tamam bu konuda uçtu birazdan tjet onu geçermi bunu geçermi mevzusu başlayacak ardından x5,x6 typer geçtiğinni iddia edenler burayı basacak
tamam bu konuda uçtu birazdan tjet onu geçermi bunu geçermi mevzusu başlayacak ardından x5,x6 typer geçtiğinni iddia edenler burayı basacak
Sevgili Emrah, X5 geçtiğini söyleyen benim biliyorsun, sen arabana otomobil ve motorsporları konularında güvenmiyorsan buna inanmamanı da doğal karşılarım elbette, fakat 52 yaşında ve kamu hizmeti nedeniyle belli bir disiplinden geçmiş olan bendeniz ağabeyine inanmak durumundasın, çünkü aktardığım deneyim, harcanmış bir emek ve masraf ürünü olan katıksız bir gerçektir, ayrıca burayı bu tip iddialarla basmak diye de bir durum asla olamaz, bildiğin gibi bir başka arkadaşın bu konuya ilişkin bir sorusunu cevaplamak üzere bu paylaşımı yapmıştım. Daha önce izah etmeye çalıştığım gibi, yine söylüyorum, marka ve modeli ne olursa olsun, arabana yüklediğin teknik destek ve uyguladığın modifikasyonun etkinliği kadar verim alırsın. Yine de teknik anlamda tüm anlattıklarıma inanmıyorsan, kapım her zaman sana açıktır, gelip arabamın gerçeğini bizzat kendin görebilir ve bizde misafir olabilirsin, şeref verirsin. Selamlar sevgili kardeşim.
Konu OAGP1960 tarafından (20/10/2012 Saat 19:30 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri