ile ilgili inisiyatifi sayın forum yönetimine bırakırsanız daha doğru olacaktır kanısındayım. Selam ve sevgiler, iyi bayramlar.
    abi ben senden bahsetmiyorum seni kayırıyorum , senin ne yaptıgınıda ne ettiginide bilmiyorum zaten , benim zaten seninle ilgili ne bi yorumum var nede herhangi bir tanışıklıgım , tekrar söylüyorum benim senin ne yorumunla nede herhangi bir konunla uzaktan yakından alakam yok benim bahsettiğim başka arkadaşların iddaaları üzerine idi.. sen alınma abi..

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

22. 21/10/2012, 13:47

Sebep
    lütfen karşılıklı tartışmayalım artık..

Orkun Aksoy
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı dicaser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi ben senden bahsetmiyorum seni kayırıyorum , senin ne yaptıgınıda ne ettiginide bilmiyorum zaten , benim zaten seninle ilgili ne bi yorumum var nede herhangi bir tanışıklıgım , tekrar söylüyorum benim senin ne yorumunla nede herhangi bir konunla uzaktan yakından alakam yok benim bahsettiğim başka arkadaşların iddaaları üzerine idi.. sen alınma abi..
    Hayırlı bayramlar Erhan kardeşim.

24. 21/10/2012, 13:58

Sebep

25. 21/10/2012, 14:00

Sebep

26. 21/10/2012, 14:02

Sebep

27. 21/10/2012, 14:03

Sebep

28. 21/10/2012, 14:09

Sebep

29. 21/10/2012, 14:15

Sebep

Selim Soyisim
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. karizmatik_boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 95

Arkadaşlar lütfen sakin olalım...

Youtube açılıp taratıldığında kuş serisi araçların dahi nice araçlara kafa tutabildiği görülmektedir. Ancak bu video lardaki araçlar ne orjinal motorlu nede orjinal aktarma organlarına sahiptirler... Bu yüzden tamamen orjinallikten çıkmış modifiye edilmiş araçlardır...

Hal böyle olunca murat 124 ile bir BMW nin kapışmasına şaşmamak lazım (abartı örnek olabilir)

Bana göre 2 araç için tek kıyaslanacak nokta fabrika verileridir... Sen aracına chip yap, turbo taktır vs vs. yap sonra kalk şunu geçtim bunu geçtim de... Araç orjinal değilki...

Dip Not:Hız felakettir... Ayrıca bu kadar hız için modifiye yapan bir grubumuz olduğumuza göre akaryakıt fiyatlarının vs. hiç önemi yok... para çok nasılsa değil mi

Saygılar...

emrah ....
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Birbirimizi daha fazla kirmaya gerej yok.ben ve erhanin tek takildigi nokta tjet ile typer x5 corvette hgt m3 m6 gecildigini iddia edilmesiydi.bu konuda herhangi belge veya kanitta gosterilemedi.herkes kendi arabasindan sorumlu.benim tjet bu araclari gecemiyor gecen varsada helal olsun herkese hayirli gunler.

Ayberk GÖKSAN
    Ayberk0616 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 312

Kırdığım varsa affola herkese iyi forumlar

Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır

33. Bu mesajı için 2 kişi Ayberk0616'ye teşekkür etti:

Murat Tunç
    mutunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 89

Erhan, Ayberk yapmayın. Önemi olmayan meseleler yüzünden birbirinizi kırıp tartışmayın. Hepimiz t-jet çiyiz, gün gelir ileride birbirimize faydamız dokunur. Dokunmasa bile aynı forumu okuyoruz, bilgi paylaşımı yapıyoruz. Böyle tartışmalara gerek yok bence, boşverin geçen geçsin x5i, type r ı.

35. Bu mesajı için 2 kişi mutunch'ye teşekkür etti:

Erkan DEMİREL
    volume23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    DV 544
    Edilen teşekkür: 277

Arkadaş ne t-jet miş be ama ben arabamı satmıyorum clio milio da almıyorum.

Sayfa 8/9 İlkİlk ... 456789 SonSon