ertuğ son mesajında 400 hpde yaparsın demişsin yahu ona bakarsan adamlar fiat bisi 1500hp yapıyor videosuda var porş morş hak getire , ama şimdi sizin iddaa ettiğiniz konu şu tjeti 400 hp yapıyorlar bizim iddaa ettiğimizde 1.4 120hp tjet motoru stock motor olarak 400hpye çıkamaz imkanı yok neden yok çünkü motor ona dayanamaz o pistonlar erir kol çıkartır , motorun içindeki parçalar değiştirilmeden o iş olmaz hatta motorun içindeki parçaları değiştirirken motorun orjinal piston ölçülerinden daha büyük pistonlar alman gerekir 400hp olabilmesi için o haldede zaten o motor 1.4 tjetlikten çıkmış olur.. şimdi buna tepki gösterince banane ne kanıtlıcam banane milletin arabasından gibi cevaplar veriyorsunuz hiç hoş değil.. hayır neden hoş deeğil buna inanan insanlar var bu forumda..
+10000000 kesinlikle katılıyorum asılsız UCUK iddalar edenlere ceza yok bunlara tepki gösterenlere cezalar veriliyor yada tepki gösteriliyor..
adam ortaya uçuk bişey atıyor onu destekleyecek bi kanıtı bi verisi yok...
hatırlıyorsanız geçmiş konulardada öyle , bide ben tepki gösterince o uçuk iddaaları atan kişiler toplu halde sivri acem oyununa girişiyor kendilerini haklı göstermeye çalışıyor.. artık buna bi dur diyelim yada biz tepki gösterince bi kanıt bi veri bişey koyun şurayada var oldugunu görelim..
adam ben evoyu geçtim diyor , ben hadi ya diyince tepkiler yığınla oluyor..
bide ben ilk defa bu forumda gördüm v8 motorun sesini videodan anlayan insanlar var helal olsun büyük başarı..
e şimdi böyle insanlar oldugu icin bizim bilgilerimiz fos kalıyor onunki yanında

evet bende aracı satıyorum bende clio alacam

Yer imleri